Forum › Fandom › Sesje RPG, PBF i inne › PBEM - Sojusznicy › Archiwum USS Excelsior › OOC Grupy
Ten tego..zaproszenie było skierowane głównie do żeńskiej częsci załogi 😆
Unica raczej odpada... 😛 Byście jej posłuchali to samobójstwo zapewnione :PPozdr.
Ech dzieci, dzieci, wszyscy są zaproszeni nawet stary 99 letni zalogand kadet (tak kadet) Jan Kowalski, który zasnął z upojenia alkoholowego podczas "wodowania" Excelsiora :).A tak na marginesie Komandorze Wilga to mi wkładacie w usta i wnioski i słowa - to tak a propos rozmowy z Klausem :). Szczerze mówiąc wydałem pare postów wcześniej kategoryczny zakaz udostępniania czegokolwiek związanego z ta katastrofą powołując się na władzę nadaną mi przez Nowaka. A tu mi wchodzi jakis Komandorzyna i zwyzywał mi podwładnego po czym wydaje polecenia co to ja nie mam dać gościom z wywiadu.Nie wiem czy dobrze miarkuję ? Naprowadźcie mnie :)Jakub
Mnie się tam post van Klausa podoba 😆 ..Na swoją obronę mam trzy argumenty:a) Ochrona bazy do najlepszych nie należy..a ranga komandora porucznika robi swoje:cool: Wilga zna trochę socjotechnicznych sztuczek, to prostego żołnierza, w dodatku niezbyt bystrego w pole wyprowadzi 😆 c) Zawsze van Klaus może się, na Wilgę, Nowakowi poskarżyć 😆 .. CSCI chętnie zamieni parę słów z dowódcą bazy (choć wątpię by Nowak wykazał równy entuzjazm) 😆 Ja też mam jedną , ale ważną uwagę: Thetra jest klingongką ❗ 😆
Udało mi się dziś odkurzyć konsula Romulańskiego - Rag'harr'a. Do czwartku (real) wprowadze go na sale obrad (jak tylko zobacze co i jak). Generalnie będzie on troche wyjęty z kontekstu i na lekkim kacu więc nie wymagajcie od niego przebłysków inteligencji. :>Chciałam się również zapytać co się dzieje z Piętnem Czasu i czemu mamy tak długie przestoje? Troche zaczyna się to robić denerwujące. Jak tak dalej ma być to może skończy tą misje i niech Corvus i Korin wracją na stacje.
Chciałem coś przypomnieć - doś dawno temu zgłaszałem nieobecność na czas nieokreślony - generalnie nadal mam szlaban, a do komputeraz zazwyczaj udaje mi się dojść na krótko - lub barcdzo krótko. Mogę napisać ze dwa trzy zdania na forum, ew odpisać na co ważniejsze maile - i na więcej nie mam czasu. A to tylko jak moich rodziców nie ma, jak są to nawet tego nie - tyle ze mogę na bierząco czytać/przeglądać forum/posty - bo pisanie na klawiaturze słyszą.
Dlatego przypominam Arille że KEITEL jak już, przypomne że ja twojego nicku nie przekręcam, wcale nie nawala po prostu nie może odpisać.
Podobnie wygląda sytuacja Martena - post będzie albo dzisiaj późno w nocy, a jak nie na pewno jutro - też wieczorem.
Cóż..Sytuacja z mojej strony jest taka..Klingoni w zasadzie opanowali Bopa i wybili tych, co stawiali opór ( popleczników Netty) ..Ponieważ Corvus coś knuje i nie wiem co, zatem, póki co nie mogę napisać posta z puntku widzenia Jhom'Ki'pura & Murasa.Pozostaje czekać na ruch Corvusa.Keitel, a co ty robisz w Piętnie Czasu ❓ 😆
Keitel, a co ty robisz w Piętnie Czasu ❓ 😆
Na moje szpiegowskie oko, mamy przecieki z Devorasa ;>
I tak - i nie. Moja... wypowiedź dotyczy niedyspozycji zarówno w Odzysku (post będzie jednak jutro...) i ogólnie Excelsiorze, jak i na Devorasie. Dlatego napisałem tutaj...
OK, Eric, faktycznie była nieobecność zgłaszana, o której troszke mi się zapomniało. Dlatego skasuję ci te karniaki w Akademii, ale zauważ jedno - masz kadetów ze sobą i nie można ich tak zostawiać w próżni, w niepewności czy w tym tygodniu będzie post czy nie... Doprowadź ich ASAP na stacje.