Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 736 do 750 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

W tak niespokojnych czasach romulanscy agenci sa bardzo aktywni. Zreszta nie tylko oni.Jedna sprawa (i dosc odlegla) to mina sedziego, a druga to mina zartownisia, ktory trafia do aresztu z oskarzeniem o sabotaz 😛

Zuza
    Uczestnik

Znowu miny? Ehh nie za dużo tych materiałów wybuchowych? :|Który normalny oficer ufa... zaraz, który jest normalny? ;D

Zastępstwo - Dajcie Admirała Małeckiego. Już kiedyś dowodził bazą. Bg 14 z tego co wiem. A i wcześniej też DS 4. Admirał będzie miał co robić... a Glonojad okazyjnie mu będzie pomagał... chyba że poleci na "Polowanie".

Naukowy
    Uczestnik

Najpierw niech admirał wykaże się dowodzeniem flotą.. ..Bo jak dotąd był mało aktywny. Miała być rewolucja w we flocie BG-166..a na obiecankach się skończyło. A Penumbra nadal rdzewieje.. 😆

Rewolucja już była, w Rosji... teraz to już tylko może być lepiej :DAdmirał może się wykże... Zobaczymy jak się wyrobię "mości" sternikiem. A potem Admirałem jak czasu starczy.

Eric Keitel
    Uczestnik

Jedna sprawa (i dosc odlegla) to mina sedziego, a druga to mina zartownisia, ktory trafia do aresztu z oskarzeniem o sabotaz

Bardzo wesoła :] Marten jest oficerem, więc wygodna cela, ciepłe posiłki bez potrzeby męczenia się drogą do replikatora, wygodna koja, zero jakiejkolwiek roboty... Po prostu wakacje 😀

Naukowy
    Uczestnik

Skoro nie starcza czasu na admirała, to nie a sensu by dostał posadke dowodcy BG-166.

Admirał został NPC-em ale nadal praktycznie postać należy do mnie, a Admirał to nie Nowak, do Małeckiego nikt nie ciągał by się bo wiedzą że olał by ich i tak.

Naukowy
    Uczestnik

"Admirał został NPC-em ale nadal praktycznie postać należy do mnie, a Admirał to nie Nowak, do Małeckiego nikt nie ciągał by się bo wiedzą że olał by ich i tak. "Jeszcze jeden powód by nie czynić Małeckiego dowódcą BG-166

fluor
    Klucznik

NPC czy nie, kontradmirał Małecki ma teraz inne zmartwienie, bo jak przyleci Qumbolo to poprosi o sprawozdanie ze stanem floty oraz informacją o postępach. I chociaż zapowiedziałem, że pomogę trochę (wprowadzając Dlorę na asystentkę) to nie oznacza wcale, że zrobię wszystko.Jakiekolwiek zainteresowanie flotą ze strony admirała byłoby bardzo mile widziane, pierwsza sprawa to dwa "nowe" okręty klasy Freedom, które nie posiadają jeszcze swojej nazwy... poza tym - jest mnóstwo do zrobienia, a im więcej sam wymyślisz i stworzysz, tym lepiej.PS. dokonałem aktualizacji stronki BG-166 🙂

To jak nie Admirał Małecki to może podporucznik Glonojad? Ten ma duuużo czasu. Z resztą ty by było mu na rękę... 😀

Zuza
    Uczestnik

Bez przesady :>Jak chcesz coś zrobić, to przygotuj choćby w zarysie plan do swojego pomysłu z przemytnikami.

Naukowy
    Uczestnik

"O'Doomowie nie beda mieli problemow - John i jego synalkowie sami chetnie zabawiali sie z panienkami. "Jakiś przytyk do kapłana kapitanie 😉 ❓

Zarathos
    Uczestnik

Jak mozesz mnie o cos takiego podejrzewac 😀

Naukowy
    Uczestnik

Lata praktyki 😆

Wyświetlanie 15 wpisów - od 736 do 750 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram