Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 676 do 690 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Ani zapasy bimbru Glonojada... bo wtedy będzie 3 razy więcej do myślenia...

Zuza
    Uczestnik

A ja składam oficjalny protest przeciwko awarii i pobudce :PLudzie z nadmiaru stresu wrzodów dostaną!Awaria mogła poczekać na powrót z Elixy, gdzieś by się po drodze zdążyło wyspać... ;>

Eric Keitel
    Uczestnik

Mogła - ale nie poczekała :>Excelsior to nowy okręt - i psuł się będzie... Przynajmniej drobniutkie awarie będą się zdarzać...

Zuza
    Uczestnik

Hehehe wiem :DNawet na tą okazję przepytałam znajomych - bo do porządnej awarii to by się inżynier-gracz przydał, a na razie mamy samych NPC w tym dziale :/A może któryś Mod sprawdzajacy ten wątek się zainteresuje graniem? 😀

Zarathos
    Uczestnik

Moze, milo by bylo. Babelki (czyli oranzada :P) na przywitanie nowego inzyniera (razem z zestawiem narzedzi i dluuuga lista rzeczy do naprawienia) czekaja.

Naukowy
    Uczestnik

Lista do naprawienia ❓ ❗ Duma Federacyjnej Floty nie powinna nie cierpieć na listę wad konstrukcyjnych 😆 A nowgo inzyniera, jakoś nie widać 🙁

Eric Keitel
    Uczestnik

Naukowy - Claire o awarii raczej NIE WIE - jest środek nocy (tak, jakby były jakieś wątpliwości) ;PA lista pewnie jest dość długa... Inżynier, jak będzie to się pobawi - swoją drogą to dziwne, w sumie jedno z najważniejszych stanowisk a wolne... Podczas gdy lekarzy mamy trzech i Johnsona :DAwaria nie jest taka bardzo poważna - a na moje oko to przede wszytkim Boni się nią będzie zajmował - operacyjny musiał jakieś techniczne szkolenie też przejść... I to dokładne, skoro obsługuje także systemy dystrybucji energii etc.A lekarze będą mieli prawdziwych rannych... :D:D:D

Piotr
    Klucznik

A może któryś Mod sprawdzajacy ten wątek się zainteresuje graniem? 😀

Ciekawe do ktorego Moda to bylo. ;P Kusisz na ircu, kusisz na gg, teraz i tu kusisz. ;> I mimo tego, ze kuszenie zwykle jest mile, zwlaszcza to na gg, to wiesz... nie da rady. 🙂

Zarathos
    Uczestnik

Bogowie! Zuza, skoncentruj sie na Gosku. Ona cos wspominala kiedys o checi do gry, wiec moze zmasowany atak przelamie obrone 😛

Gosiek
    Uczestnik

Nic z tego. 😛 Chyba że ktoś wynajdzie i udostępni mi anomalię temporalną, dzieki której doba będzie dwa razy dłuższa. ;> Przy obecnych układach w pracy i nie tylko tam, nie mam po prostu czasu na PBEM, zresztą nie tylko na to. A i chęci do gier na razie jakoś trochę brakuje, więc... może w następnym wcieleniu. 😉

Zuza
    Uczestnik

A lekarze będą mieli prawdziwych rannych...  :D:D:D

To taki powód do radości? 😐

Lecz się, psychopato! ;P

A propozycja jest do każdego Moda, który się załapie 😀

Gosi wolę nie podpadać... ale Tęcza też raz nie zdążył zaprzeczyć...

Ha, mam misję! :>

Ale to po egzaminie 🙁

Zeal
    Uczestnik

...swoją drogą to dziwne, w sumie jedno z najważniejszych stanowisk a wolne...

To nie jest dziwne, to po prostu jedno z najmniej "wdzięcznych" stanowisk.

Zuza
    Uczestnik

Oj, wystarczy raz uratować załogę, a wdzięczności nie będzie końca :D... do następnej awarii :>

A jakie uważasz za "wdzięczne"?

fluor
    Klucznik

Tak samo niewdzięczna jest praca kapitana czy pierwszego oficera czy GM - dużo roboty, ale także satysfakcja i większy wpływ na sytuację... (czytaj: władza) 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 676 do 690 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram