Mesa

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 962 total)
  • Author
    Participant

Nie przejmuj się... Będziemy Cię (Z Dogersem i O'Doomem) ochraniać 😉

Raider71
    Participant

Coz ponownie pytam...Jak wyglada sytuacja na EXC(Tak nie za bardzo chce mi sie czytac z 200 postow)

Zarathos
    Participant

Terik, tak? Jak wyglada - ogolnie rzecz biorac - wszyscy sie obijaja - do konca walkacji panuje luz.

Raider71
    Participant

Tezik, wrrrrrCzyli ja tez mam sie obijac, czyz nie? W sumie to i tak niedlugo wyjezdzam do siostry, a tam znow no internet.

Zuza
    Participant

Nie przejmuj się... Będziemy Cię (Z Dogersem i O'Doomem) ochraniać 😉

[post="31891"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Właśnie tego się boję? 😀

Tezik - skrobnij posta o trudach medytacji w tym hałasie (ach, te bijatyki), zanim się wyleczysz to akurat Ci wakacje miną?

Arille
    Participant

Dlaczego mam nie polcecieć? ktos ma wobec mnie inne plany niż ja sama?

Zarathos
    Participant

w sumie jeszcze nie wiem czy to sprecyzowane plany, ale ktos ma 🙂

Arille
    Participant

a może uswiadomisz mnie kto ma te plany?

Zarathos
    Participant

ja nie 😀 a co do reszty - pewnie niedlugo ci powie. jak bedzie ci chcial wziasc ze soba. a jak nie - to nie powie

Corvus
    Participant

Dobra, juz dobra. Ja mam plany wobec Arille, oczywiście za zgodą naszego szanowanego kapitana. Plany te są tajne więc będa omiawiane w bardzo ograniczonym towarzystwie. Podsłuchujący zostaną straceni od ręki.

Arille
    Participant

hm... ;> czekam z niecierpliwością... ale dostep do mnie jest ograniczony. Corv masz mój nr i jak bardzo potrzebujesz Korin to dogadamy sie na smsy...

Zarathos
    Participant

Popniewaz poprzednia Mesa przekroczyla 100 stron, zostala zamknieta. Ostatnie 2 strony (101 i 102) zostaly przeniesione tutaj.no z takim zamiarem miale to zrbic - ja mam co 10 postowAby zadowolic szefowa 😀 - poniewaz stara mesa osiagnela powyzej 1000 postow 😀

Gosiek
    Participant

Ja przepraszam, że wtrącę, ale jako Admin... 😉 Ilość stron jest bardzo względna i zależy od ustawień osobistych w profilu - zmiana ilości wyświetlanych postów na stronie powoduje zmianę ilości stron w topicu itp. 😉 U mnie Mesa Exc ma/miała jakieś 50 stron, ale to już mało istotne. Pomysł z archiwum dobry, popieram i proponuję na przyszłość co 1000 postów robić podobnie, bo ładowanie takich rozbudowanych tematów bywa przydługie.

Zuza
    Participant

No pięęęęknieeeee...Czy na misję oprócz Zuzy poleci jeszcze ktoś trzeźwy? :DNp. sternik? 😀

Zarathos
    Participant

wychodzi na to ze nie. No chyba ze komandor - bedziesz miala z kim poflirtowac 😛

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 962 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram