OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 601 do 615 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Akeen nie opuścił bazy - akcja utknęła w poście "[PBEM- ExC / BG-166] Wypoczynek #872 - bezwladnosc".W bazie się teraz za dużo dzieje, żeby mógł wylecieć ot tak.Mogę nie czepiać się kwestii marines - to już sprawa Voirda, ale te tagi mają być uzupełnione.

Zarathos
    Uczestnik

przeliczenie jest pisane z uwzglednieniem danego tygodnia i tylko te i wczesniejsze posty sa brane pod uwage. Wlasnie wysylam z zeszlego tygodnia (sprawdzam zy jakiegos zgloszenia nieobecnosci nie pominelem) - tam bedzie 'sprostowanie' - Akken zostal w ostatniej chwili wycofany z powrotem do doku.

Bonifacius
    Uczestnik

NIELEGALNY HANDEL WYROBAMI ALKOHOLOWYMI !!!!

...tam zaraz handel, no chce sie chłopakom pić to im OPS coś wyskrobie z okrętu.

Akeen polecial w koncu na ten lot testowy czy nie

... raczej został i jest poddawany wnikliwej kontroli wg rozporządzenia CSO BG166

A co z konferencją, nic nie dopisujecie, czyżby Klaus był tak wytrawnym rzecznikiem prasowym ? 😉 Nie żebym domagał sie utrudnień, ale jakoś takoś zbyt gładko to przeszło. Chyba że coś knujecie 😀 😀 😀

Naukowy
    Uczestnik

A wystąpienie Tevara Klaus nie zauważył ❓ 😆

Bonifacius
    Uczestnik

No jak nie zauważył. Wszak polemika - no niby nie bezpośrednia - ale wystąpiła 😀

Vang
    Uczestnik

Eeee, Klaus wyszedl. A zapowiadalo sie na ciekawe zamieszanie. Ale niech sie CSO spodziewa niedlugo wizyty Kardacha.

Bonifacius
    Uczestnik

No jasne w końcu i jego tyłek chciałem bronić - nie wiem czy zauważyłeś 😀

Akeen
    Uczestnik

Akeen nie opuścił bazy - akcja utknęła w poście "[PBEM- ExC / BG-166] Wypoczynek #872 - bezwladnosc".

W bazie się teraz za dużo dzieje, żeby mógł wylecieć ot tak.

Mogę nie czepiać się kwestii marines - to już sprawa Voirda, ale te tagi mają być uzupełnione.

[post="41219"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

A co zmusisz mnie laleczko?

fluor
    Klucznik

Akeen, wyjasnijmy sobie sytuacje... zostawiles w poscie tagi dla kontroli lotow... jednoczesnie zakladajac, ze kontrola sie zgodzi i wyda zezwolenie (swiadczy o tym dalsza czesc posta).

W mojej odpowiedzi wyjasniam dokladnie dlaczego oficer z kontroli sie nie zgodzil, wiec teraz decyzja nalezy do ciebie.

Zuza
    Uczestnik

A co zmusisz mnie laleczko?

Dokładnie :>

Nie grasz sam, obowiązują cię te same zasady co innych, a ty już kolejny raz piszesz co ci się żywnie podoba.

Masz tagi - odpisz na nie.

Wylecieć możesz dopiero po zezwoleniu kontroli lotów.

Eric Keitel
    Uczestnik

Tak - ta 'laleczka' cię zmusi. Obeznie bierzesz udział w misji 'Wypoczynek" - podpadającej pod BG166, a Zuza jest tam MG. Jak wspomniała - nie grasz tylko dla siebie, skoro ktoś zostawił ci tagi to chce żebyś na nie odpisał. A, i czysto profilaktycznie... Dajcie spokój złośliwościom - nie pomogą się wam dogadać... Akeen, po prostu wypełnij tagi, polecisz chwilę później, ale polecisz. I koniec problemu.../Keitel

Arille
    Uczestnik

Obeznie bierzesz udział w misji 'Wypoczynek" - podpadającej pod BG166, a Zuza jest tam MG.

Zuza MG w "Wypoczynku"? Ciekawe że tego co pamietam Zuza jest instruktorem a nie MG więc może nie dawajmy jej odrazu awansu. A jeśli o czymś nie wiem to prosze mnie poinformować...

Eric Keitel
    Uczestnik

Na stronie 'instruktorzy' w Akademii Zuza jest wyszczególniona jako MG, podobnie w przeliczeniach - swojego zastępce wybrał z tego co wiem Fluor.Mam na myśli nie tylko "wypoczynek', ale całą BG166./Keitel

Zuza
    Uczestnik

Jestem "zapasowym" MG bazy, już od 19.09 - z woli Fluora.Informacja jest w każdym cotygodniowym raporcie - owszem, długi czas wpisany był mój drugi adres @, co mogło trochę zmylić ;)Oprócz BG166 odpowiadam też za szkolenie kadetów = starą listę Akademii.Jeszcze jakieś wątpliwości/pytania? 🙂

Zarathos
    Uczestnik

Jak nie Zuza to ja cie zmusze Akeen. Nie grasz sam z soba a gra nie toczy sie tylko dla ciebie. Badz tak mily i to uszanuj - takze prawo innych do zabawy. A Zuza ma blogoslawienstwo obu 'naczelnych' - moje takze. I jako MG BG-166 ma prawo wydac ci takie polecenie. Jak zreszta kazdemu grajacemu na pokladzie Bazy.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 601 do 615 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram