OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Co sądzicie o tym, żeby tygodniowe podsumowania (a przynajmniej część dotyczącą fabuły) zamieszczać na tym forum w jakimś wydzielonym temacie?

Zarathos
    Uczestnik

nie kazdy siedzi na forum, wiec tylko forum odpada, a oprocz maila nie ma sensu - bo po co dostawac 2 razy to samo? no chyba ze w celach reklamowych 😀

EMH Mark IX
    Uczestnik

Mi się pomysł podoba, ale trzeba by lekko te rozpiski zmodyfikować.Raczej niepotrzebne na forum są ilości postów i punkty karne, ale podsumowanie wątków mogłoby być fajne.Ot coś w stylu: "Last time on Star Trek: Excelsior..." :lol:.

Eric Keitel
    Uczestnik

EMH - jak konkretnie zmodyfikować? Rozumiem, ze na forum: Wyrzucamy listę obecności, i "Informacje od Dowództwa" - bo to zbędne. Jakieś propozycje, co do zmiany formy "opisów (a właścwie to streszczeń) misji?

Naukowy
    Uczestnik

Z tych bardziej spektakularnych akcji Excelsiora..będą relacje pisane przez mnie na stronkę Zarathosa...Uprzedzam jednak, że będą one relacjami tworzonymi pod Claire Dupree. Więc będą.. subiektywne i tendencyjne 😆

Eric Keitel
    Uczestnik

Chętnie poczytam, o wrednym, niekompetentnym, nie szanującym kobiet (...) Komandorze Poruczniku Ericu Keitelu ;-)PS: Mam nadzieję, ze Claire spodoba się szykowane zwiedzanie okrętu 😉

Naukowy
    Uczestnik

To zależy od tego, jakie ciekawe ploteczki wyciągnie od towarzyszącego jej orszaku 😆

fluor
    Klucznik

Cóż moja propozycja oczywiście ma na celu promocję gry przy niewielkich kosztach - bo raporty i tak są pisane, więc nic nie szkodzi by ich fragmenty zamieszczać tutaj.

Naukowy
    Uczestnik

Kapitanie..Nadal popierasz umieszczenie wywiadu z Qumbolo na stronce dyskusyjnej bg166_Excelsior :?:Ps. Działa mi internet..przynajmniej na razie 😆

Zarathos
    Uczestnik

owszem, na stronke i tak trafi niedlugo

Vang
    Uczestnik

Uczynienie wiceadmirała, kochanie, Qumbolo rzecznikiem prasowym, kochanie, Federacji to moim zdaniem świetny pomysł, kochanie 😆

Naukowy
    Uczestnik

Ech ta poprawność polityczna 😆 ..A kto jest rzecznikiem Excelsiora ❓

Zarathos
    Uczestnik

Info od moderatora: Ostatni post EMH jest ukryty i tak zostanie do momentu, w którym autor nie wyjaśni serii zawartych w nim przekleństw. To jest forum publiczne i NIE TOLERUJEMY chamstwa i rzucania mięsem. W razie czego polecam uważną lekturę regulaminu. Jeżeli ktoś z Was chciałby się dowiedzieć co zawiera ta wypowiedź, to zapraszam na priv do autora.

Od kapitana: fragment postu Gośki, post w całości czyli 'po edycji' można zobaczyć na Mesie. I na przyszłośc proszę załatwiać takie sprawy - wyjaśnienia i odpowiedzi na priv albo na Mesie. Ten dział przeznaczony jest na informacje dotyczące rozgrywki. Dziękuję.

Excelsior nie ma rzecznika prasowego (jak w przypadku większości etatów) GF nie pomyślało, że ktoś taki może się przydać.

Ale ponieważ pytacie... Keitel jako PO będzie się nadawał chyba 🙂

Eric Keitel
    Uczestnik

Ale ponieważ pytacie... Keitel jako PO będzie się nadawał chyba 🙂

[post="35859"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Kurczę.. Nie wiem, czy bardziej będzie załamany sam Eric jak się dowie, czy Claire jak skierują ją do rzecznika i zobaczy "tego niekompetentnego aroganta" 😀

Naukowy
    Uczestnik

Claire raczej nie będzie załamana... Już ona znajdzie "odpowiednio wredne " pytania :lol:Ps. Kto jest odpowiedzialny za posty związane z walką z piratami ❓ Bo jak na razie pojawiają sie tylko posty z przed i po obronieniu napadniętego statku

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram