Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Vang
    Uczestnik

Romulańskie? :>

Corvus
    Uczestnik

Romulańskie piwo może być tylko że mocne. Na dłuższą rozmowę proponuję wino włoskie musujące.

Zuza
    Uczestnik

Piccolo? ;D

Zarathos
    Uczestnik

Yuck, wloskie, fuj.Dobra Sangrie.

Bonifacius
    Uczestnik

Zuza, Ty piłaś kiedyś Piccolo? Tfu, tfu, tfu na psa urok przeciez to się nawet nie nadaje do umysia rąk 😉

Zuza
    Uczestnik

Piccolo... hmmm... nie przez ostatnie 15 lat.Ale tym bardziej nie próbowałam nim sobie myć rąk! :>A sangria jest fajna, tylko nikomu się nigdy nie chce owoców kroić :]

Ja tam wolę zwykłe tanie po 10 zł wino. Najleprzą oprawą do takiego wina jest dwóch niezbyt eleganckich panów i śmietnik. Kumacie o co mi biega no nie?

Bonifacius
    Uczestnik

He, he, he może zamienić ten temat na "Poradnik młodego alkoholika" co?Sangrie uwielbiam i owoców też nie kroję ;D ale lubie też francuskie jendoroczne [Bożole]Glonojad - 10,- !!!! Ty burżuju gdzie Ty takie drogie wino dostaniesz ;D

Mam swoje dojścia.

Zarathos
    Uczestnik

Bozole to... ocet winny 😀 A owoce do sangri krije. wiec jak ktos przywiezie sangrie i owoce to ja ja moge przygotowac. tylko lod trzeba bedzie skombinowac 😉

Bożole znam. Tylko ostatnio wyszedł z niego nam ocet winny. Accidents happen.

Bonifacius
    Uczestnik

Dobrze więc, do aroniówki dorzuce Sangrie i słoik rumu - nie śmiac sie butelka sie zbiła i tyle zostało, szkło wybrałem ;D. Zar kroi owce - kto je przyniesie ? Aha i ktoś musi w kieszeni lód przynieść.Bo Bożole sie pije szybko, żeby nie skisło ;D

Corvus
    Uczestnik

Eh! wy pożal sie boże. 😀 To ja was przebijam Kadarką.

fluor
    Klucznik

Erhm... chcę przypomnieć, że to jest temat o Excelsiorze, choć dość swobodny, a nie alkoholowe zwierzenia 😉 Zachowujmy chociaż pozory przestrzegania reguł... :>

Bonifacius
    Uczestnik

Ta jest Fluor, zatem:Wszelkie nazwy, ilości przesyłać do OPSa, który sporządzi liste do zaakceptowania dla Kapitana, lekarza pokladowego, itd itd td następnie totalnie zaakceptowana lista zostanie podana do publicznej wiadomości 😀 może być ?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram