Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 856 do 870 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eric Keitel
    Uczestnik

A co to ma wspólnego z grą?

"OOC Grupy, Wszystko co związane z grą."

Pod tą definicję chyba nie podpada?

Przeniesione z OOC

Tą z listy usunąłem. Bo to NIE jest miejsce na coś takiego. tamtejsze [ooc] ściśle dotyczą gry/postaci/świata ST. Matura z angielskiego się do nich nie zalicza...

Naukowy
    Uczestnik

Tutaj to pół biedy..ale po co pakowac tą wiadomość na listę ❓

Dajcie na spokój z takimi biurokratyzmami. Liczy się że wiadomość dobra jest.

Mod - przeniesiony z OOC

Zarathos
    Uczestnik

Wilga - o co biega? OOC grupy jest takze od takich wiadomosci. Dla nieczytatych odpowiedni pkt regulaminu:

jeżeli to mail nie dotyczący gry czyli np informacje ze przez jakiś okres nie możemy grac: [OOC] - o czym traktuje post np: [OOC] - Nieobecność

Zaznaczyl ze post nie dotyczy gry [OOC]? Zaznaczyl. Nie zlamal regulaminu. A ze chcial (i mial) czym sie pochwalic - to napisal. Tylko pogratulowac wiedzy.

Naukowy
    Uczestnik

"Zaznaczyl ze post nie dotyczy gry [OOC]? Zaznaczyl. Nie zlamal regulaminu. A ze chcial (i mial) czym sie pochwalic - to napisal. Tylko pogratulowac wiedzy."Cóż..generalnie to pochwalić się można w mesie..W końcu to jest miejsce na pogaduszki załogi i teg typu komunikaty .Szczerze mówiąc po prostu mnie to zdziwiło i zaskoczyło. Sam bym nie wpadł by tego typu informacje pakować listę..A wiedzy pogratulować rzewczywiście trzeba.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Qrdeblat!!Sam nie wiem...Straciłem wenę, nie wiem jak zacząć, w jaki sposób się wkręcić do akcji - ogólnie nie mam żadnego pomysłu 😮 Może ktoś odwiedzi doktorka w jego ambulatorium? (kapitan żeby zyebkę dać alboco?)

Zarathos
    Uczestnik

Ok, kapitan przyjdzie opitolic o cos swjego (nie)kochanego doktorka 😀

Naukowy
    Uczestnik

http://games.groups.yahoo.com/group/exc_bg166/message/2468

Pacjentka leży i nie dycha. Szkoda że hologramy nie mogą robić sztucznego oddychania 😆

Zuza
    Uczestnik

EMH - mało Ci pacjentów z awarii?To te posty, które Ci podawałam jak zapowiedziałeś powrót do gry...Dziś padam (Jjjuuupiiii, będę doktorem! Będę doktorem!! Mam absolutorium :D), więc nie podam na nowo pełnej listy - choć do starej doszło tylko wykorzystywanie Dwójki do niańczenia pacjentów Zuzy na nocnej zmianie :]

Naukowy
    Uczestnik

Opatrzenie paru rannych to za małe wyzwanie dla doktorka 😆

Zarathos
    Uczestnik

Gratulacje Zuza. Teraz trzeba zaczac wspolczuc Twoim pacjentom. Albo raczej ich rodzinom skoro masz byc chirurgiem 😀

Zuza
    Uczestnik

Naukowy - spoko, zawsze może któregoś z awarii o zgon przyprawić, obrażenia nie były sprecyzowane, albo może te zroślaki próbować rozdzielać ;>Zar - czekaj Ty, przyjedziesz do Krakowa... ;-)P

Zarathos
    Uczestnik

Moze juz niedlugo sie w grodzie Kraka zjawie 😛

Zuza
    Uczestnik

To żegnaj się ze ślepą kiszką ;>Idę szukać skalpela... 🙄

Naukowy
    Uczestnik

"Mial szanse zagrac tej bzdziagwie

dziennikarskiej na nosi. Jej sie nie udalo uzyskac wywiadu z nim czy

prawde mowiac z kimkolwiek z okretu - poza biedakami ktorzy jej pilnowali"

Pobożne życzenia 😆 ..Claire napewno wykorzysta i odpowiednio skomentuje fragmenty wywiadu ze Styczyńskim 😆

Wyświetlanie 15 wpisów - od 856 do 870 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram