Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 871 do 885 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • EMH Mark IX
    Uczestnik

Tak przez ciekawość....Macie jakieś inne fotki proponowanych okrętów?Obejrzałem tego Magellana i jedyne skojarzenie jakie mi się nasunęło, to że zamieniamy latający naleśnik na termofor z napędem Warp 😆

Zarathos
    Uczestnik

http://www.sttff.net/magellan.html

niestety, po usterce serwere, z scifi-meshes zniknely wszystkie zdjecia tej klasy.

Magellan wygląda jak pewien gadżet dla kobiet żądnych wrażeń wyłącznie dla siebie...A to drugie to nie załadowało u mnie obrazków więc nie wiem jak wygląda.Ja głosuję za pozostaniem przy Insigni.

fluor
    Klucznik

Domyślam się, że chodzi o debate nt. zmiany klasy naszego okrętu na jakąś inną, bardziej reprezentatywną. Dlaczego nie prowadzić jej od początku na forum?Mi szczerze mówiąc odpowiada Insignia.

Akeen
    Uczestnik

Też jestem za pozostaniem przy Insigni.

Zarathos
    Uczestnik

Mnie tez, ale poniewaz jeden z graczy zaproponowal zmiane, kazalem mu sie zglosic do was wszystkich. mamy mniej wiecej demokracje (chyba ze wiekszosc chce czego co mi sie nie podoba :D) wiec sami zdecydujcie 🙂

Corvus
    Uczestnik

Faktycznie tamte linki nie były zbyt "szczęśliwe". Dlatego podrzucam ten:

Ares 1

Byście mogli zobaczyć okręt na który ja głosuje. Może jeszcze komuś innemu sie spodoba. Jak by co to na kompie mam jeszcze 3 tapetki z nim, ale bez linków. Dajcie znać, a podrzuce je wam na pocztę.

Zuza
    Uczestnik

Eee... ambulatorium ledwie co urządzone, aż tyle rzeczy się nie zepsuło...=> Insignia :]

EMH Mark IX
    Uczestnik

Przewidywalnie pozostałbym też przy Insignii :)Chociaż klasa Ares wygląda drapieżniej - prawie jak Dauntless z VOY: 'Hope and fear" :lol:A tapetki bardzo chętnie łyknę Corv 🙂

Najlepiej będzie jak zostaniemy przy starej dobrej Insigni.

Naukowy
    Uczestnik

Z sentymentu..i z wygody wybieram Insignię

Co tak zacichli? Cisza jak po śmierci organisty normalnie... :DEdit 11-07-2006Zdałem z pisemnych, ustne to wiecie już dawno, ale zawiodę was bo niestety z obu poziomów angola pisemnego 100% nie dostałem. Ale byłem blisko.

fluor
    Klucznik

Zastanawia mnie pseudonim wywiadowczy Keitela... "Cien" - to jest takie wtorne, praktycznie co drugi zwiadowca moglby sie tak nazywac 😉 Kiedy nadejda czasy, ze Wywiad bedzie przydzielal swoim agentom bardziej zindywidualizowane pseudonimy, jak np. "Pumeks", "Bobek" czy chociazby (od nazwiska) "Kajtek"? 😉

Eric Keitel
    Uczestnik

Oh, Keitel ma kilka pseudonimów... Ale po co nadawać mu jakiś który się wyróżnia? Żeby potem ktoś to zapamiętał? Przecież każdy dzieciak który czytuje literaturę szpiegowską po tygodniu zapomni o 'kolejnym' Cieniu.

To jest wtórne... I właśnie dlatego taki wybrałem. Najłatwiej zapamiętać rzeczy, co zabrzmi dziwnie, skomplikowane. Gdyby go nazwać od nazwiska w końcu ktoś by skojarzył (np pół załogi Excelsiora, wystarczyłoby im wspomnieć ze XO ma coś wspólnego z wywiadem i anzywa się Keitel. Skojarzyliby że Kajtek moze mieć z tym coś wspólnego 😛 )

Kiedy nadejda czasy, ze Wywiad bedzie przydzielal swoim agentom bardziej zindywidualizowane pseudonimy, jak np. "Pumeks", "Bobek" czy chociazby (od nazwiska) "Kajtek"?

Keitel też ma taki pseudonim, znany tylko osobom związanym z jego misją podczas wojny. Ale w grze jeszcze nie miał okazji pogadać z tymi osobami, wiec nie chcę tego pseudonimu wprowadzać za wcześnie. I tak jego historia jest już mocno namieszana 😀

Eric Keitel
    Uczestnik

I szykuja sie do wydania nr 2: osobistych koszulek . Jeszcze nie wiem jak beda wygladac, wiem ze beda czarno biale, z komunikatorem, rejestracja etc i nazwiskiem, imieniem, stopniem i pozycja postaci

Jakoś ok 27 strony w zamknietym opicu 'mesa'. Zaaar 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 871 do 885 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram