OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Naukowy
    Uczestnik

Ponieważ nikt jakoś nie kwapił się do rozpoczęcia watku z piratami..A inne wątki zwłaszcza po ochronieniu Fiscusa nabierają tempa. Więc ja to zrobiłem.Wyszło na to, że piraci jednak przejrzeli maskowanie Excelsiora....Niby nie pasuje to do naszego niezwyciężonego statku 😆 ..Ale trudno. Ten wątek dawno się już powinien rozpocząć.

Eric Keitel
    Uczestnik

hmm? A my już przpadkiem nie unieszkodliwiliśmy dwóch Freedomów atakujących Fiscusa? Potem Kapitan wydał rozkaz przesłania załóg obu mostków do naszych cel, a nasi Marines mieli dokonać abordażu - i czekają tagi dla szefa marines/oficera taktycznego... Ale, ja nie narzekam 😉 Możemy dłużej powalczyć 😀

Naukowy
    Uczestnik

Możliwe..To znaczy, że zgubiłem wątek 😆 ..Ale to nie moja wina. Jezeli ta walka została wspomniana..wraz z unieszkodliwieniem Freedomów, to cóż..Musiał to być bardzo krótki tekst, bo nie utkwił mi w pamięci. Wiem, że osoba odpowiedzielna za marines, miała opisac jak to sie odbywa ten abordaż i tede..Ale w ostatecznym rozrachunku, nie wiadomo jak sie to wszystko zakończyło.

O`mus
    Uczestnik

Znaczy ta osoba, tegonie opisała (jak na razie). Zrobi to najbardziej prawdopodobnie jutro, gdyż ma dużo na głowie jak na razie 😐

Zarathos
    Uczestnik

Kapitan dal mozliwosc wykazania sie graczom i udostepnil mozliwosc 'dopisania' tego i owego do walki, zakladajac ze chcecie.

Naukowy
    Uczestnik

Taktycznego może zastąpić PO Keitel i osobiście poprowadzić atak na statki wroga. Oczywiście zważywszy na kolosalną przewagę po stronie Excelsiora to owa walka powinna być szybka i zwycięska 😆

Eric Keitel
    Uczestnik

Ok. Napiszę posta jutro w takim razie. Rozumiem, ze taktyczną jest chwilowwo ta porucznik, Amanda Blair?

Zarathos
    Uczestnik

Oui

Eric Keitel
    Uczestnik

http://games.groups.yahoo.com/group/exc_bg166/message/1369

Hmm, teraz dopiero znalazłem tego posta... Walka co prawda jest opisana MOCNO schematycznie - po prostu drani trafiliśmy, ale wszytko jest... Chociaż, mogę rozpisać samą walkę dokładniej - w końcu piraci z nożem, i najnowocześniejszym okrętem Floty na karku, pewnie wiedzą ze ucieczka ot tak, nie ma sensu 😉

Naukowy
    Uczestnik

Cóż..Nie będę polemizował z dowodami 😆 ..A co do piratów, to się zobaczy

Zuza
    Uczestnik

Z innej beczki - kończymy zabawę w akademii i w grze pojawi się kolejnych kilka nowych postaci. Dla ciekawskich przypomnienie - wcześniejsze posty są na starej liście BG 166.

Miłego czytania 😀

EMH Mark IX
    Uczestnik

Dwie propozycje:1.Co do piratów... Co prawda kilka jednostek prysnęło, ale w ślad za nimi poleciały okręty wsparcia Sekcji, a dokładniej Inquisitor i Warbeast.Post się właśnie pisze - czy pójdzie - zobaczymy.Raczej nie będzie czego zbierać...2.Infiltrator wciąż się wlecze jakieś 500.000 kilometrów za Excelsiorem.Harris wściekły, bo też wolałby postrzelać, ale rozkazy to rozkazy :lol:.A może dla urozmaicenie negocjacji, operacyjny wypatrzy jakieś duchy na skanerach?

Zarathos
    Uczestnik

Okrety sekcji mnoza sie przez paczkowanie - mial byc jeden :PChcesz zaryzykowac ze styczynski odkryje okret S31? Wojne chcesz wywolac 😀

Wojna to zbyt głośne... zniknięcie okrętów by było lepsze....

Eric Keitel
    Uczestnik

Znając Kapitana Styczyńskiego, to jak coś wykryje, to będzie chciał sprawdzic co to - torpedami 😉 Doktorzse, to nie jest najlepszy pomysł... A co do okrętów - jeden miał śledzić Excelsiora, ale chyba były jeszcze jakieś - tylko chyba nie miały maskowania, czy coś takiego, i dlatego sekcja nie chciała ich do nas wysłać 😀 Ale w okolicy mogą sie chyba błąkać...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram