"A wielebny niech się lepiej schowa, bo jak go kapitan dorwie, to wyląduje na resztę misji w celi obok Dogersa..."Dlatego liczę na mediatorski talent Johnsona, O'Doom juz zwrócił się ze stosowną prośbą do doradcy.
Taaak, zabrać Boniego_NPC i sama radość - nie ma tak łatwo!W ostateczności możemy też omówić sprawę Xentarian... ale to może po ploteczkach? :DKeiteeeeel... a Ty się nie złość tak, Kajtuś brzmi milusio... a np. Zołza już nie :>
Oj, Zołza Rudzka bardzo fajnie brzmi :-)A... To my i Xentarian mamy na pokładzie... Liczę że nasza pokładowa banda łapiduchów wymyśli co z nimi zrobić :>
Powoli, powoli...Problemy osób z planet odległych o więcej niż 3 lata świetlne rozwiązujemy dopiero po południu.A na Elixie jest chyba dopiero rano? :]
Ach, co za dobrodziejstwo 😆 BTW. Czy ktos jeszcze miał jakąś sprawę do Chris? Wydaje mi się, że wszystko wykopałam, ale pewności nie mam... To samo z Zuzą... Jakby co dajcie znać na PM 🙂
Ja to jestem lekko nie w temacie ale co się dzieje że stronka Excelsiora? Padła konkretnie czy tylko update? Bo troszke jest mi potrzeba jaj zawartość...