OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 376 do 390 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

oficer taktyczny - on jest od walki

Eric Keitel
    Uczestnik

A Corvusa nie ma...Nie wiem, czy przypadkiem nie powinna ta walka podchodzić pod Voirda (a ściślej pod Marduka, którym on kieruje). W końcu, kapitan wysłał (chyba) Marines...

Zarathos
    Uczestnik

chyba na pewno wyslal. zastepcy taktycznego sie nie dorobilismy, wiec albo voird, albo, ew Unica moze ich poprowadzic

Zuza
    Uczestnik

A... (cyt. "Zakładnicy" 11 i 28) "Por. Amanda Blair, tymczasowy CTO, USS Excelsior"?Postać jest, trzeba tylko ją zenpecować ;)No chyba, że Corvus wraca...

Naukowy
    Uczestnik

"Nie pisałem że moja postac ma ubrany kaptur "Nim jednak to zrobił zreplikowalsobie cos w rodzaju dlugiej peleryny z kapturem. Zarzucil ja na mundur i .."."Sam sobie zaprzeczasz Akeen, jeśli się pelerynę zarzuca na mundur, to jest równoznaczne z jej założeniem.

Zarathos
    Uczestnik

ale niekoniecznie zalozyl kaptur. jak ktos nosi dres z kapturem, to nie musi od razu zakladac kaptur 😀

Naukowy
    Uczestnik

To prawda..ale jeśli nie zakładał kaptura ..To po co o nim wspominał ❓

fluor
    Klucznik

Cóż... jednego pan Akeen dowiódł swoim występem - pokazał i przypomniał obecnym ambasadorom, że Federanci to mięczaki. Klingoński kapitan zastrzeliłby podwładnego za taki wybryk, Rrewyron zapewne by go jeszcze zjadł, a tu tylko areszt... hmm... Wilga wiele straci w oczach swoich gości...

Zuza
    Uczestnik

Ojej, Akeen to sabotażysta! Nasłany przez... no właśnie - Rrewyronów czy Klingonów?

Akeen
    Uczestnik

No wlasnie kto nasłał Akeena, a naslali Go ..... cyt to tajemnica 😀

Zuza
    Uczestnik

Powiedz chociaż, czy są wystarczająco ustawieni, żeby wybronić go przed dyscyplinarnym zwolnieniem ;>

Naukowy
    Uczestnik

"Powiedz chociaż, czy są wystarczająco ustawieni, żeby wybronić go przed dyscyplinarnym zwolnieniem"Przypuszczam, że raczej nie. Gdyż andoriański wywiad nie ma odpowiednich wpływów, poza tym kapitan miał ostatnio zatarg z andoriańskimi stateczkami 😆 i może być nie w humorze."Cóż... jednego pan Akeen dowiódł swoim występem - pokazał i przypomniał obecnym ambasadorom, że Federanci to mięczaki. (...) Wilga wiele straci w oczach swoich gości..."Nie wiem jak Rrewyron, ale, o ile dobrze pamiętam, to ambasador klińgoński i tak miał fatalna opinię o Wildze.

Akeen
    Uczestnik

Powiedz chociaż, czy są wystarczająco ustawieni, żeby wybronić go przed dyscyplinarnym zwolnieniem ;>

[post="35977"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Akurat niechca aby Akeen był w GF i to czy go zwolnia czy nie to ich naprawde malo obchodzi. Woleliby aby Akeen nie szwendał sie z federacyjnymi ........ po kosmosie.

A to ze akurat Akeen jest w GF to wynika z jego dobrej woli." prawde mówiac Tej federacji Akeen zaczyna miec po antenki. 😀 A tak przy okazji nie działa z ich polecenia czy tez z polecenia wywiadu.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Z innej beczki...Niech ta dziennikarka tak nie tupie bo nam dziurę w pokładzie wywali...Że niby ja mam po nią iść?To niech mnie ktoś zawiadomi...Odbiorę ją z hangaru i zafunduję taka wycieczkę, że wyląduje w zakładzie zamkniętym :lol:.

Zuza
    Uczestnik

Wg. "Zakładnicy # 71" - ma iść Unica...Chyba już wróciła i może grać - a ty chyba w tym czasie reanimu... eee... ratujesz kapitana? :]

Wyświetlanie 15 wpisów - od 376 do 390 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram