OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eric Keitel
    Uczestnik

Wiem... Myslalem, ze lecimy Impulsową... Albo inaczej, my bylismy w normalnej pzrestrzeni, ale myślałem ze tamten frachtowiec też leciał impulsową 😉

fluor
    Klucznik

No cóż, nie sądziłem że będziesz chciał go ścigać na impulsowej, ale skoro już wszystko wyjaśnione to gramy dalej 🙂

Eric Keitel
    Uczestnik

Uznałem że mikro skok w warp, i wylądowanie zaraz obok niego, byłoby zbyt łatwe... Ale mozemy i w warp lecieć... Najwyżej kapsuła się trochę poobija przy odłaczeniu...

Zuza
    Uczestnik

Przepraszam, pogubiłam się - jaka jest ostateczna wersja prędkości i losów ładowni?

Eric Keitel
    Uczestnik

Ładownia zosała gdzieś po drodze, my lecimy na maksymalnej, Soon kombinuje coś z predkością awaeyjną.

Zuza
    Uczestnik

Inna sprawa - co z Shepardem?Tagi już długo wiszą... a przydałby się w czasie abordażu.Kto go przejmie?

Eric Keitel
    Uczestnik

"Długo"? Ostatnio ruszone, są jakos z pierwszych postów patrolu - coś około 5-10 - a teraz piszemy czterdziesty...

Naukowy
    Uczestnik

Glonojad..Jaki jest ten Shepard, pomijając to że na prochach ❓ Jaki ma charakter ❓ wiedzę etc.Swoją drogą, po co go wstawiałeś, skoro nie zamierzałeś nim grać ❓

Charakter - Shepard uwielbia wykonywać swoją robotę co do joty, czasami zbyt nadgorliwie ( wtedy co kwiatkowskiego za fraki chwycił to taki był moment ), hazardzista, czasami niezbyt rozgarnięty ( dał się zrobić w konia Asbestosowi i Zukowowi ). Wiedza - Standardowe wyszkolenie jakie dają w akademii plus to co daje wywiad ( nie jestem expertem w wywiadzie floty więc nie mogę określić tego dokładnie). Zna się na taktyce wojskowej. W sumie nie boi się niczego.

Dobra macie go jako NPCa. Jedna prośba. - Shepard może służyć przedewszystkim radą. Ma rozkazy od Admirała nie interweniować. On musi obserwować poczynania Dogersa i jego podwładnych ( z jego raportu Admirał sporządzi raport dla nowaka dotyczący "kadetów" ).

Co do wyglądu to Shepard jest łysy. Kudły stracił w czasie pobytu na USS Curry ( wiecie kto wtedy był na Curry sternikiem ). Ma nos jak u sępa. Nie ma zarostu na twarzy. No to chyba może wszystko.

Tylko nie zabijcie go...

Naukowy
    Uczestnik

Boni, chciałeś być w patrolu ❓ Masz okazję . Przejmij Sheparda..tylko trzymaj się wskazówek Glonojada.

Zuza
    Uczestnik

Rozkazy admirała nie obejmowały abordażu, bo admirał (i nikt) o tym nie wiedział - więc tu głos mają Dogers i Keitel.I tak przez te wszystkie cuda niewidy z lekami będzie jak zombie, bo nie ma go jak odtruć :/Dobrze, że zombie słuchają rozkazów :]

Arille
    Uczestnik

Nie to żebym narzekała ale Piętno Czasu wisi i powiewa. Na razie nic tam sie nie rusza, a szczerze mówiąc troche mi sie nudzi. I nie to żebym kogoś poganiała ale odpiszcie w końcu, bo nawet możliwości wyżywania się konsulm na Allorze mi się kończą.

Corvus
    Uczestnik

Przepraszam za ten przestój. Jednak miałem przez ten tydzień ważniejsze wydarzenie, ale teraz wracam i ruszam z grą z kopyta.

Zuza
    Uczestnik

Arille, Arille... :>Korin ma tyle wspomnień, które teraz będą ją chyba coraz częściej nachodzić, w związku z powrotem do "domu"...Taaak, jestem ciekawska ;P

Arille
    Uczestnik

Na wspomnienia przyjdzie czas. Każdy dobry szpieg wie że nie można pozwolić sobie na rozproszenie w czasie misji. A poza tym co za dużo to nie zdrowo...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram