Forum › Fandom › Sesje RPG, PBF i inne › PBEM - Sojusznicy › Archiwum USS Excelsior › OOC Grupy
Inaczej - jeśli to konieczne, bo fabuła mocno stoi - to npcujcie. Ale chociaż raz-dwa razy w tygodniu postaram się pisać...
Mnie się tam post van Klausa podoba (....)
Ja też mam jedną , ale ważną uwagę: Thetra jest klingongką ❗ 😆
[post="40579"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
OK, Zatem mój drogi Pierwszy z Exc'a 😉 ciesze sie, że podoba Ci się pościk - wiesz jak jest ze mną jak z dzieckiem za rączkę i do baru. Nie mam zamiaru nikomu psuć dobrej zabawy ;), dlatego pociągnąłem Twoją wersję wydarzeń, a z tą klingonka faktycznie dałem ciała. Błędne założenie rozmawialismy o niebieskich i tak mi sie skojarzyło, że ONA tez nią jest - cóż - NIE jest, ale daje słowo że szukałem tego(tej) bohatera(ki) i nie mogle jej namierzyć.
Najważniejsze że poszło do przodu - ale obiecuję Ci Wilga "następna razą" nie pójdzie Ci tak łatwo 😉
Jakub
Eric o ile twoje tłumaczenie do mnie w jakiś sposób trafia (może nie do końca) to i tak zostaje kwestia Corvusa i jego coraz dłuższych przestojów w grze. On nie podaje żednego powodu i poprostu go nie ma...
No, "zakończyliśmy" Odzysk :)Niestety mam trochę zaległości w czytaniu Wypoczynku i do końca tygodnia małe szanse, ze to nadrobię, stąd... panie van Klaus, oczekiwani kadeci przybyli i czekają na stosowne rozkazy :)Zakładam, że skoro jest teraz taka kontrola, to informacja o nowych osobach w bazie z pewnością szybko trafi do właściwych oczu i uszu i ktoś nas przywita :]
Myślę że Klaus, na pewno przydzieli w końcu kilku ochroniarzy dla Brata Pita i sam będzie się raczej kręcił przy szczątkach i jak tylko zajrzy na PADD to od razu pospieszy na powitanie.Jakub
"Najważniejsze że poszło do przodu - ale obiecuję Ci Wilga "następna razą" nie pójdzie Ci tak łatwo Jakub" Pod warunkiem, że brat Pit nie wykończy nerwowo Van Klausa 😆
Jak Pitowi nie będzie szło, to kadeci chętnie pomogą :>
Ech żesz wy ORZESZKI 😀
Mam pytanko - co się dzieje KIEDY na Exc?Pogubiłam się i przed napisaniem kolejnego postu chciałabym wiedzieć co jeszcze trwa, a co sie już skończyło...
Po kolei:Rozstrzelanie paru krazownikow andrianskichZlapanie piratowZlapanie Dogersa i spolkiXentarianie w ogrodku :)Awantura v1.0 Przywitanie przez kapitana Zuzy i KajtkaNaradaHsishi 'dorwala sie' do Dogersa i resztyKapitan 'dorywa sie' do SaskoRozmowa kapitana z O'DoomemCwiczeniaPrzylot dziennikarkiRozpoczecie partyjki karcioszkowRozmowa Glonojada z kapitanemNIELEGALNY HANDEL WYROBAMI ALKOHOLOWYMI !!!!Rozmowa kapitana z Johnsonem i KeitelemZa chwile zaczna sie cwiczenia zalogi z BG-166 i pewnie dziennikarka dorwie sie do kapitana :(W miedzy czasie byly jeszcze 'kocie zaloty' kapitana i Hsishi w holodeku ;), szwedajaca sie po pokladzie dziennikarka napastujaca kaprala Wolfa i inne mniej wazne atrakcje
Hmmm nie o to mi chodziło, więc inaczej :]Jest wieczór. Które z tych zdarzeń wciąż trwają?
wieczor - nic sie nie dzieje. Ludzie z BG-166 zdychaja po cwiczeniach z Marines, kapitan 'spi', Johnson i Keitel pewnie tez Voird czy raczej jego NPC ii reszta Marines szykuja sie do inwazji na planete 😀 z zalozenie tam bazy, dziennikarce legna sie w glowie durne pomysly o konspiracjach i handlu niewolnikami :)W sumie 'na nogach' jest 3-cia zmiana wiec nikt z graczy. Mozesz sie na kogos natknac w mesie (ludzie z BG-166 lub Excelsiorowi NPC'e) albo spotkac weszaca dziennikarke.
Oook :)Czyli mogę pisać co mi neuronki do palców przyniosą - jak tylko coś wymyślę ;>
Akeen polecial w koncu na ten lot testowy czy nie? Bo sytuacja jest dosc mglista.Napisal w swoim poscie z kontrola lotow, ze niby go puszczaja, ale zmienilem tagi (bo sa wszelkie mozliwe powody, by kontrola nie dala mu sie tak latwo wykpic) i odpisalem a pozniej... nic? W ostatnim przeliczeniu Zary napisal, ze Akeenowi udalo sie odleciec - znaczy nie mowie ze nie jest to mozliwe (kontrola lotow nie bedzie nawet probowala rozwiazan silowych, zreszta nie ma za wiele opcji), ale oznacza to naruszenie przepisow bezpieczenstwa BG-166 i kolejne zarzuty dla biedaka.