Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Eeeeeeee... bo chyba się gdzieś wciął post o tym, że w holodeku 2 odbywa się Wielka Narada oraz próba generalna Spotkania Integracyjnego.Nie było Cię, Fluor, to możesz nie wiedzieć...Lód można w termosie przytargać, po co kieszenie moczyć :>10 zł to nie tanie wino, Sofia przecież mniej kosztuje!No chyba, że całą rodziną pijamy czasem tanie wina 😆 A, Kadarke też ostatnio za 8,90 kupowałam...

O`mus
    Uczestnik

10 zł to tanie wino???? Porąbało was czy co?? Za dychę to można kupić spokojnie 3 tanie wina i zostanie na zagrychę (po odliczeniu kaucji za butelki) :). Sofie tanim winem nazywasz.... wstyd i hańba !!. Prawdziwe tanie wina nie przekraczają magicznej liczby 4,50 :D. Komandos, Big Owocowe Jerry, Vino, Byk, Arizona, to kilka z niewielkiej liczby winiaczy.Jestem oburzony takim nieobeznaniem w temacie 😎

Zuza
    Uczestnik

Sofie tanim winem nazywasz.... wstyd i hańba !!

Ej 😛

Czytaj uważnie, to nie ja pijam "tanie za 10", ale Glonojad.

Ja pijam czasem za niecałe 10, ale nie uważam ich za tanie 😀

O`mus
    Uczestnik

10 zł to nie tanie wino, Sofia przecież mniej kosztuje!

[post="32352"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

W tej linijce wyraźnie wskazujesz Sofie jako przykład tego iż tzw. "tanie wina" kosztują mniej 😀

A informacja była do wszystkich co za wino płacą więcej niż 4,50 i śmią je nazywać tanim ❗ 🙂

Zuza
    Uczestnik

Eeeee... na mysli miałam "jak to tanie za 10 zł??? Przecież Sofia jest za niecałe 10, a nie jest tania tylko normalna!?!" ;)A brat mówi że tanie jest poniżej 4 ;>

O`mus
    Uczestnik

Z załorzenia, ale raczej Komandosa (w sieci sklepów "Vang" <-- bez kryptoreklamy, a kontekst można zrozumieć, w końcu takie zielone... :P) kosztuje 4,50 (z kaucją). Więc tą cene wyznaczyłem za graniczną 😛

Zuza
    Uczestnik

Cóż, no to nie będę się spierać z ekspertem ;)A wracając do innych tematów - mam wielką prośbę: ruszmy z Dogersem przed czwartkiem, bo chciałabym to jeszcze przed wyjazdem przeczytać 🙂

Vang
    Uczestnik

W tym miejscu chciałem wyraźnie zaznaczyć, że moje nazwisko nie ma żadnego związku z siecią sklepów "Vang" i nie jest żadną formą reklamy.podpisano:Lt.jg Robert VangCMOUSS ExcelsiorPS. 4,50 to już jest nieprzekraczalna granica!!

Eric Keitel
    Uczestnik

Chciałem zauważyć, ze w sieci sklepów "Żabka" cena Komandosa utrzymuje się na poziomie czterech złotych, i trzydziestu groszy ;-)A co do tanich win... Pozwólcie, ze zacytuję mojego kumpla, który kiedyś oburzył się, gdy stwierdziłem ze nie przepadam za jabolami:"Nieważne jak smakuje, ważne by sponiewierało" - nie muszę dodawać, ze gdy to wypowiadał, na twarzy malował mu się szeroki uśmiech, i jakby cień jakiegoś fanatyzmu 😉

Zuza
    Uczestnik

O tempora! O mores!

(Fluor - tym razem bez ortów?)

Sponiewierało? Wino?? Ta dzisiejsza młodzież 😐

Keitel a ty nie dywaguj, tylko pisz wreszcie posty 😛

Eric Keitel
    Uczestnik

Piszę :]

Nie moja wina, ze moja skrzynka pocztowa ostatnio nie chce działać, a poczta "rezerwowa" ładuje się tak długo, że aż mnie zniechęca 😉 Ale dziś napewno coś dodam na listę...

Sponiewierało? Wino?? Ta dzisiejsza młodzież 😐

Jak już mówiłem, to był cytat kumpla punka 😉 Ja osobiście nie pijam tanich win. Nie smakują mi, i koniec. Wolę piwo, a i to w małych ilościach, niektóre likiery, i wódki ziołowe 😉

O`mus
    Uczestnik

"Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie" <- jak mawia klasyczna przyśpiewka. Co do Komandosa, to podałem ostatnią pamiętaną przezemnie cene (tak sprzed roku chyba.....). Przyznaje popełniłem sromotny błąd 😀

Ludzie.... ale was wzięło z tymi tanimi winami.... cóż co kto lubi.

Zuza
    Uczestnik

Keitel - zawsze jest możliwość wysyłania z www yahoo - jeszcze mi nigdy posta nie zgubili ani nie obcięli... A o ile pamiętam, to ustawienie języka na "Polish" daje kodowanie iso i nie ma krzaków - ale pewności nie mam.

Do rzeczy - pisać posty, pisać, pisać!

Tak, nudzę się 🙁

Arille
    Uczestnik

Odpisałam mysle że na wszystko co do mnie było. Wybaczcie że trwało to tak dlugo nadal mam problem z dostepem do sieci.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram