Forum Fantastyka Star Trek Nusakanie

Nusakanie

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Author
    Participant

Byli tez w BotF, ale to niestety niewiele o nich mówia, a co do bazy danych Phoenixa to przy takich burakach jakie oni maja wole sobie darowac ich strone.

Trzmielu
    Participant

lol, duzy stopien zaburaczenia powiadasz, a kto ci takich glupot naopowiadal, imo tam znajduje sie najlepsza baza danych w polskim internecie 🙂

Coen
    Participant

Nikt nie musial, sam widzialem. Np Klingoni wzieci do niewoli duza liczba (spadłm z krzesla), w sumie z wymienionych okrętów to pod Wolf 359 ze 60 walczyło, w tym 4 akiry z czego 3 przetrwały (zwłaszcza ze przetrwały tylko 2 okrety w tym jeden Imperium), gdzies na zdjeciach jest pokazane bodajze romulanskie urzadzenie maskujace z czasów TOS'a podpisane "rdzen napedu" itd itp.

Kiedys jak przejrzałem cala encyklopedie to wymienilem wiekszosc na starym 4um i wysłalem do nich maila aby porawiali, bez odpowiedzi czy efektu.

EddieGcT
    Participant

Nikt nie musial, sam widzialem. Np Klingoni wzieci do niewoli duza liczba (spadłm z krzesla), w sumie z wymienionych okrętów to pod Wolf 359 ze 60 walczyło, w tym 4 akiry z czego 3 przetrwały (zwłaszcza ze przetrwały tylko 2 okrety w tym jeden Imperium), gdzies na zdjeciach jest pokazane bodajze romulanskie urzadzenie maskujace z czasów TOS'a podpisane "rdzen napedu" itd itp. 

Kiedys jak przejrzałem cala encyklopedie to wymienilem wiekszosc na starym 4um i wysłalem do nich maila aby porawiali, bez odpowiedzi czy efektu.

Coz nie mozna oczekiwac ze zaraz wszysko poprawia chociaz mogli by cos zaczac robic w tym kierunku 🙂

Coen
    Participant

Nom, zwłaszcza, że to bylo ze 3 miesiace temu

Slawek
    Moderator

Heh. Ostatnio sobie chciałem ściągnąć od nich soundtracka z ST Generations. No dobra. Klikam seriale i filmy i... tylko seriale... o co chodzi jakby nie wiem)

EddieGcT
    Participant

Heh. Ostatnio sobie chciałem ściągnąć od nich soundtracka z ST Generations. No dobra. Klikam seriale i filmy i... tylko seriale... o co chodzi jakby nie wiem. Dopiero po chwili udało mi się dostrzec mały napis więcej... więc nie tylko informacje mają zrąbane ale i lay (może i ładny ale mało przejrzysty)

Hehehe tez mialem podobna akcje, cos tam szukalem i tak przelecialem kilka razy baze danych, az w koncu zauwazylem to male wiecej 🙂 qrcze czasami trudno sie tam polapac 🙂 ale coz, mam nadzieje ze te 3 miechy o ktorych Coen wspomnial zostaly jakos wykorzystane na... heh cokolwiek

Krusty
    Participant

Mnie wkurza baza danych statków mogliby ja wkońcu uaktualnić i porawić zresztą dużo rzeczy jest tam do naprawienia dlatego ja kożystam przeważnie ze stron zagranicznych taki jak: http://www.ex-astris-scientia.org/ strona ta zawiera szereg informacji i linki do innych równie dobrych stron. Polecam!!!

Coen
    Participant

Ja wole http://www.ditl.org/index.htm?daybody=/wea...ded-batleth.htm

Nie ma tam wszystkiego i sa błedy (jak np. w okretach KSO, choc to raczej dodanie nie kanonicznych), ale obłednie podoba mi si dokaldnosc podanych info (łacznie z mozliwosciami wzgledem klasy Galaxy)

Krusty
    Participant

No całkiem niezła 🙄 .

Anonymous
    Guest

A ma ktoś może jakieś fotki tej rasy piratów? Chętnie bym ich zobaczył, tym bardziej że na ST aż tak się nie znam i w ogóle ich nie kojarzę.

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram