A ja składam oficjalny protest przeciwko awarii i pobudce :PLudzie z nadmiaru stresu wrzodów dostaną!Awaria mogła poczekać na powrót z Elixy, gdzieś by się po drodze zdążyło wyspać... ;>
Hehehe wiem :DNawet na tą okazję przepytałam znajomych - bo do porządnej awarii to by się inżynier-gracz przydał, a na razie mamy samych NPC w tym dziale :/A może któryś Mod sprawdzajacy ten wątek się zainteresuje graniem? 😀
Moze, milo by bylo. Babelki (czyli oranzada :P) na przywitanie nowego inzyniera (razem z zestawiem narzedzi i dluuuga lista rzeczy do naprawienia) czekaja.
Naukowy - Claire o awarii raczej NIE WIE - jest środek nocy (tak, jakby były jakieś wątpliwości) ;PA lista pewnie jest dość długa... Inżynier, jak będzie to się pobawi - swoją drogą to dziwne, w sumie jedno z najważniejszych stanowisk a wolne... Podczas gdy lekarzy mamy trzech i Johnsona :DAwaria nie jest taka bardzo poważna - a na moje oko to przede wszytkim Boni się nią będzie zajmował - operacyjny musiał jakieś techniczne szkolenie też przejść... I to dokładne, skoro obsługuje także systemy dystrybucji energii etc.A lekarze będą mieli prawdziwych rannych... :D:D:D
A może któryś Mod sprawdzajacy ten wątek się zainteresuje graniem? 😀
Ciekawe do ktorego Moda to bylo. ;P Kusisz na ircu, kusisz na gg, teraz i tu kusisz. ;> I mimo tego, ze kuszenie zwykle jest mile, zwlaszcza to na gg, to wiesz... nie da rady. 🙂
Nic z tego. 😛 Chyba że ktoś wynajdzie i udostępni mi anomalię temporalną, dzieki której doba będzie dwa razy dłuższa. ;> Przy obecnych układach w pracy i nie tylko tam, nie mam po prostu czasu na PBEM, zresztą nie tylko na to. A i chęci do gier na razie jakoś trochę brakuje, więc... może w następnym wcieleniu. 😉
Tak samo niewdzięczna jest praca kapitana czy pierwszego oficera czy GM - dużo roboty, ale także satysfakcja i większy wpływ na sytuację... (czytaj: władza) 😉
Wyświetlanie 15 wpisów - od 676 do 690 (z 962 w sumie)