OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 541 do 555 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Naukowy
    Uczestnik

Sądzac z lotu O'Dooma i Dogersa, później Hawkesa..Kilka godzin.

Bonifacius
    Uczestnik

Czyli wychodzi na to że akcja na BG166 (chodzi mi tu o analize szczątków) jest jeszcze przedwczesna 🙂 . Czyli ruch Klausa musi w sumie poczekać na przybycie pozostałych i zebranie szczątek i ewentualnych zwłok. Czyli kurka jestem zamrożony

/Klaus koniec

McSee dostanie kolejnego karniaka orzesz w morde, ale jakoś nie moge sie wpasować w całą sytuację. wiem wiem, mogę pisać o wielu rzeczach np. o rybkach Koi...... no odobra przestaje marudzić bo w zasadzie siedzę teraz w bibliotece i szukam materiałów do swojej pracy magisterskiej ...och och och westchnął McSee i poszedł rzucić się w wir pracy 😀

/McSee koniec

W ogóle zastanawiam sie czy nie porzucić postaci McSee i przejść wyłącznie na pisanie postów dla Klausa.

/Boni

Naukowy
    Uczestnik

McSee..a może byś sie zajął wyposażeniem świątyni zapychającym bufor transportera ❓ :lol:A analiza szczatków nie jest przedwczesna..W końcu Marten nie został zawiadomiony bezpośrednio po wypadku , tylko nieco później.

Eric Keitel
    Uczestnik

I przyleci dopiero po jakichś 10 godzinach od zniszczenia promu - wtedy dopiero zacznie się dowiadywać "co się do cholery stało?" ;)Teraz wie tylko, że ma wracać na stację.

fluor
    Klucznik

Te 10 godzin można nieco przyspieszyć, znaczy się nie musisz czekać 6 dni w realu żeby napisać co będzie dalej 😉

Eric Keitel
    Uczestnik

Nie zamierzam. Czekam na post Zarathosa, i lecimy - Talish i Hawkes nie piszą od dwóh tygodni, więc z tego co pamiętam są traktowani jako NPC 😉

Marten pojawi się na miejscu wkrótce...

fluor
    Klucznik

To dobrze, bo mam ochotę przyspieszyć nieco przebieg wydarzeń na stacji... niektórzy już powinni coś o tym wiedzieć :>

Zarathos
    Uczestnik

Mojego postu to sie mozesz nie doczekac - Leszczynski 'wyprobowywal' zmiany w replikatorze i teraz pewnie odsypia po ciezkiej 'pracy' 🙂

Naukowy
    Uczestnik

Uzupełnienia w sprawie postów.. Wypoczynek # 834.Wbrew obiegowej opinii Mallone nie zajmuje się przemytem, raz sie sparzył i to mu wystarczyło. Jego chipy sa najzupełniej legalne, aczkolwiek niezbyt poprawne politycznie 😆 Picie na kredyt odpada..Chyba, że Glek wykarze sie dużą naiwnością 😆 Kuria nie opłaca pijaństwa swych kapłanów.Zakładnicy # 208 O ile ściągnięcie materiałów z runabouta to bułka z masłem, o tyle wykrycie tam czegoś ciekawego to kupa roboty. Materiału do oglądania starczy na czterodniowy maraton filmowy(wyjatkowo nudny maraton, na dodatek) . Komputerów użyć się nie da, bo nie wiadomo czego szukać. Ktoś żywy będzie musiał to oglądać. Jak się trafi chętny, to radzę zaopatrzyć sie w dużo popcornu 😆

Eric Keitel
    Uczestnik

Chodziło raczej o wykonalność - skoro się da tak żeby załoga runabouta nie wykryła, to nie problem. Wystarczy znaleźć zapis rozmowy między Bubbą a Claire z czasu jej rozmowy z Keitelem, kiedy to wyskoczyła z rewelacjami o walce Excelsiora 😀

Naukowy
    Uczestnik

Takie zapisy nie istnieją..Tych rzeczy się nie nagrywa

Unicorn
    Uczestnik

Witam!Pewna osoba na gg zmotywowała mnie do podjęcia gry na nowo 😛 hehehe.... trochę mi uciekło... Czy Unica nadal siedzi w mesie?? Bo się pogubiłam i nie mogę właściwego posta odnaleźć :/

Naukowy
    Uczestnik

Ponieważ Unica jako szefowa ochrony musiała aktywnie uczestnić w symulacji kapitana..Więc może przebywać w dowolnym miejscu na Excelsiorze..Ale nie w mesie. Bo tam jest tylko O'Doom, Dogers , Sasco, Everetto oraz Thu'o. Ewentualnie OPS..Ale ten może się jeszcze z łap kapłana wywinąć 😉

Vang
    Uczestnik

Naukowy, raczej na pewno bomba zostanie wykryta. Skrzynki trzeba bedzie przeniesc, zeby zrobic miejsce w kaplicy. A nalesnik z kulka chyba zwroci czyjas uwage. Inna sprawa, czy to nie wybuchnie.

Naukowy
    Uczestnik

I na to liczę..Nie dajcie się zabić 😆 ..Ciakawe jaką minę zrobi Nimek gdy na nią nadepnie ❓ 😆 Przy okazji kto na BG-166 zajmuje sie saperską robotą ❓ ..Bo miny przeniść się nie da, gdyż grozi to wybuchem. Najpierw musi być rozbrojona.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 541 do 555 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram