OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Po prostu albo byliśmy bardzo zajęci albo nie było co robić.... mniejsze ilości "czasu wolnego" a frekwencja podskoczy znowu... przynajmniej z mojego punktu widzenia.

fluor
    Klucznik

Sternik Glonojad jest uziemiony do końca terapii. A skoro wciąż zażywa alkohol, tzn. że jeszcze mu się nie poprawiło... :>

Eric Keitel
    Uczestnik

Ciekawe, jakby zareagował sternik Glonojad, na widok naszego ładunku? :]

Arille
    Uczestnik

czy mi sie wydaje że "nowi" stoja w miejscu i nic nie pisza?

Zuza
    Uczestnik

Nowi mieli pisa przez weekend WP, ale im nie wyszło.Za to obrazili się, że nikt się nimi przez weekend nie zajął i zrezygnowali z gry.(tzn. 3 tak, nie jestem pewna jak Rhade - nie odpisuje mi na gg).Czekamy na nowych_nowych - Pollard już jest, Wookash ma problem z internetem poza praca (ale sugestię, żeby napisać w domu i tylko wysłać w pracy zrozumiał 😉 ), w trakcie dołączania są kolejne 3 osoby :]Winiosek: nie wydaje Ci się :)Jak wrócę od babci pouzupełniam tagi Agnes i spróbuję to ogarnąć jakoś...

Naukowy
    Uczestnik

Informacja dla nowych..MG to nie babysitter..A w tym PBemie trzeba trochę więcej samodzielności wykazać 😆

Zuza
    Uczestnik

I jeszcze jedno - następna osoba, która powie do mnie "mamusiu" niech się od razu modli, żeby nie zdążyli od niej odciągnąć zanim uduszę 😛

Spok
    Uczestnik

Informacja dla nowych..MG to nie babysitter..A w tym PBemie trzeba trochę więcej samodzielności wykazać 😆

[post="33813"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

No, no. Nowy z tej strony. Sebastian, bądź spok z irca. Miło mi.

Nie wiem co to MG, ale babysitters lubię bardzo. ;>

Naukowy
    Uczestnik

MG to ten kto rządzi w grze..Czyli tutaj, Zarathos i Fluor.A lekarka powinna wykazywać więcej macierzyńskich uczuć.. No chyba że jest patologiem, bo tam klienci skarzyć sie na oschłe traktowanie nie będą 😆

Zuza
    Uczestnik

No, no. Nowy z tej strony. Sebastian, bądź spok z irca. Miło mi.

Nie wiem co to MG, ale babysitters lubię bardzo. ;>

[post="33819"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

O, pierwszy kandydat do duszenia 😛

Ale najpierw napisz postać 🙂

A lekarka powinna wykazywać więcej macierzyńskich uczuć..

Pediatra zajmuje się osobami do 18 roku życia, na statku na macierzyńskie uczucia zasługuje więc tylko Agatha :>

Corvus
    Uczestnik

Hej!! Zuza z ta groźbą względem słowa "mamusiu" to żaluzja do mnie??? 😀 😀

Spok
    Uczestnik

MG to ten kto rządzi w grze..Czyli tutaj,  Zarathos i Fluor.

Mistrz Gry jak poinformowała mnie Zuza. Kombinowałem z Game Master, ale kolejność liter mi się nie zgadzała. Dziękuje za wyjaśnienia. 😉

A lekarka powinna wykazywać więcej macierzyńskich uczuć.. No chyba że jest patologiem, bo tam klienci skarzyć sie na oschłe traktowanie nie będą  😆

[post="33820"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Nie jestem w temacie, ale widać że autor doskonale jest obeznany z polską służbą zdrowia i najwyraźniej do gry chciał wprowadzić odrobinę realizmu. 😉

Naukowy
    Uczestnik

Swoją drogą, trafiło mi sie na mej drodze parę fajnych lekarek (bez podtekstów 😆 ) i lekarzy..Wiec nie jest tak źle.

Zuza
    Uczestnik

1. Corv - tak, do Ciebie :P2. Sebastian - od tego sa instruktorzy, żeby informować i pomagać :)3. Naukowy marudzi :]

Corvus
    Uczestnik

Dobrze mamusiu. Już nie będę do ciebie mówił "mamusiu"..... ups! 😀 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram