Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 901 do 915 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Witaj z powrotem... :)Nie zdziwie sie specjalnie, jak nikt nie poczuje weny, by pisac streszczenia tych postow - sam na pewno rozumiesz :>

Pitmistrz
    Uczestnik

Pewnie masz rację hmm przeczytam 50 ostatnich i będzie god. (mam nadzieję :>)

Zuza
    Uczestnik

Fluor - ktoś już tą pracę w dużej części wykonał, niech się teraz to przyda 😛

Pitmistrz - porzeczytaj przede wszystkim tygodniowe raporty - są w nich streszczenia misji.

Zostanią Ci wtedy do przeczytania posty od ostatniego raportu i do doczytania te, w których przewija się Twoja postać = te z misji "Wypoczynek", z Centrum Dowodzenia (miejsce akcji o ile pamietam we wszystkich z Centrum było oznaczane).

fluor
    Klucznik

Och, faktycznie :> W raportach (ktore wciaz pojawiaja sie nieregularnie niestety, ale warto ich poszukac) znajduja sie podsumowania wiekszosci watkow. Streszczenie nie odda wszystkiego, ale w przypadku watkow, ktore srednio Ciebie interesuja powinno wystarczyc. Choc oczywiscie wciaz zalecane jest nadrabianie zaleglosci w czytaniu.

Unicorn
    Uczestnik

Hmmmm... dziękuję bardzo za post tygodnia 🙂 😉

fluor
    Klucznik

To chyba my dziekujemy 😉

Zuza
    Uczestnik

Dokładnie :DI liczymy na więcej :>

Unicorn
    Uczestnik

heheh 🙂 postaram się! 😉

Tu morze Spokoju. Koi Wylądował. Czyli wrócił was najlepszy sternik. Wypocząłem sobie i od jutra wracam do akcji.

O`mus
    Uczestnik

Skoro pierwsze OCC zamknięte a do drugiego się nie łapie to tutaj :D:P:D Kogo konkretnie wyciągnąć z pierdla? Bo trochę osób tam poszło 😀 (jak ktoś się do jutra nie dopisze, to go po prostu nie zauważę :D)

Corvus
    Uczestnik

Harkness siedzi... a włściwie śpi. 😀 Pościk będzie niedługo.

Vang
    Uczestnik

Ja siedze.

Zarathos
    Uczestnik

heheh 🙂 postaram się! 😉

Proscie i bedzie wam dane 😀

Czyli Uni pobila rekord i dostala dwa 'posty tygodnia' w jednym tygodniu. Ok, dostanie jak yahoo przepchnie raport.

Gratulacje

Unicorn
    Uczestnik

Czyli Uni pobila rekord i dostala dwa 'posty tygodnia' w jednym tygodniu. Ok, dostanie jak yahoo przepchnie raport.

Gratulacje

Hmm... właśnie doczytałam się tego na skrzynce 🙂 No to w takim razie dzięki jeszcze raz!! 🙂 Jestem z tego powodu very happy...

No i właśnie wróciłam z obozu TKD... i z dzisiejszego treningu.. i zabieram sie do czytania zaległości i powrotu do gry 😉

Pozdrawiam!

I. Thorne
    Uczestnik

Za to ja i Agnes planujemy zgarnąć kilka najbliższych postów tygodnia. Przybędą nowi bohaterowie.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 901 do 915 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram