Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • EMH Mark IX
    Uczestnik

No to teraz dopiero mam motywację, żeby działać bezawaryjnie.No bo jak tu oddać przyjaciela z załogi w lepkie palce Frogmana 😆

Zuza
    Uczestnik

Jesteście okrutni dla biednej małej Vangożabki!!Wstyd!To mają być oficerowie??

Bonifacius
    Uczestnik

Vangożabka he he he a to dobre. Powim tak: z francuska: Grenouille brzmi lepiej 😀 a jeśli już nawiązuję do żaby i Francji to dorzucę jeszcze: Dobra żaba to żaba z rusztu 😀 :DTak, Zuza oficerowie lubia wykwintne jedzonko 😉

EMH Mark IX
    Uczestnik

Ja to raczej nie, ale może Pani Doktor się skusi na udka Vanga 😆

Zuza
    Uczestnik

Kto by zjadł taką fajną żabkę??

W dodatku własnego kolegę!!

A co do żarcia - to niech wam Glonojad gotuje co chce, ale od Vangożabki wara ;P

Bonifacius
    Uczestnik

Pewnie od takiego towara to wara 😆

Vang
    Uczestnik

No wiecie?! Zaraz się obrażę! Co to za ploty? :PStanowczo zaprzeczam, ajkobym mial lepkie palce! Boni, nie ufasz lekarzowi? To komu ty zaufasz?

Może sternikowi kamikadze?

Zuza
    Uczestnik

Mając do wyboru sternika na odwyku i lekarza zaklętego w żabę...Wolę 2, przynajmniej można o sprawach zawodowych pogadać, no i... jak to fajnie brzmi "mam kumpla gadającą żabę!!" ;D

Bonifacius
    Uczestnik

I tu adrenalinka i tu adrenalinka :D. Ryzyko to samo ;D Pocałuje żabke - będzie książe/księżniczka - czy tez wsiądę do okrętu ze sternikiem kamikadze - dolecę do celu czy nie dolecę 😀

Zuza
    Uczestnik

Gdzie tkwi ryzyko całowania żaby?Najwyżej sie kurzajki wyleczą, jak ktoś ma :>

Bonifacius
    Uczestnik

Ryzyko tkwi w tym, ze nie masz pewności czy z tego płaza wyjdzie jaki człeczyna vel człeczynka

Zuza
    Uczestnik

Cóż... wystarczy odpowiednio długo obserwować żabę :]Zresztą jak wyjdzie z niej zła persona... to się jej mówi "paps", ale się żyje i ma wszystkie kończyny całe :>

Vang
    Uczestnik

Nie wyrywam konczyn. Mozna moje ambulatorium spokojnie odwiedzac 😀

Bonifacius
    Uczestnik

Tak, to dużo lepiej brzmi ;D

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram