Mesa

Viewing 15 posts - 931 through 945 (of 962 total)
  • Author
    Participant

Z działu Rekrutacja.

UWAGA!!

Pilnie poszukiwane:

Osoba na stanowisko Pierwszego oficera na okręcie USS Excelsior.

Ciekawe jak skończy. W końcu jak powiedział premier Miller to jest najważniejsze. A poprzedni kończyli dość dziwnie :>

fluor
    Keymaster

Taka tradycja 😉

Bonifacius
    Participant

Prośba o POMOC!Bardzo proszę bratnie trekowe dusze o pomoc w odnalezieniu się w PBEMie - może na początek na okręcie, a później w miarę upływu czasu w BG166.Z góry wszystkim łaskawcom i ofiarodawcom dziękuję.Boni

fluor
    Keymaster

Na stacji pomoge chocby jutro - zlap mnie na gg jak bedziesz gotowy 🙂

Bonifacius
    Participant

Dzięki Fluor

Hemrod
    Participant

Oferuje swoją pomoc przy powrocie na okrętOdezwij się przez GG (niewidoczny) czy mail co ci bardziej pasuje a na pewno ułatwi się powrót 🙂

I. Thorne
    Participant

Po co długa rozmowa?Oto skrót:1. Statek - kapitan nie żyje (miejsce na okrzyki radości :> )2. Stacja - przybyli Klingoni i trzeba ich wykurzyć, ewentualnie zabić (polecam to drugie :> )

Hemrod
    Participant

Klingoni są tutaj :>

I. Thorne
    Participant

Już wysyłam ekipe deratyzującą :>Klingońskim petaQom na stacji mówimy stanowczo NIE! :>Uwaga: opinie Kareny na temat Klingonów nie pokrywają się z opinią piszącego na forum

Zarathos
    Participant

Ja jestem na gg tak miedzy 10-16 i potem od 20, wiec jakby co - do dyspozycji. Maila znasz, w razie czego służę :)Skrótowo sytuacja wygląda następująco:Excelsior (nowy) dostał zadanie przetransportowania ambasador Lwaxany Troi na Romulus via BG-166. W trakcie lotu odebrali zgłoszenie, że dwóch kadetów zaraza po akademii zaginęło. Okręt wyruszył na oszukiwania. W międzyczasie na okręcie zawitała laska (czyli młoda i śliczna [podobno] barmanka).Po przybyciu okazało się, że planeta znajduje się pod kwarantanną, ale kapitan to olał i nakazał przygotowanie promów do przeprowadzenia zwiadu i poszukiwań zaginionych (skany z orbity nie są możliwe, zakłócenia). Sam wybrał się pierwszym promem i tak się złożyło, że rypnął nim w powierzchnię oceanu 🙂 Zaginiony, prawdopodobnie martwy.Załoga zaczęła organizować akcję poszukiwawczo ratowniczą, która koniec końców przyniosła więcej ofiar, a nikogo nie uratował (jeden z zaginionych właśnie się topi). Sądząc po planach załogi, będą kolejne ofiary :)W chwili obecnej na służbie jest 3 zmiana (oprócz Corvusa, ten siedzi na mostku bez przerwy, nie może się oderwać od kapitańskiego fotela 🙂 ). Z okrętem niedawno połączył się adiutant admirał Nechayew i nakazał odlot z planety jak tylko na orbitę wejdzie wysłany z misją sprzątając okręt vulcański.CEO robi sobie robota-niewolnika i jednocześnie próbuje znaleźć sposób na obejście zakłóceń w atmosferze. Corvus objeżdża CEO za wysyłanie raportów do dowództwa Floty bez jego wiedzy, Nadzieja (ta barmanka) dowiaduje się, jaką gruszkę podać klientca 🙂 a dzielni Marines mają zamiar robić za ofiary (czyli szykują się do latania po planecie).

fluor
    Keymaster

Thorne, u mnie Klingoni nie sa takimi chlopcami do bicia jak w DS9, wiec zeby zrobic im krzywde bedziesz musial sie naprawde postarac 🙂

I. Thorne
    Participant

Wiem, wiem. Klingoni są jak zaraza i trzeba ich tępić wszelkimi mozliwymi sposobami (już mam nawet 2 strony metod :> )Najprotszy z nich: Kto pierwszy wyjdzie śluzą ten dostaje kufel krwawego wina i juz pokład oczyszczony 😀

Hemrod
    Participant

A skąd krwawe wino weźmiesz? 😀 Klingoni wykupią cały zapas dla swojego dowódcy 🙂

I. Thorne
    Participant

Kupię na Allegro :>

Agnes
    Participant

Bonifaciusie, Zary jeszcze nie wspomniał (pomijam fakt, czy celowo pominiete, czy nieświadomie 😉 ) o małym drobiazgu.... W Ogrodzie Botanicznym na pokładzie ExD miała miejsca napaśc na Lwaxanę. Na szczeście nieudana. Ale krew jej ochroniarza polała sie. No i po tym doswiadczeniu Lwaxana przypierza sie do objecia stanowiska Pierwszego Oficera. Juz nawet w tej sprawie kontaktowala sie ze swoje przyjaciolka Admiral Nechayew... :DW razie potrzeby - tez chetnie pomoge 🙂

Viewing 15 posts - 931 through 945 (of 962 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram