OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arille
    Uczestnik

mógłbys się w końcu zająć moją kwestią bo szczerze to nie moge sie doczekać...

Naukowy
    Uczestnik

A jakie będą losy wielebnego O'Dooma ❓

Corvus
    Uczestnik

HEJ!!!!!! Fluor, a możliwość obrony?? Chyba nawet we flocie daja możliwość obrony.Tak więc na swoją obronę powiem tylko że chciałem zakończyć bójkę.

Zarathos
    Uczestnik

Bronic sie bedziesz (razem z fluorem - Sasco) przede mna. Co moze byc dosc ciekawe :D, szczegolnie obrona Sasco.

Ja na swoją obronę powiem to że starałem się pomóc katowanemu koledze. Tutaj też można wysunąć akt oskarżenia do załogi BG 166 o sprowokowanie bitwy na Sali Admiralskiej.EDIT: Plus katowanie niewinnych oficerów i dyskryminację innych ras....

fluor
    Klucznik

Corvus - wniosek o degradację jest konsekwencją raport BG-166 i oceny zachowania komandora Corvusa przez dowództwo BG-166. Dlatego też to jest tylko rekomendacja i co kapitan z tym poczyni to już jest jego sprawa.Co do podporucznika Sasco - w żaden sposób oficer ten nie podlega Styczyńskiemu, a raczej Nowakowi lub Małeckiemu, więc to jego przełożeni zdecydują o dalszym losie oficera.

Bonifacius
    Uczestnik

Dzisiaj wprowadzam pourlopowego Van Klausa, Amanda oczekuj wsparcia, no przynajmniej teoretycznie :DBoniJeszcze jedno, w mojego posta wkradł się "czeski błąd" napisałem o sobie jako Bonifaciusie, że "Samuel" coś tam, coś tam. Zeby już nie mieszać zbytnio to przyjmijmy że Samuel to drugie imie Boniego :)Boni

EMH Mark IX
    Uczestnik

No dobtra - posty poszły 🙂 Corvus - leżysz jeszcze dwie doby w ambulatorium, więc możesz ten czas poświęcić na rozmyślania i pogaduchy z doktorkami i Zuzą.Boni - trzeźwiej i graj 😆

Bonifacius
    Uczestnik

Ma się rozumieć, że żonka pomoże w rekonwalescencji delikwenta McSee 😀 mam nadzieję że nie wyląduje na pourazówce 😀 😀 znowu u Ciebie Doc. Trzeba by zrobić jakąś gorącą hololinię kwatera McSee-Ambulatorium ;D

Zuza
    Uczestnik

Niestety musicie jeszcze trochę wytrzymać, bo w domu mi wczoraj zawariowali net (grrrrrrrrr) i pisze gościnnie z dyżurki :/Postaram się odpisać w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek wieczorem, zależnie ile mi powrót z Bolkowa zajmie ;)Przy okazji... czy ja dobrze rozumiem, że z powrotem Bonifaciusa wśród postaci pojawia się dziecko? ;DMiłego weekendu 🙂

Bonifacius
    Uczestnik

Tak Zuza dobrze rozumiesz 😀 pojawia sie dziecko, a dokładnie moja córka, która faktycznie istnieje i ma na imie Agata 😀 i jest żródłem wielkiej radości swoich rodziców 😀 😀 :DTaka informacja powinna być tutaj chyba - a dalem ja w mesie hmmmmmm....UWAGA !!!Wszyscy nowi do zakwaterunku proszenie sa o zgloszenie sie do Operacyjnego McSee. Bezposredni kontakt przez interkom do Operacyjnego :ufp2: GG:3219415Boni

fluor
    Klucznik

Jeżeli chodzi o nową misję kapitana Dogersa, to rozpocznie się ona jak tylko uda się przezwyciężyć różne biurokratyczne trudności. Załoga już jest (szczątkowa, co prawda, ale zawsze), a teraz trzeba powalczyć o jakiś pojazd :>.WP Dogersa i admirala Małeckiego powinno się pojawić najpóźniej jutro, jeśli nie to zrobię drugi wątek z nim, a później wkleję rozmowę (choć raczej nie popieram takiego rozszczepiania wątków - przy zbyt dużej ilości bohaterów wszystko się miesza i nie wiadomo kto z kim i kiedy).Z postów p. Keitela wnioskuję, że ów będzie pijany na rozmowie z Dogersem... Czy może tutaj absynt wcale nie zawiera alkoholu 🙂

Eric Keitel
    Uczestnik

Zawiera 😉 Pan Keitel będzie wstawiony, jako ze jest po służbie, i miał się zgłosić TYLKO na badania 🙂 O zadnym szkoleniu nic nie wie, a już tym bardziej o misjach szkoleniowych 😉

EMH Mark IX
    Uczestnik

Przeniesione z grupy 🙂 "Istnieje precednes, zanim zaczniesz sie kluic doc - Janeway powiedziala doktorowi gdzie sobie moze wsadzic rozkazy doktora. I to chyba nie raz "Nie mam zamiaru sie kłócić, wolę kulturalnie porozmawiać i wyjaśnić to i owo 😆 Ale wydaje mi się, że raczej nie możesz tutaj wskazywać Voyagera jako precedensu - byli w specyficznej sytuacji i dziwne okoliczności usprawiedliwiały dziwne działania 🙂 "Zabezpieczenia AHM w wersjach od I do XI (tak tak, jestes prestazaly doktorku ;P)"Sam jesteś przestarzały, hunanoidzie jeden 😛 Tak przez ciekawość, skąd wyciągnąłeś te zebezpieczenia o których piszesz? Możesz podać jakieś źródło?No i proponuję przenieść dalsze rozważania na ten temat tutaj albo na prv, bo wczoraj nieźle naśmieciliśmy na grupie 😆

Zarathos
    Uczestnik

Sam je wymyslilem doc. Ale sa raczej logiczne - po twojej poprzedniej 'wersji' i po wybrykach holodekow E-D (na E-E nie mieli takich problemow. chyba 😛 )

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram