OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Złapanie stopa z BG-166? Może być ciężko w obecnej sytuacji, gdy najpewniej każda nadająca się do lotu jednostka zostanie zaangażowana do udawania stałego sprzętu bazy 😀

Może jednak zamiast robić wszystko pod jednego gracza, ów gracz wykaże wreszcie nieco zrozumienia dla regulaminu i ciut elastyczności, akceptując grę taką jaka jest?

O`mus
    Uczestnik

Może niema dosłownie powiedzianego, ale w Wyprawa #133, można przeczytać:

=/= Voird do Marines. Wygląda na to, że zbieramy się z tej kupy

złomu. Wszyscy mają się stawić w głównym hangarze, koło Łupinki. Gio

z Zimitrem, lecicie do ambulatorium pomóc z rannymi. Tam się

spotkamy. Bez odbioru.

Jak dla mnie jasno wynika iż skoro mają pójść pomóc z rannymi, to skoro był urzyty transporter, to w czym mieli tam pomóc?? Poza tym w Wyprawa #134 jest:

Vang obrócił się na pięcie i pobiegł do turbowindy, żeby dostać się do

ambulatorium.

Więc po co on też miał się udać do ambulatorium, jak nie aby nadzorować przenoszenie (ręczne) rannych?? Przecież gdyby był teleporter w pracy, to łatwiej by było przesłać od razu wszystkich na prom (bo przygotować rannego do transportu to byle kto potrafi [oczywiście po szkoleniu z podstaw medycyny, tudzież pierwszej pomocy]) 😉

Bonifacius
    Uczestnik

Wczoraj dałem przysłowiowego ciała, siakoś takoś czytałem tego posta, że nie doczytałem o jego senności. A już się cieszyłem, że post mi całkiem zgrabny wyszedł i że w końcu udało mi się wkręcić w akcję, a tu KLOPS i to nie byle jaki z karaluchem w środku - ble ble ble po trzykroć BLE.Chyba normalnie napisze podanie do Kapitana żeby mnie zdegradował.Boni

Zuza
    Uczestnik

Niestety sytuacja była zbyt nierealna, nawet jak na BG 166 🙂

fluor
    Klucznik

Zastanawia mnie degradacja Akeena do rangi kadeta. AFAIK jest to ranga specjalna, przynalezna jedynie uczacym sie w AGF (lub ewentualnie innych placowek szkoleniowych). Skoro chorazy jest najnizsza ranga oficerska, to nie moze zostac bardziej zdegradowany (moze oczywiscie do zwyklego zaloganta i rang podoficerskich).

Naukowy
    Uczestnik

Teraz dopiero sie o tym dowiaduję ❓ 😆 ..No cóż..Zawsze zostaje nagana wpisana do akt..Z innej Beczki..USS Glonojad wybuchł. Baza wysłała jednostki ratownicze.. Nie wiem kto poleci od wiceadmirała..Ale jeśli Voird się ulituje i to może tez tam poleci..Marten niech lepiej spisuje imiona świadków

Niby czemu USS Glonojad wybuchł? Za samą nazwę?

Naukowy
    Uczestnik

Za to z naganą cieżko awansować w górę 😆

Zuza
    Uczestnik

Zawsze zostaje nagana wpisana do akt..

Hmmm... chyba raczej chodzi o to, że degraduje się nie do kadeta, a do bosmana, mata czy marynarza.

Niby czemu USS Glonojad wybuchł?

Zostanie przeprowadzone dokładne śledztwo, które z pewnością ustali przyczyny wypadku. Jeśli okaże się, iż w nazwie podłożony był ładunek wybuchowy, to tak - eksplodował z powodu nazwy.

Szczegóły śledztwa można będzie uzyskać u Alana Martena, ale dopiero jak się dowie co ma zrobić, przybędzie na miejsce i zacznie 😉

Zarathos
    Uczestnik

Akeen, nie ciesz sie, bo masz jeszcze przed soba opinie Styczynskiego w tej sprawie. I wierz mi - mozna zdegradowac z najnizszego stopnia oficerskiego.

Oficerski to chyba już ma... najniższy... teraz to tylko na Marynarza lub Podoficera...

Vang
    Uczestnik

Franio mówił Voirdowi, że przydałby się lekarz do operacji ratunkowej. To ja optuję 🙂

Akeen
    Uczestnik

Nie no wiesz ja się nie ciesze z tego że zostane zdegradowany czy też nie Śmieje się z szanownego Naukowego. Zadał takie pytanie że....

O`mus
    Uczestnik

Dobra akcja ratunkowa ruszy dzisiaj wieczór 😀

Eric Keitel
    Uczestnik

A dochodzenie zapewne dopiero ok poniedziałku - jak 'kadeci' Hawkes i Talish odpisza, i przylecimy na stację. I tu pytanie - ile zajmie lot?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram