OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

jak poprosi kapitana to ten, bedac zatwardzialym sadys.. ateista 😛 przydzieli jej ludzi z BG166 😀

wiec lepiej sie u mnie z ta prozba nie zjawiajcie.

A tak swoja droga to juz chyba wiem, jaki powod znajdzie dok zeby skontaktowac mnie z sekcja - beda blagac o pomoc w zdjeciu im tej namolnej baby z karku 😀

Eric Keitel
    Uczestnik

Jeśli tak zrobią, radziłbym się porządnie zastanowić nad udzieleniem pomocy - na Excelsiorze grozi jej, że pewien wnerwiony PO wystrzeli ją z przedniej wyrzutni. W charakterze torpedy 😉

Naukowy
    Uczestnik

"jak poprosi kapitana to ten, bedac zatwardzialym sadys.. ateista przydzieli jej ludzi z BG166 "..mogą być + Wolf jeśli się nudzi+ Glonojad, jesli nadal wnerwia kapitana (idealna okazja by posłać go do wszystkich diabłów, wraz z namolnym księżulkiem 😆 )" pewien wnerwiony PO wystrzeli ją z przedniej wyrzutni. W charakterze torpedy "Tak, tak.. dostarczaj jej materiału na reportaż o sadystycznych oficerach GF 😆

Chwilowo nie ma Sternika na tyle doświadczonego aby Pilotować okręt... tak aby zastąpić Glonojada... Cóż na to akwarium jednak jeden glonojad wystarczy 😉

Zuza
    Uczestnik

Zróbcie dla Claire symulację labiryntu - może się po paru dniach błądzenia znudzi i sobie poleci :>Glonojad - zawsze jest jeszcze AS - Anonimowy Sternik zmiany gamma...

Naukowy
    Uczestnik

Ostatnio był szeregowy Jeleń...czy jakoś tam i radził sobie dobrze 😆

Jeleń? Chyba Komar... jeśli chodzi o sternika zmiany gamma...

fluor
    Klucznik

Potwierdzam, a dowód można zobaczyć w indeksie bohaterów - LINK.

Chorąży Komar był tylko jeleniem zastępującym Glonojada, a chorąży Jeleń nie istnieje (jeszcze 😉 ).

Naukowy
    Uczestnik

Jeleń..Komar..co za różnica ❓ 😆 zastępstwo za "niezastąpionego" Glonojada jest.Zresztą, jeśli nie chce, niech nie leci. Ja go zmuszać nie będę..Być może zmusi go kapitan, ale w ramach własnej inicjatywy.

Tia... Nowy materiał na reportarz.... "Sternik z Tradycją".... Już widzę Glonojada gadającego do kamery.... chyba raczej rozbrajającego kamerę.. 😉

Naukowy
    Uczestnik

"Sternik z tradycją"...jasne. Claire nie jest reporterką ze szkółki niedzielnej 😆

EMH Mark IX
    Uczestnik

A tak swoja droga to juz chyba wiem, jaki powod znajdzie dok zeby skontaktowac mnie z sekcja - beda blagac o pomoc w zdjeciu im tej namolnej baby z karku 😀

Wszystko możliwe :]

Ale jak baba będzie namolna to wyląduje w celi, gdzie będzie mogła pogadać sobie ze ścianą 🙂

Hmmm...

Co będzie jak prom Claire i jej wesołej kompanii zniknie nagle z sensorów? 🙂

Zarathos
    Uczestnik

Co bedzie? Smierc zajzy w oczy Sekcji bo ExC nagle sie zainteresuje okolica.

EMH Mark IX
    Uczestnik

A tam zaraz śmierć...Tak szybko chcesz ukatrupić ten wątek porozumienia pomiędzy zajadłymi wrogami?PS. Coś ci zjadło prawy alt w klawiaturze 😆

Eric Keitel
    Uczestnik

A tam ukatrupiać od razu... Wystarczy trochę drania / drani uszkodzić - żeby dać ewentualnym czytelnikom do zrozumienia, że sekcja i Flota naprawdę się nie lubią 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram