OOC Grupy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 835 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Domko
    Uczestnik

Możesz nakreślić sytuację w hangarze - ja nawet nie wiem, co się do tej pory wydarzyło. :(Dam znać, gdy będę wracał do gry.

Jako MG BG166 chciałbym wyrazić skromną prośbę, by USS Predator okazał się kupą złomu niezdolną do naprawy (ewentualnie - żeby jego dalsze użytkowanie stanowiło zagrożenie dla otoczenia 😉 ).

[post="29524"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Ja proszę o podarowanie tego cudeńka dla sternika. Jakieś to wyzwanie jest więc na coś się przyda. Ktoś wyraża speciw?

fluor
    Klucznik

Glonojad, nie czekaj na sprzeciwy tylko leć do hangaru i baw się Predatorem :DCzasem trzeba przejąć inicjatywę i nie patrzeć na innych - doradca także nie pyta nikogo o zgodę tylko chodzi gdzie mu się podoba i jakoś nikt nie krzyczy zbyt głośno na niego 😉

Naukowy
    Uczestnik

Co do zabawy Predatorem..najpierw Kovalsky musi go naprawić..A potem się zobaczy.

Ten prom potrzebuje odpowiedniego pilota z odpowiednim podejściem ( tutaj mnie ). Jak tylko akacja się ruszy na mostku i dojdę do siebie po zatruciu chętnie się dobiorę do hybrydy.

Naukowy
    Uczestnik

Według mnie bardziej od pilota z nowym podejściem Predatorowi przyda się nowy interfejs 😆

fluor
    Klucznik

Gdy tylko Excelsior zadokuje przy BG166, przenosimy całą akcję z listy BG na listę łączoną, jeśli dobrze zrozumiałem koncepcję. Kiedy już to nastąpi proszę o wysłanie stosownego infa na listę Akademii, żeby wszyscy ludzie wiedzieli, że nadszedł czas 😉

Uwaga odnośnie dokowania - nie wiem kto będzie o tym pisał, więc daję tutaj: w Centrum Dowodzenia BG166 zazwyczaj służą młodzi i niedoświadczeni oficerowie. W najlepszym przypadku będzie tam oficer operacyjny w randze chorążego. Nie powinno to wpłynąć jakoś znacząco na procedurę dokowania (Excelsior się chyba nie rozbije 😉 ), ale nie chce żeby ktoś mi wyjechał z tym, że komandor Nowak wita Excelsiora osobiście. Brr... 😀

Bonifacius
    Uczestnik

Sie manko!Wracam - z małą ilością czasu - na dzień dzisiejszy, ale wracam :).Jak widać lecimy z Warp 9,999999999999 do BG 166 i wkrótce bedzie impreza.Wasz tymczasowy Kapitan - no dobra sprawujący obowiązki Kapitana:D 😀

fluor
    Klucznik

No właśnie... bo nie wiem czy zauważyłeś, że wszyscy wybyli z mostka a ktoś powinien napisać posta jak EXC dolatuje do BG 😉

Bonifacius
    Uczestnik

już, już, już ............ rany aleś Ty w gorącej wodzie kąpany.jutro będziesz miał przylot :DSłowo harcerza, a może raczej Starcerza 😀 😀

Boni... w twoim poście pomyliłeś nazwiska. Małecki to dziadek Glonojada a nie sam sternik.

Raider71
    Uczestnik

Dobra, mam dwa pytania:1. Czy jest mi juz przydzielona funkcja na excelsiorze?(Tezik jestem)Wiem ze nie powinienem pytac ale troche mnie nie bylo...2. Czy w dobre miejsce trafilem pytajac o avatara do forum w PBEM-owym stylu?

Naukowy
    Uczestnik

Skoro jesteś oficerem taktycznym, to zostaniesz chyba zastępcą Corvusa..Niemniej dopiero po dotarciu do stacji i ceremonii..Na razie jesteś tylko rozbitkiem z Predatora.

Zarathos
    Uczestnik

W dobre. dostaniesz po przejsciu do ExC (kazdy czlonek dostaje, nie kazdy korzysta).

Raider71
    Uczestnik

Skoro jesteś oficerem taktycznym, to zostaniesz chyba zastępcą Corvusa..

Ja sobie wypraszam 😉 Nie jestem zadnym taktycznym tylko oficerem operacji strategicznych(czy jakos tak), no wiec?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 835 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram