Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arille
    Uczestnik

Vangożaba?? O rany... a myślałam że gorzej być nie może...No ale skoro Boni sie zadeklarował że bedzie całował Vanga to nie przeszkadzam... 😈

Zuza
    Uczestnik

Może, może :>Ale... czy powinniśmy patrzeć przez palce jak Boni będzie dręczył biedną Vangożabkę??

Vang
    Uczestnik

Chyba pierwszą osobą, która tu zwariuje, będzie lekarz :wacko:

Naukowy
    Uczestnik

Taka możliwość istnieje..Dlatego mamy Johnsona na pokladzie..Zresztą Vang, dołączysz do szacownego grona..CSCI z lekka paranoją i Glonojada z ciężkim nałogiem..a jak Johnson się postara to znajdzie i inne przypadki 😆

Zuza
    Uczestnik

Vang, żabko... sam pragnąłeś równowagi 😀

Bonifacius
    Uczestnik

Ej, ej, ej jakie całowanie żaby?, gdzie? jak? co? Ja mam całowac żabki? Nigdy w życiu w Morde Jeża, nie dam sie na to nabrać ;D Absolutnie i stanowczo całowaniu żab mówie NIE !!! Bez urazy Vang :DTylko chwile mnie nie było i juz na głowe wchodzą no.Boni

Vang
    Uczestnik

Boni, a co ja mam powiedzieć? Urazy żadnej nie chowam 🙂

Zuza
    Uczestnik

CSCI ma lekką paranoję?? 😀

A co do problemów psychicznych... ciekawe co będzie z załogantami Dogersa po misji...

No to Klub się powiększy.

Eric Keitel
    Uczestnik

A tam powiekszy... Keitel, po pobycie na "Lamprey" i spotkaniu z księdzem i Dogersem, będzie okazem zdrowia psychicznego, i absynen... Znaczy się, abstynentem 😉

Zuza
    Uczestnik

Chyba "absyntentem' :>

Corvus
    Uczestnik

Nie prościej będzie: niepijący? 😀

Zarathos
    Uczestnik

Corv - chaciles powiedziec - pijacy tylko absynt 😛

Corvus
    Uczestnik

Bądzmy wyrozumiali kapitanie. O takich sprawach gada sie przy kielichu, co najmniej wina.

Zuza
    Uczestnik

Wino, wino! Piwo już nie wystarcza? 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram