Nieobecności

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 129 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eric Keitel
    Uczestnik

Dobra, internet jako-tako działa. Mogę mieć jeszcze drobne problemy, ale generalnie już jestem 😉

Naukowy
    Uczestnik

Obecnie internet u mnie nie działa..Ale pracuję nad jego reaktywacją..Tymczasem zgłaszam nieobecność na czas nieokreślony..( Oby jak najkrótszy) ..Postaram się też wysyłać posty przez kompy kumpli,ale..Oznacza to że nie będę pisał często,an iregularnie 🙁 ..Powiadomię jak sytuacja zmieni się na lepsze

Raider71
    Uczestnik

Na czas nieokreślony rezygnuję z PBEM-a ze wzgledu na brak czasu... Mam duzo roboty w zwiazku z olimpiada matematyczna i konkursami informatycznymi. Cóż kiedyś wrócę... Może niedługo. Update: Najprawdopodobniej na początku grudnia.(koniec 1-ego etapu olimpiady)

Zuza
    Uczestnik

26.11 wyjeżdzam na 4 tygodnie i nie wiem jak bedzie z netem. W zwiazku z tym zgłaszam nieobecność od 25 do czasu, aż się czegos dowiem (a pewnie nie będzie to długo 🙂 ).

fluor
    Klucznik

Arille zgłasza nieobecność na czas nieokreślony z powodu kłopotów technicznych.

Arille
    Uczestnik

Mój modem (UPC) chodzi na słowo homoru a w takich sytuacjach wiem że nie należy mu ufać. Na razie nie będę pisać za to postaram się czytać. Mam nadzieję że jutro też odpali...

Arille
    Uczestnik

Sytuacja z moim kompem jest nadal niestabilna ale ostatnio działa. Przed powrotem powstrzymuje mnie tylko sprawa dwóch kolokwiów w poniedziałek. Myśle że od wtorku zaczne pisać... jak net znowu nie zwariuje.

Akeen
    Uczestnik

Z Powodu WIRUSA na kompie chce usprawiedliwic tydzien nieobecnosci

od 28 11 do 4 12. Mam nadzieje że w tym tygodniu cos na pisze.

POZDRO

Eric Keitel
    Uczestnik

Chciałbym zgłosić nieobecność. Nie wiem na jak długo - mój komputer jest raczej w... średnim stanie. Działa praktycznie tylko przeglądarka internetowa (a i tak tylko Opera, a nie IE do którego się przyzwyczaiłem) i to dość krótko - potem wyskakuje błąd i wszytko diabli biorą. Postaram się od czasu do czasu wpadać do kawiarenki internetowej, a w przyszłym tygodniu zawożę komputer do serwisu. Mam nadzieję że naprawią szybko...Jakby coś, można mnie łapać pod telefonem komórkowym - 512-278-645EDIT.Udało mi się uruchomić windowsa. Co prawda, wiesza się co jakiś czas, no ale... Wieczorem postaram się odpisać na wszytkie tagi.

Naukowy
    Uczestnik

U mnie też internet się wiesza nieregularnie...Na razie jakoś wysyłam posty. Ale może zaistnieć długotrwała awaria.

Corvus
    Uczestnik

Witam!!!!Teraz własnie oglaszam oficjalnie koniec mojej dość długiej absencji w grze.Witam z powrotem! 😀

Bonifacius
    Uczestnik

Nieobecny - 23.12.2005 - 02.01.2005:(

EMH Mark IX
    Uczestnik

Jako, że jutro wyjeżdżam, nie będzie mnie na necie w dniach 23-28.Tagi zostawiajcie, po powrocie uzupełnię.Może Claire już zdąży do tego czasu porozmawiać z kapitanem :]Wszystkiego Excelsiorowego z okazji nadchodzących świąt, życzy komi.. ehem.. doktorek 😀

Zuza
    Uczestnik

No, wróciłam :)Jednak ze względu na święta nie gwarantuję, że do końca tygodnia odpiszę na zaległości, choć się postaram.

Vang
    Uczestnik

Zgłaszam nieobecność od dziś do 2 stycznia.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 129 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram