Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 886 do 900 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

chcesz sobie kupic? to Ci moge przygotowac 🙂

Zuza
    Uczestnik

A może jakaś konkretna oferta? ;>

Zarathos
    Uczestnik

Musiałbym przygotować, żeby się podzielić dokładniejszymi informacjami. Postaram się na jutro coś zrobić (koszulkę 'kapitańska'). Butik.pl siem zbiesił i teraz ceny są takie, że z krzesła spadać na sam widok więc na oszczędności przy zakupie nie liczcie 🙂

Eric Keitel
    Uczestnik

W warszawie jest jakieś studio robiące też takie rzeczy (oferta jest na http://www.orfi.pl/ ). Mazowiecki odddział POGF'u z tego co mówiła terenowa będzie tam może robił zakupy, więc im nas więcej tym lepiej. Ceny koszulek z nadrukiem to ok 35 zł, kubka 25 - 35 (nadruk jedno - dwustronny) a znaczki robia chyba tylko w większej ilości. Ceny są chyba niższe niż w butiku (nie wiem, nie sprawdzałem ostatnio) a i tak zlot Excelsiora jakoś w Warszawie ma chyba być w tym roku, o ile będzie :>

Zuza
    Uczestnik

35 zł?? Sporo...Ostatnio za 20 zł kupowałam, ale zupełnie "nie po drodze" :/Ale pomyśleć można zanim się zarzuci pomysł 🙂

Zarathos
    Uczestnik

W butiku trek.pl koszulki (takze excelsiorowe :D) sa za 31.90. Nie wiem jak z jakoscia, ja swoja mam jeszcze ze starego butiku - jest niezla. Koszulka przezyla juz 1,5 lata i nadruk nadal jest niemal jak nowy.Gdyby robic 'immienne' to mozna by strzelic lepszy rodzaj nadruku (flox, flex - jakos tak), ew haft o ile by sie dalo - bo nie jetem pewien.musialbym zalozyc wlasny sklep i pokombinowac 😀 tylko nie wiem czy warto - bo to w sumie tylko dla zalogi exc by bylo.

Gosiek
    Uczestnik

Przepraszam, że wtrącę, ale... 😉 Padły pomysły zmiany butiku trek.pl na nieco tańczy, może coś z tego będzie, zobaczymy. Na razie rozglądamy się za dobrą konkurencyjną ofertą. Co do haftu, to fajna sprawa, zwłaszcza gdy jest dobrej jakości ale to już kosztuje. Ja ostatnio nabyłam haftowaną koszulkę Red Dragona - cena 45 zł, i to przy wykonaniu większej ilości i hurtowym zamówieniu. Koszulka zresztą świetna - przód z logo gry + nickiem, na plecach spory napis ze stylizowanym adresem strony www. To tak w ramach przyczynku do dyskusji o cenach. 😉

Zuza
    Uczestnik

Od pewnego czasu prawie codziennie mijam to miejsce.

Początkiem sierpnia mam zamiar je wypróbować, to mogę potem zdać raport 🙂

Luuudzieee! Zostałem przyjęty do Instytutu Pedagogiczno-Językowego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Elblągu na filologię angielską. Chciałem to wam powiedzieć 😀

Unicorn
    Uczestnik

GRATULACJĘ!! sukces.... brawo po prostu 😉

mac
    Uczestnik

hej trzeba sie logowac na yahoo i dolaczyc do grupy bo cos mi tu smierdzi (dolaczam do gry)

fluor
    Klucznik

Witaj. Mesa raczej nie sluzy do zadawania takich pytan.Jesli chodzi o uczestnictwo w grupie yahoo (zakladanie konta, itp.) to umozliwia ono wysylanie wiadomosci ze strony www bez koniecznosci uzywania skrzynki pocztowej. Innych zalet jako takich nie ma. I nie musisz, jesli nie chcesz, przystepowac do Yahoo - sama lista moze obslugiwac Twojego maila bez tego.

Zuza
    Uczestnik

I nie musisz, jesli nie chcesz, przystepowac do Yahoo

... ale czasem warto mieć ten login.

Część kont pocztowych ma problemy z wymaganym kodowaniem polskich znaków - i wtedy przede wszystkim lepiej pisać z www gry na yahoo (no, albo pisać bez pliterek); zdarza się również czasem, że yahoo zapomni przesłać jakiegoś maila - z loginem ma się wygodniejszą opcję przesłania sobie tego maila na konto (no co, ja lubię mieć archiwum pod ręką :blush: ).

Nie wiem jak teraz będzie, ale zdarzały się ankietki dotyczące gry - możliwość głosowania mają tylko zalogowane osoby... i stąd pewnie narzekania cpt że tak mało osób głosuje ;>

fluor
    Klucznik

Zuza:

Login w praktyce przydaje mi sie do uczestniczenia w grupach tajnych.

Archiwum Excelsiora nosze zawsze ze soba, gdziekolwiek tylko mam dostep do netu: http://games.groups.yahoo.com/group/exc_bg166/messages 😉 a co do ankiet - kapitan informowal wszystkich, ktorzy nie maja loginu, ze moga glosowac na jego skrzynke - jakos niewielu skorzystalo, choc moglo.

Pitmistrz
    Uczestnik

Witajcie po tak długiej przerwie. Informuję że od soboty wracam do gry.Mógłby mi ktoś wysłać streszczenie tego co się ostatnio zdarzyło na PW coś nie mam weny do czytania wszystkich postów.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 886 do 900 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram