OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

Chwilowo siedzi na statku styczynskiego. ciekawe co bedzie jak natknie sie na okretowego psychologa. Mam juz szykowac na okrecie pokoik z gumowymi scianami 🙂

Naukowy
    Uczestnik

Sheprad, O'Doom Dogers.. Doradcę czekają ciężkie chwile 😆

Chciałbym wiedzieć czy na naradę Glonojad też jest zaproszony? Cóż jest sternikiem z dość sporym doświadczeniem jak na krótki staż po akademii....

Zarathos
    Uczestnik

ty zdaje sie jestes (byles) na odwyku, wiec nie. mozesz sobie zrobic NPC'a zastepce ktory bedzie

fluor
    Klucznik

Zar, w poście Zakladnicy #14 - to jest chore Johnson wspomina o tym, że przywrócił Glonojada do służby (jednak pod kontrolą), bo izolacja może mieć na niego negatywny wpływ... 😉

Zarathos
    Uczestnik

wiem, pamietam, ale wiadomosc nie dotarla jeszcze do Styczynskiego i ten nie przywrocil Glonojada na poprzednie stanowisko.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Jak pewnie niektórzy z Was zauważyli, pojawił się w grze (po zaciętych bojach z Kapitanem) nowy wątek.No cóż, postanowiłem nieco rozjaśnić mroczny i ponury wizerunek Sekcji31.Może dlatego, że kompletnie nie pasuje mi wizja tej formacji, jaką zaprezentowali panowie Branon i Braga w DS9.Czy wam sie spodoba Agencja widziana z mojej perspektywy - zobaczymy.No i na zakończenie kilka słów wprowadzenia i wyjaśnienia:1. Na Excelsiorze jest 1 (słownie: jeden) operator i nikt z graczy raczej nie ma szans, żeby się nim okazać ;).2. Nie będzie żadnych webunków ani przypadkowego odkrycia prawdziwej tożsamości agenta - co prawda zostawię kilka tropów, ale wszystkie będą prowadziły donikąd.3. Oczywiście możecie spróbować się włączyc do wątku, ale dopiero po zgodzie Kapitana i konsultacji posta ze mną, żeby za bardzo nie narozrabiać (wiecie, Stary tego nie lubi :lol:).To tyle - miłej lekturyEMH

Zarathos
    Uczestnik

Ad 1) predzej temperatura w piekle spadnie ponizej zera w skali Kelwina niz ktos z graczy okaze sie agentem S31

EMH Mark IX
    Uczestnik

Bardzo ładne podsumowanie tygodnia Kapitan i spółka 🙂 .Tylko dlaczego nie widzę nic o Sekcji w misji "Zakładnicy"? 😉

Zarathos
    Uczestnik

o ile sie nie myle sekcja wyladowala w tym tygodniu

EMH Mark IX
    Uczestnik

Hmm... Wydawało mi się jak pisałem, że Sekcja wylądowała na równi z czytaniem raportów przez Doc'a :] No, ale powiedzmy, że upłynęło trochę czasu :]

Zarathos
    Uczestnik

bralem posty z tego (tamtego) tygodnia, nie wg czasu 'dziania sie' akcji

Zuza
    Uczestnik

Jaka jest właściwie pora dnia?O ile pamiętam gonienie za Arbazanami rozpoczęło sie nad ranem - ile czasu minęło?

Zarathos
    Uczestnik

zalezy jak lezy - nie ma stalego uplywu czasu na okrecie (na poczatku byl, ale wprowadzalo spoo zamieszania) - piszesz mniej wiecej tak jak chcesz, byles nie napisala ze jestes babcia i nianczysz wnuki

Naukowy
    Uczestnik

Z tym śledztwem to będzie niezła zabawa.. O'Dooma i Soonga nie ma na liscie załogi. Za to jest Korin..Shepard..czyli ja, będzie świadczył przeciwko Keitelowi 😆 "Sorki, ale Shepard Keitela po prostu nie lubi" 😆

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram