Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 916 do 930 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Powodzenia :)Pewnie się którymś postem uda, zwłaszcza, że połowa osób jest na urlopach :>A na serio - może się więcej osób zmobilizuje? 😀

Zarathos
    Uczestnik

Przydałoby się, moi drodzy. Szczególnie, że nowicjusze wyprzedzają 'starych wyjadaczy' w jakości postów.Tak swoją drogą - od miesiąca czekam na Wasze nominacje na post miesiąca lipca. Mam jeszcze trochę poczekać, czy znowu będzie z 'odgórnego' nadania? Z założenia to miała być nagroda przyznawana graczom przez graczy, ale jak się wam nie chce...---EDYTEK:Tak swoją drogą - oczekuję zdjęć i sprawozdania z warszawskiego zloty ExC. Na stronie Excelsiorka pojawi się dział - zloty i spotkania, więc uzgodnijcie wspólną wersję (np. w temacie kto ma większego) i wyślicie mi na maila albo na główną listę.

fluor
    Klucznik

Kapitanie, przepraszam za te wszystkie nieobecnosci i zaleglosci, wychodzi na to, ze na urlopie jestem bardziej zajety niz gdy pracuje ;)Przy okazji - jesli kapitan wciaz bedzie stosowac praktyke wymigiwania sie ze zlotow, to rozwazymy zlot plenarny w Grudziadzu 😛 Za rok obecnosc obowiazkowa, jesli nie osobista, to przynajmniej za pomoca telelacza.

Zuza
    Uczestnik

uzgodnijcie wspólną wersję (np. w temacie kto ma większego)

Gwyn ma większego.

Vashar chyba nie ma wcale, bo miał tylko aparat.

Ale porównując ogólnie, to chyba największy był nasz, w chwili porównywania już w środku.

Unicorn
    Uczestnik

Ehkm.... To Zakładnicy są już zakończeni czy jak? bo się pogubiłam 🙁

Zarathos
    Uczestnik

Zakladnicy trwaja do konca okresu przejsciowego, czyli do konca wrzesnia, zebyscie mieli szanse pozakanczac swoje watki w tej misji.

I. Thorne
    Uczestnik

Z tematu awanse.

Pragnę poinformować, że wszyscy uczestnicy II Zlotu EXC mają prawo do noszenia specjalnej okolicznościowej baretki, na zasadach podobnych co inne odznaczenia ooc.

Nie ma wyjścia. Komitet Centralny obradujący w Grudziądzu musi stworzyć swoje własne okolicznościowe odznaczenia :>

fluor
    Klucznik

tzw. Komitet Centralny powinien uwzglednic otwarte zaproszenia na swoje spotkania, w innym przypadku kapitula oficjalnego zlotu zlozy protest u kapitana 😛 Prywatne spotkania nie sa dobra podstawa dla okolicznosciowych baretek, inaczej na Mazowszu moglibysmy juz po kilka sobie ustanowic, wszak nie raz bywalo, ze sie ze 3 osoby z zalogi zbieraly :>

I. Thorne
    Uczestnik

W przyszłym roku KC umożliwi przybycie szeregowych towarzyszy na II Zjazd, ale bez prawa głosu :>Kapitan przyjmie wniosek, ale 99% go nie uwzględni :>Zresztą kapitan ma zawsze rację i kim jesteśmy, aby to podważać? 😀

fluor
    Klucznik

Na razie to tylko Twoj pomysl a nie kapitana, by stworzyc jakies baretki dla KC. Ja tylko informuje, ze bede dazyl do rozroznienia pomiedzy oficjalnymi spotkaniami i zlotami, a nieformalnymi. Te drugie, nie mniej wazne, nie powinny miec okolicznosciowych odznaczen z prostej przyczyny - bedzie ich za wiele.

Zarathos
    Uczestnik

Nie będzie odznaczeń dla spotkań regionalnych, tylko dla ogólnopolskiego zlotu.

I. Thorne
    Uczestnik

Widzę, że niektórzy nie zauważyli w jakim temacie jesteśmy :>

Dalek
    Uczestnik
    Unicorn
    Uczestnik

Zapowiadam swój powrót na stanowisko... wieczorem pojawi się post! 😉 Pozdr!

Arille
    Uczestnik

A ja chyba wracam do gry tylko potrzebuje kontaktu z fluorem... można mnie już złapać na ircu...Pozdrawiam.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 916 do 930 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram