Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 751 do 765 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Uni, zapraszam na planetke - psychodeliczny pastor przetrzymujacy zakladnikow czeka na spotkanie ze swoim przeznaczeniem 😉

Chyba psychodeliczny Rabin. Przecież Szubenbaum to Żydek.

Unicorn
    Uczestnik

Hhehe... to wy na jakieś planecie jesteście?? To mam spore zaległości!! Ludzie czemu wy tyle piszecie ?? 😛 Staram się nadążać... ale dużo się stało 😛 Hehehe..... Włącze się jak tylko wzystko przeczytam, albo po prostu jakoś streszcze to sobie.

fluor
    Klucznik

Nie ma sensu czytac wszystkiego, bo zatniesz sie... Przeczytaj tyle ile dasz rade i napisz cos a uzupelnisz braki w trakcie.

Zuza
    Uczestnik

Uni - najprostsza sprawa - jeśli masz program pocztowy przeszukaj maile pod kątem "Unica" i doczytaj co Ciebie dotyczy, a resztę uzupełnij na razie z cotygodniowych raportów :)Ja zabieram się za to samo :>

Unicorn
    Uczestnik

No właśnie nie mam programu mailowego 😛 i muszę sama szukać ;)Ale nieźle mi nawet idzie 😉

fluor
    Klucznik

No ja tez niestety nadrabiam... wlasnie dzis beda posty Johna, po dlugiej przerwie :>edit:Archiwum postow na Yahoo takze ma opcje wyszukiwania. Zakladka Messages wyswietla biezace posty, ale powyzej sa pola gdzie mozna wpisac numer wyszukiwanego posta albo slowo kluczowe.

Zarathos
    Uczestnik

Piszemy bo jestescie wspanialymi graczami. Ostatnio moj MG z angielskiego PBEM'a chwalil graczy, ze udalo sie osiagnac 62 posty na miesiac. Nam rzadko spada ponizej 200 :)Mowiac krotko - ciesze sie ze zalozylem ta gre, i ciesze sie, ze mam w niej takich wspanialych graczy jak Wy.Tak trzymac 😀

Zuza
    Uczestnik

Co piłeś? 😮

Może H2SO4? 😀

Naukowy
    Uczestnik

To chwyt psychologiczny, chwalić osobe w nadziei, że zechce dorównac do pochwał 😆 Czasami wychodzi, czasami nie 😐

fluor
    Klucznik

Czy ja wiem, byc moze jestem w bledzie, ale nie dopatruje sie tu cynizmu kapitana.

Eric Keitel
    Uczestnik

Fluor, po prostu załoga sobie żartuje 😉

Zuza
    Uczestnik

Kajtuś, nieładnie nas tak demaskować publicznie ;-)P

Naukowy
    Uczestnik

Pozostaje mi tylko potwierdzić słowa naszego XO

Wyświetlanie 15 wpisów - od 751 do 765 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram