Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 706 do 720 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Wypraszam sobie!!Doc jest płaski!

fluor
    Klucznik

Spoko, Doc, kiedy juz uzbierasz 100 malych to pomysli sie o jakims jednym super 🙂

Zarathos
    Uczestnik

Wy przynajmniej macie sie czym martwic. A kto mnie da medal :(Plaski, plaski, mala modyfikacja matrycy i bedie wypukly 🙂

Eric Keitel
    Uczestnik

Chcesz to z Zuzą tobie i Fluorowi wytniemy ordery z kartofli :PTaa, Doc. Odrobinke pokombinujemy tu, tam, zmienimy 'nieco' wygląd i zachowanie - i będziesz odpowiedniejszym lekarzem dla większej części załogi 😀

EMH Mark IX
    Uczestnik

Wiesz Eric, że to niegłupi pomysł?Chyba się pokuszę o napisanie czegoś w rodzju "Switch" :lol:Taa... Tylko nie uciekaj jak nowa pani doktor zacznie się za tobą uganiać po korytarzach dysząc z miłości 😆

Eric Keitel
    Uczestnik

W momentach kiedy o tym myślę, pocieszam się myślą ze na większość misji poza okrętem wypycha się XO - przy odrobinie szczęścia zwieję 😀

Zuza
    Uczestnik

Pfff z kartofli to sie w przedszkolu robiło!Ale z modeliny może być :]Doc - a może byś się pokusił wreszcie o napisanie czegokolwiek w grze? :PTagi masz zaległe... o, będzie kwartał za chwilę :|I nie migaj się, podałam Ci posty, w które się możesz włączyć na bieżąco, 5-6 na dyskietkę spokojnie zmieścisz :>Mwahahahahaha!(tak, mam głupawkę :|)

Naukowy
    Uczestnik

Właśnie doktorku..nie wspominając o tym, że nie było pyskówki Claire vs Doc ..w roli dopingujących Wolf & Kopie EHM 😆

Zuza
    Uczestnik

I tagi z ćwiczeń wiszą i sekcja zamarła...Ale moż najpierw bieżące rzeczy, bo mu się jeszcze RAM zapcha... 😉

EMH Mark IX
    Uczestnik

Ehhhh...Chciałem za wszelką cene uniknąć noszenia postów na dyskietkach, ale mnie przekonaliście :)Dzisiaj je pozgrywam i zabieram się do roboty (na szczęście małżonka wyrozumiała jest i marudzić nie będzie, że znowu ten Star Trek :))Sam jestem ciekaw czy dam sobie radę ze wszystkim naraz, no ale trzeba zacząć zbierać te obiecane 5 kilo medali 😆

Zuza
    Uczestnik

Trzymamy za słowo :>

EMH Mark IX
    Uczestnik

Co się krzywi?

Łypanie szkodzi zdrowiu i powoduje choroby oczu

© Najlepszy Doktor w Poznanej Części Galaktyki

Zuza
    Uczestnik

Żebyś "przypadkiem" nie zapomniał odrobić pracy domowej :>

Naukowy
    Uczestnik

"Najlepszy Doktor w Poznanej Części Galaktyki "..jak zawsze skromny, nieprawdaż Doc ❓ 😆

fluor
    Klucznik

Doc, ja przez... no do niedawna przenosiłem posty wyłącznie na dyskietkach, więc stwierdzam, że to jest całkiem możliwe i nawet nie aż takie upierdliwe. Jedna dyskietka starczy w zupełności na przeniesienie ok.200 postów zapisanych z archiwum w postaci kilku plików wygladających podobnie jak ten: LINK 😛

Wyświetlanie 15 wpisów - od 706 do 720 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram