OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 631 do 645 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Naukowy
    Uczestnik

Zabezpieczenia ❓ To na BG-166 są jakieś zabepieczenia ❓

fluor
    Klucznik

Jest kilka stref teoretycznie zwiększonego bezpieczeństwa, jednak większość stacji jest strefą wolnego dostępu. W związku z pewnymi incydentami można się liczyć z patrolami ochrony w sektorach dyplomatycznych i na promenadzie, ale nie powinni się czepiać bez powodu.

Bonifacius
    Uczestnik

Pirwsze zetknięcie z ochrona powoduje natychmiastowe powiadomienie mnie (czyli Klausa) i ja was biorę pod swoje skrzydła.Boni

Vang
    Uczestnik

Ech, alescie napostowali... Nimek wreszcie sie odezwal. A jak bedzie wiecej zlecen, to Kardasjanin poprosi o tytul Naczelny Dekorator Wnetrz wraz z przywilejami 😛

Bonifacius
    Uczestnik

No Panie Nimek to ja prosze na miejsce obecnych zgliszczy coś noegotyckiego 😉

Zabezpieczenia questn.gif To na BG-166 są jakieś zabepieczenia questn.gif

Tak Panie tak 😉 są, zamki w drzwiach, judasze 😉 w zestawach podręcznych są nawet proce do miotania pestkami z czereśni. He he he he

Vang
    Uczestnik

Pomysli sie, panie Van Klaus 😉 Teraz sie zastanawiam jak Vanga wkrecic w sledztwo, kiedy CSO biega z kilkoma problemami naraz.

Naukowy
    Uczestnik

Jest potrzebny cierpliwy i najlepiej głuchy lekarz..do detoksykacji brata Pita :lol:A skoro van Klaus zrzucił na Wilgę nianczenie kapucyna, to Wilga zrzuci ta robótke na Vanga 😉

Bonifacius
    Uczestnik

No i najlepiej żeby miał maseczkę na twarzy chuch braciszka powali nawet najtwardszych (chciałoby suie powiedzieć nawet Chuck'a Norris'a. 😉 )

Naukowy
    Uczestnik

To musiał być naprawdę dobry Burgund 🙁 ..Van Klaus moze sie teraz tylko smakiem obejść.

Vang
    Uczestnik

Ech, Vang bedzie zalowal swojego idealistycznego nastawienia :/

Bonifacius
    Uczestnik

Spoko, spoko damy rade. Zastanawia mnie tylko taka dziwna prawidłowość ;] Jak mam czas i wene to pisze i jakoś nie idzie (znaczy nie posuwa się do przodu), a jak mam czas napięty to normalnie nie moge nadążyć za czytaniem postów. Heh przydałoby się kurcze w końcu pomyślec o necie w domu.No nic to takie tylko wolne przemyślenia.

Kto łapie się na piwo od sternika za uratowanie go? Kto pierwszy ten lepszy... ( Oby nie Nowak... ).

Naukowy
    Uczestnik

Gdzieś tam się Akeen kłóci z obsługą bazy 😆 ..Ma najbliżej

Sternik uratowany przez Sternika? Ciekawy zbieg okoliczności... Cóż... Glonojad potrafi nagrodzić za pomoc...

O`mus
    Uczestnik

No ja bym pomógł, ale akurat na basenie jestem 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 631 do 645 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram