OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eric Keitel
    Uczestnik

Co do Sheparda, mniej wiecej skojarzyłem - w końcu inna postać Glonojada go przyprowadziła ;)Gorzej z Soonem, w końcu on może się na czymś znać... Na czymś przydatnym, w prowadzeniu okrętu 😉

Zuza
    Uczestnik

Ptaszki ćwierkają, że Corvus ma sie tego podjąć i że jutro o tym pogada z Fluorem.Glonojadowi różnie idzie z wyrabianiem się... może zostawi Sheparda temu, kto będzie akurat potrzebował, może sam sie podejmie... o tym ptaszki nie mówią.Właśnie kończę spisywać zalecenia co moja postać może robić na statku, a czego należy się wystrzegać, więc mam nadzieje, że nie będzie kłopotu 😉

Eric Keitel
    Uczestnik

Nie ma sprawy... Możesz byc pewno, ze do obsługi silników nikt Cię zaganiał nie będzie 😉

Zuza
    Uczestnik

Byle do innych dziwnych rzeczy też nie :>Zastępstwo mam, spakowana jestem... ;DDo zobaczenia za 1,5 tygodnia :bye:

Eric Keitel
    Uczestnik

Dozobaczyska ;-)A co do obsadzania stanowisk, w odpowiedzi na twojego posta:Nie mogłem. Satkiem można sterować z fotela kapitańskiego, jeden z nich będzie potrzebny w maszynowni, a drugi ma spać - żeby trzymac wachtę, kiedy my nie bedziemy w stanie :]

Naukowy
    Uczestnik

Ja liczę na to, że Soonem, zajmie się Corvus..Jak nie, to postaram sie sam uzupełnić tagi.. Wtedy Soon będzie się znał tylko na pilotażu i zabijaniu.A skoro Glonojad wprowadził Sheparda..To powinien pisać posty w jego imieniu.

I będę ale Sheparda dużo nie angażujcie w gadki, to spec z wywiadu i ma odpowiednie rozkazy dotyczące jego pobytu na Laprey of Prey.

Eric Keitel
    Uczestnik

Spec od wywiadu, specem od wywiadu. Ale dość spora dyskusja niedawno dotyczyła regulaminu. Więc chyba musi wypełniac rozkazy dowódcy jednostki, i osób starszych stopniem, dopóki nie stworzy to poważnego zagrożenia dla jego misji 😉

Zarathos
    Uczestnik

owszem musi dopoki rozkazy nie koliduja z rozkazami od admirala.

Naukowy
    Uczestnik

Ale Shepard chyba powinien coś robić poza obserwowaniem ..albo przynajmniej wymownie milczeć bym mógł ruszyć z kolejnym postem O'Doomem. 😆

Eric Keitel
    Uczestnik

Jednego poślijcie do maszynowni, a tego szpicla możecie dać na mostek - nie będzie przeszkadzał wam, a to was ma szpiegować, ani tym bardziej mnie - bo do mnie nic nie ma, a ja tylko pilotuje statek 😉

Naukowy
    Uczestnik

Szpicle to problem Dogersa..O'Doom nie ma nic do ukrycia. No, prawie nic 😉 Poza tym jedyne co Shepard robi, to słucha..Przynajmniej na razie.A O'doom lubi cierpliwych słuchaczy 😆

fluor
    Klucznik

Informacja z kanonu EXCa, która może mieć znaczenie (choć niezbyt wielkie) dla misji komandora Corvusa i Korin:

Jednym z pomysłodawców sterylizacji Wolkana był generał Elthan przetrzymywany w klingońskim więzieniu Nexus 5 - info pochodzi z postów listy Excelsiora 244 i 250 (oba są numerowane jako #100, ale dawniejsze metody liczenia postów były bardzo niedoskonałe).

Naukowy
    Uczestnik

Należy pamiętać..że obecne miejsce pobytu Elthana jest oficjalnie nieznane. Klingoni ukryli go przed Federacją..Zaś wiedzę o miejscu pobytu Elthana, Wilga zdobył przypadkiem.

fluor
    Klucznik

Keitel, prawa fizyki prawami fizyki, ale lot w warp jest zakrzywianiem przestrzeni (chociaż w serialu wizualnie wygląda to na po prostu dużą szybkość) i obiekt poza polem warp (np. oddzielony segment ładowni) zatrzyma się albo przynajmniej zwolni do prędkości podświetlnych...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram