Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 841 do 855 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arille
    Uczestnik

U mnie nadal leży i kwiczy... 🙁

fluor
    Klucznik

W każdym razie problem nie leży po stronie serwera - u mnie też stronka cały czas śmiga. Może przeinstaluj przeglądarkę albo sprawdź połączenie?

Arille
    Uczestnik

"Nie odnaleziono serwera Firefox nie może odnaleźć serwera http://www.ussexcelsior.net."To mi się wyświetla po zmienie przeglądarki z IE na Fire Fox'a...

Zarathos
    Uczestnik

sprobuj wywolac strone bez www: http://ussexcelsior.net, ewentualnie przez bezposredni adres: http://babilon5.vipserv.org/exc/

U mnie dziala na wszystkich moich przegladarkach lacznie z tekstowym Lynxem (IE, Mozilla, Opera, Konqueror, Firefox). Jezeli inne strony Ci dzialaja, to wyczysc sobie pamiec podreczna Firefoxa (czasami to bruzdzi):

Narzedzia -> Opcje -> Prywatnosc -> Pamiec podreczna -> Wyczysc pamiec podreczna.

Jezli nie pomoze, przeinstaluj Firefoxa, bo nic innego mi do glowy nie przychodzi.

Acha, wiem ze to glupie, ale zobacz w menu Pliki czy nie masz zaznaczonego: Pracuj w trybie offline 😀

Naukowy
    Uczestnik

Trzy ekipy telewizyjne..zapowiada się medialna wojna.. Tego jeszcze w Star Treku chyba nie było 😆

Eric Keitel
    Uczestnik

Może być śmiesznie :PZ tego co widać Claire jest po stronie kolonistów i tanich sensacji. Iwan prawdy i Gwiezdnej Floty. A Patrycja zachowuje nieo bardziej neutralną postawę, ale też stawia na sprawdzone fakty.Coś czuję, że niedługo największym zagrożeniem dla okrętu wcale nie będą terroryści 😀

Naukowy
    Uczestnik

Generalnie Claire popiero tylko jedną sprawę..Mianowicie swoją karierę. I nie odczuwa lojalności do kolonistów. Jesli odkryje jakis sekrecik warty ogłoszenia, to wykorzysta go, nawet kosztem rabina."Iwan prawdy i Gwiezdnej Floty."Znaczy tej prawdy wzorem ZSRR ❓ 😆

Arille
    Uczestnik

Ok strona mi działa ale tylko wywoływana przez ten adres 🙂 dzieki za pomoc.

Eric Keitel
    Uczestnik

"Znaczy tej prawdy wzorem ZSRR"Dokładnie Abishai... Myślałem nawet żeby jego staję nazwać 'Prawda' ;)Po prostu jest militarystą po stronie Floty. Jeśli oś zrobi nie tak, to o tym powie obiektywnie widzą, ale na siłe jej brudnych sekretów nie będzie szukał. Co innego koloniści. 😉

fluor
    Klucznik

Ekipa Neelix News powtórzyła błąd (zresztą zamierzony, choć przeze mnie, a nie Patrycję Doren ;D ) i podała imię Szubenbauma jako Muhammad, dając tym samym ekipie DVN ogromną satysfakcję i przykład rzetelności oraz sprawdzania informacji u źródła 🙂 Już czuję, że to będzie misja inna niż wszystkie ;DPS. Muhammad faktycznie do niego pasuje, może nieco mniej niż Saddam, ale... nie można mieć wszystkiego 😉

Eric Keitel
    Uczestnik

Szczerze mówiąc nie chciało mi się sprawdzać 😉 A tak naprawdę jak ma na imię?

fluor
    Klucznik

Mam nadzieję, że to będzie ostatni raz i kolejne potknięcia dziennikarskie będą już w pełni zamierzone :>Czy to ważne jak ma naprawdę na imię? Neelix News i tak będzie go nazywać przywódcą buntowników, głównym terrorystą lub szefem porywaczy, ewentualnie ekstremistycznym maniakiem ;D

Eric Keitel
    Uczestnik

Ekstremistyczny maniak Dzięki Fluor ;-)Następnym razem dwa razy sprawdzę. A co do Neelix News... Może bez przesady, ale dla nich jest terrorystą - bo jak inaczej nazwać kogoś kto porwał grupie przedstawicieli Federacji?

Naukowy
    Uczestnik

Nie ma to jak "rzetelnosc" i "bezstronność" prasy..No dzieci i nie mówcie, że PBemy nie uczą niczego o życiu 😆

Załogo! Zdałem maturę ustną rozszeżoną z Angielskiego. 20 z 20 możliwych punktów.

Mod - taki post raczej do Mesy pasuje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 841 do 855 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram