OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 556 do 570 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Najlepszym kandydatem byłby Pain Asbestos. Wyszkolenie Marines... Znajomość systemów komputerowych... Trochę znajomości materiałów wybuchowych... lepkie ręce... i rozum karpia... podstawowe cechy tego kandydata 😉

Naukowy
    Uczestnik

Myślałem tu raczej o konkretnych saperach, a nie o pirotechnikach amatorach. Bo tych na BG -166 nie brakuje. W zasadzie rozminowywanie bazy leży w gestii CSO, czyli to van Klaus zdecyduje kto podejmie się wątpliwego zaszczytu rozminowywania 😆

Zarathos
    Uczestnik

byle nie powierzyl tego deVries bo one przesle mine w kosmos i nie bedzie zabawy 😀

Bonifacius
    Uczestnik

Myślę, że jeśli Klaus sie dowie to raczej będzie chciał to zrobić sam, ale znając panikarską naturę Brata Pita może się zdarzyć, że będzie musiał to komuś zlecić by pilnować Pit'a...KlausPs. No nie wiem może de Vries jest na liście kandydatów 😀

Zarathos
    Uczestnik

CO JA WIDZE! KUPCZENIE WODA ZA PLECAMI KAPITANA!!! I to jeszcze za uslugi kaplanskie. Wstydzilbys sie Boni. Oficer mostka i takie rzeczy 🙂

Bonifacius
    Uczestnik

Eeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaa no cóż 😉 wytłumaczę sie 😉 no bo tak, można być miłym na różne sposoby 😀 a zależy mi na chrzcinach no a poza tym Kapitan też będzie zaproszony i całe grono oficerskie i podoficerskie i .... Jakby nie patrzeć to rodzina 🙂 Czyli szykuje sie impreza 😀

Eric Keitel
    Uczestnik

I nie ta jedna... Po powrocie Korin na Exclesiora wypadałoby zrobić drugą - w końcu, trójka nowych oficerów na okręcie (Zuzę też wliczam, mimo że cywil 😉 ), i nowy marines, który już się nieźle spisał w walce 😉

fluor
    Klucznik

Wstydzilbys sie Boni. Oficer mostka i takie rzeczy 🙂

[post="40185"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Wszystko jest jak najbardziej w porządku, w końcu oficer operacyjny musi/powinien jakoś operować/kombinować ;D i to przede wszystkim bez wiedzy kapitana :>

Naukowy
    Uczestnik

Miny mają wbudowane inhibitory transportowe..Zakładam, że te najprostrze sposoby zawiodą..Po pierwsze, dlatego, że w koncu miny nie są po to, by je łatwo demontować, po drugie bo byłoby nudno.Pozostaje tylko jeszcze dwie sprawy: Kto bedzie robił za rodziców chrzestnych ❓ i czy Dogers z reszta wesołej kompanii dobrze wypadną w chórku :lol:Ps. Ten nowy kadet utknał pod drzwiami Nowaka jakis czas temu, może by go komandor wpuscił ❓

fluor
    Klucznik

ten nowy kadet zrezygnował z gry... chyba ze chodzi o innego, tego drugiego, ktory nie wiem dlaczego nie postuje :>

Naukowy
    Uczestnik

Moja pomyłka..Ale wydawało mi sie że na stacji było dwóc kadetów.Jeden Wolkanin, co zrezygnował. Drugi człowiek, autor snu.

fluor
    Klucznik

Bylo dwoch, a nawet trzech, jednak swoja aktywnoscia raczej nie porazaja 😉

Naukowy
    Uczestnik

Jedna sprawa..Zaklinam na wszelkie świetości..Nie dajcie O'Doomowi śpiewać ❗ :lol:W razie czego, czujcie się ostrzeżeni 😆

fluor
    Klucznik

AFAIR jednym z licznych talentów EMH było śpiewanie 😀 znaczy się może jedna z kopii doktorka stanie się Emergency Musical Hologram? :>

Naukowy
    Uczestnik

W kazdym razie jest Unica, Zuza i pare innych dziewcząt na statku...Tylko je złapać i przekonać :lol:..a jak znajdzie sie kotś kto dobrowolnie dołączy do chórku. Kapłan nie zaprotestuje.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 556 do 570 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram