Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arille
    Uczestnik

to Vang tez leci na ta misje ❓ nie wiedziałam 😮

Leci ale na dyplomatyczną

Arille
    Uczestnik

ee... to nie o ta mi chodzi...

Bonifacius
    Uczestnik

Tezik, ale masz ładnego AVATARKA

To fakt o Wielki Moderatorze, zrobiłem to meczanicznie nie patrząc na treść tematu. Zmieniam zatem na:

Tezik, ale masz ładnego AVATARKA ? 😀

Od Moderatora: Boni, to nie Mesa, tu sie zadaje pytania i na nie odpowiada. ;>

Przeniesiony z Pytan do Mesy czyli tam gdzie jego miejsce

Zuza
    Uczestnik

Arille a o jaką?Środki dezynfekcyjne są niesmaczne, lepsze są już nalewki ziołowe 🙂 Boni - nie wszystko trzeba oceniać rozbierając na kawałki ;PZresztą normalność to średnia statystyczna, kto by chciał być średniakiem? :>

Arille
    Uczestnik

Arille a o jaką?

[post="32198"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

no oni leca na inna misje chyba?

Bonifacius
    Uczestnik

Zuzza, ja mojej małżonce pierwsza rzecz jaką powiedziałem to to, ze na pewno nie jestem normalny :DA co do rozbierania, to ja bardzo lubię rozbirać na cześci pierwsze. Zapytajcie moich rodziców gdzie sa moje zabawki 😀 😀 😀

Zarathos
    Uczestnik

wycinek z posta #504

Allora nigdy nie pominelaby jego rangi i zachowalaby odpowiedni szacunek dla dowodcy.

Musze sie przyznac, Fluor, ze wywolalo to u mnie rechot przez ktory moj kot malo zawalu nie dostal 😀

Bonifacius
    Uczestnik

Dla odróznienia naszych poczciwych lekarzy Pan Vang otrzymuje niniejszym ksywe Doctor Frog - lekarz zaklęty w żabe nie pytajcie dlaczego :D:D:D

Vang
    Uczestnik

OMG! Boni, moze tak przyjedziesz na badanie :>

Zuza
    Uczestnik

Wszystko jest lepsze od dr. Zołza Rudzka ;((((

Bonifacius
    Uczestnik

Przeciez nic mi nie jest, nic mi nie jest, nic mi nie jest, nic mi nie jest, nic mi nie jest, nic mi nie jest, nic mi nie jest, nic mi nie jest, nic mi nie jest, 😀 😀 😀 😀

Vang
    Uczestnik

Boni, każdy tak mówi :>

Zuza
    Uczestnik

Boni::cisza: Hmmm pomogło? Od-zaciąłęś się? :>

Bonifacius
    Uczestnik

ehem, ehem już lepiej, dziękuję :D:D. Chciałem przez to powiedzieć, że w takim razie tylko totalna awaria EMH i zagrożenie mojego zycia jednocześnie zmusza mnie do zabłądzenia w okolice drugiego ambulatorium :D: 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram