OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Corv - czuj się już praktycznie uduszony.Ide ćwiczyć na gulaszu...

Corvus
    Uczestnik

Ależ Zuza, ta twoja praktyczność jest dla mnie nie praktyczna. A poza tym musisz mnie najpierw znaleść, a póżniej złapać. 😀

Zuza
    Uczestnik

Cicho, plan już mam :]

Corvus
    Uczestnik

Chorobcia, wszyscy mają plany. To i ja sobie jakiś napisze. 😀 😀

Naukowy
    Uczestnik

"Chorazy - Eric szybko doszedl do siebie. Na mostku Lam... Okretu zktorego mnie zabrales sa moje bagaze - moglbys...?"Od kiedy to na mostku przetrzymuje się bagaże ❓ To nie miejsce na nie..

Eric Keitel
    Uczestnik

To nie miejsce na nie. Eric jednak pod zadnym pozorem nie chciał się do was zbliżać - jak zaznaczyłem, nawet drzemał w fotelu kapitańskim, a nie u was w ładowni. Tam był tylko dwa razy - podczas jednej rozmowy z O'Doomem, i pootem kiedy składał meldunek po pierwszym punkcie nawigacyjnym.

Zuza
    Uczestnik

Uważajcie też na moją torbę medyczną, co?Ta z kolei leży w maszynowni 🙂

Naukowy
    Uczestnik

Obecnie na Excelsiorze nie ma nikogo kto miałby odpowiadać za sekcję naukową. Wilga siedzi na Qem, zaś Thetra w pace na BG166..No, chyba że doktorek.Z drugiej strony sekcja naukowa i tak na niewiele sie zda podzas akcji z odbijaniem zakładników.

Zarathos
    Uczestnik

zebys sie nie zdziwil - ktos musi np ustalic sklad gazow bojo... znaczy obezwladniajacych :Dzwoja droga ciekaw jestem reakcji Thetry na to, ze ja zamkneli i nie jej sie eksperyment rozwala w drobny mak 🙂

Naukowy
    Uczestnik

Na dokładną reakcję trzeba poczekać..aż Van Klaus ją zamknie..Ale klingonka sto razy bardziej woli celę w BG-166, od stanowiska dowodzenia na Excelsiorze 😆

Zarathos
    Uczestnik

tia, ciekawe co zrobi jak je kapitan powie ze po 10 minutach misji zostalaby zwolniona i mogla spokojnie zajmowac sie swoimi eksperymentami 😀

fluor
    Klucznik

ja jestem ciekawy na jakiej podstawie Van Klaus, podobno regulaminowy służbista, ją aresztuje - i z czyjego rozkazu, bo Nowak nic nie wie o sprawie (a jak się dowie, może być kiepsko 😛 )Edit: kiepsko oczywiście dla Van Klausa, bo nie można bezpodstawnie więzić oficerów, a Styczyński nie dostarczył żadnych dowodów, że niestawienie się Thetry wynikało ze świadomej niesubordynacji.

Naukowy
    Uczestnik

Myślisz że uwierzy ❓ Przecież Styczyński i jego pomagier Wilga to rasowi szaleńcy 😆 i klamcy :lol:Zresztą bedize miała kłopoty dopiero jak Wilga wróci na BG-166 😆

Eric Keitel
    Uczestnik

Mam pytanie. Jaka kara obowiązuje we Flocie za niewykonanie rozkazu na polu walki? Czy to jest nadal więzienie? I Czy FO moze do odwołania wsadzić takiego delikwenta do aresztu?

Naukowy
    Uczestnik

Shepardowi nic nie grozi..Po pierwsze podlega Małeckiemu . Po drugie..Nie był członkiem załogi Lampreya..Więc Keitel nie mial mu prawa wydać rozkazu.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram