OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 616 do 630 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Potwierdzam 🙂

Podczas jednej z planowanych dluzszych nieobecnosci nadalem Zuzie uprawnienia, ktorych wlasciwie nigdy nie wycofalem (to jesli chodzi o kwestie legislacyjne). A w praktyce Zuza ma znacznie lepsze mozliwosci kontaktu z kadetami...

No i sluzy mi juz od dawna pomoca i podpora, zamieniamy sie w roli zlego i dobrego gliny, tj.MG (ja jestem czesciej tym dobrym 😉 ), za co chwala jej i dziekczynienie in saecula saeculorum.

Scislej w sprawie Akeena - jestem daleki od zmuszania go do pozostawania w bazie. Chce jednak przestrzegania zasad - skoro pozostawil tagi dla kontroli, to powinien sie liczyc z odpowiedzia i to niekoniecznie taka jaka chcial uslyszec. Chodzi tylko i wylacznie o odpowiedz na tagi, bo watek jeszcze nie zostal zamkniety (i obecnie Akeen jest w zawieszeniu - zaleznie od jego posta albo poleci, albo nie). Dalszych mozliwosci rozwoju sytuacji jest wiele, ale prawie na pewno Wilga bedzie mial ciekawy urlop 😉

Jesli chodzi o mozliwosci opuszczenia doku bez zezwolenia - jest to mozliwe. Wystarczy wyleciec jakims innym otwartym wyjsciem (w zwiazku z transferami oficerow jest calkiem duze zamieszanie) razem z innym statkiem/promem... i droga wolna. Teoretycznie stacja powinna uzyc wiazki sciagajacej, by pochwycic uciekiniera ale od siebie dodam, ze jest to malo prawdopodobne (choc mozliwe).

Jesli zas Akeen wybierze powrot to na pewno nie ominie go rozmowa z kims z ochrony stacji, na temat przepisow bezpieczenstwa.

Tak czy siak Wilga zostanie powiadomiony, jako najwyzszy ranga oficer Excelsiora (niezaleznie od tego czy jest na urlopie czy nie :> ).

Naukowy
    Uczestnik

I znowu wszystko na głowie Wilgi 😆

fluor
    Klucznik

Niechec Nowaka do Andorian moze byc juz w pelni uzasadniona... (choc niezamierzona, bo ja osobiscie lubie niebieskich :>) teraz popracujemy nad tym samym u Wilgi 😉

Zuza
    Uczestnik

Ostrożnie z generalizowaniem, nowy niebieski nabytek (Woo) niczym jeszcze nie zdążył podpaść, nie straszcie go 😀

Naukowy
    Uczestnik

Wilga nie dorobił się awersji do Andorian ..Prędzej do sterników 😆

Bonifacius
    Uczestnik

Jesli chodzi o mozliwosci opuszczenia doku bez zezwolenia - jest to mozliwe

...ale Akeen misisz się liczyć z tym, że będziesz w pierwszej trójce osobników podaejrzanych i powiązanych z jeszcze nie do końca potwierdzonym zamachem terrorystycznym 😉

Jeszcze nie zaglądałem do poczty ale aż sie boję starcia z Bratem Pitem 😉

Naukowy
    Uczestnik

Bój sie bój! Biorę sie za pisanie..ale troche tych postów sie nazbierało, więc troche cierpliwosci trzeba wykazać.Ps. Coś mi mówi że Nimek będzie miał kolejne zlecenie na aranżacje wnętrz 😀

Arille
    Uczestnik

ekhm... No coż chłopaki może wy jesteście zachwyceni Zuzą i jej działaniami ale ja nie. Powiem to i nie ma z tym żadnej dyskusji - nie uznaje Zuzy jako MG i nie bedę się stosować do jej zaleceń w żadnej następnej misji.

Zuza
    Uczestnik

Van Klaus przejmuje teraz zwierzchnictwo nad kadetami - zgodnie z prośbą prodziekana :]

Mamy czekać na jakieś tagi czy możemy ruszyć w bazę? 😀

Arille - póki jesteś w PC czy na Exc, podlegasz pod Zara i Erica.

W bazie - (nie)stety - pod Fluora i pode mnie.

Moje zalecenia jakoś drastyczne nie są, ot - pilnuję regulaminu.

Nie wiem, w czym tkwią Twoje problemy, bo jakoś nie zauważyłam, żebyśmy się w grze nie mogły porozumieć. Jeśli masz jakieś argumenty - zapraszam na priv. Forum to nie miejsce na humorki.

Arille
    Uczestnik

Raz na ten temat rozmawiałyśmy - jeśli do Ciebie to nie dotarło to nie moja wina. Uważam że na dzień dzisiejszy nie mamy sobie nic do powiedzenia. A co do "humorków" - to skończ je prezentować na EXC.

Zarathos
    Uczestnik

Essato jak to mawiala Lameway.

Jestes graczem ExC wiec podlegasz podemnie i pod Erica. Wyjatkiem jest sytuacja gdy (jak teraz Wilga i spolka) trafisz na BG-166 i nie bedzie to w ramach laczonej misji. Wtedy podlegasz pod MG z Bg-166 czyli Fluora i Zuze.

Zawsze mozesz sie odwolac do mnie jako naczelnego szefa tego bajzlu 🙂 ale ja raczej niechetnie wchodze z butami w kompetencje Fluora jago szefa BG-166.

Naukowy
    Uczestnik

Pax pax dziewczęta.. Nie o co się kłócić.. Jak dotąd Zuza nie czepiała się żadnego ruchu Korin. Więc w czym problem ❓ Zreszta rozsądnie opowiedziane wiele rzeczy moze uchodzić na sucho:Fluor wymordował załogę.. "we śnie"A ja rozwaliłem kwaterę Klausa..zaminowałem światynię (kolejne ofiary bombermana w drodze), nie wspominajac o tym, że za pomocą Claire staram sie pomieszać szyki w misji Excelsiora 😆 A w przeszłosci manipulowałem planem doktorka, co spowowało dość długa i ostrą polemikę na forum. Innych grzeszków nie pamiętam..ale zapewne były. 😆 Więc jeśli macie się juz o coś kłócić..to o KONKRETY

Arille
    Uczestnik

Jeśli chodzi o respektowanie decyzji Zarathosa czy fluora to masz to jak w banku... Co do Erica - jak w końcu zacznie normalnie zgrać zapewne też (o ile nie bedę się musiała z nim użerać o pisanie posów na Devorasa) i to by było ma tyle.

Zarathos
    Uczestnik

Drogie panie, jak macie sobie cos do powiedzenia to na priv albo do Mesy.

Zuza
    Uczestnik

Proszę o niestosowanie liczby mnogiej, nie ja to ciągnę.Wracając do tematu - jak wyglądają zabezpieczenia bazy dotyczące nowoprzybyłych osób? Jakieś identyfikatory? Ograniczenia? Czy możemy sobie łazić gdzie zechcemy? 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 616 do 630 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram