Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 796 do 810 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

UNI!! Idź za mnie na zajęcia + zdaj za mnie zaliczenia? :PMam czas do 14.05, nie kuś, niewyspanam nadal totalnie i mogę zezłośliwieć :>Ale póki co spróbuję po kawusi...

Arille
    Uczestnik

Hm... Korin wróciła do akcji i może zacząć się robić wesoło... Widział ktoś mojego konsula?

fluor
    Klucznik

Jego obecnosc w Sali Admiralskiej bedzie wiecej niz mile widziana :> (chociaz na pewno nie przez Nowaka 😛 )

Arille
    Uczestnik

Czyli znowu imprezka ;D

fluor
    Klucznik

Tym razem rozroby nie bedzie, bo ferment, czyli zaloga Excelsiora jest w bezpiecznej odleglosci 😀

Arille
    Uczestnik

eee... to ja się czuje rozczarowana... ;(

Cała załoga nie jest daleko. Kilka ciekawych person jest... tylko czy są na tyle chętni to prania? Glonojad na przykład woli tłuc butelki w barze... i wspominać... a co do reszty to ich wola.

Eric Keitel
    Uczestnik

Oj, Fluor... Pamiętaj że prędzej czy później Excelsior przyleci... 🙂

Zarathos
    Uczestnik

Zawsze admiral moze powiedziec do deVries "kochanie" :>

fluor
    Klucznik

"Kochanie" mowi tylko do mezczyzn, do kobiet "skarbenku". Jego terapeuci tez nie byli w stanie pojac dlaczego to robi, ani jak uczynic by przestal ;)edit:W sumie deVries pracowala w sztabie Qumbolo przez jakis czas, wiec moze ja kojarzyc. A admiralowi wydaje sie prawdopodobnie, ze przyslal ja tutaj dla pomocy Nowakowi 😀

Eric Keitel
    Uczestnik

Mam dziwne wrażenie ze jak powie do niej skarbeńku to i tak może zachować się irracjonalnie... I zacznie się taka burda jakiej nie było od wizyty Exc 😀

fluor
    Klucznik

Gdyby Nowak powiedzial do niej "skarbenku" to rozumiem 😀 Ale Qumbolo? Myslalem, ze Eli sie podoba praca na tej stacji 😛

Naukowy
    Uczestnik

Jedynie Admirała Małeckiego gdzieś wcieło..A co do burdy..Ty, razem ochrona jest z prawdziwego zdarzenia..( bo nie pochodzi z bazy), a elementy kłopotliwe z dala od admirała.

fluor
    Klucznik

Niekoniecznie wszystkie elementy klopotliwe. Pozostaja jeszcze dyplomaci :>

Co do Admirała to będzie spóźniony. Prawdopodobnie bada atak na prom kurierski Glonojada.A co do ochrony to dla Glonojada nie problem... Ale Glonojad ma ciekawsze rzeczy do roboty...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 796 do 810 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram