Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 646 do 660 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Naukowy
    Uczestnik

Dobrze że nie zrobiłem Kardasjańskiego Ruchu Rewolucyjnego 😆 Bo Nimek stałby się podejrzanym numer jeden

Bonifacius
    Uczestnik

No nie byłby to zły pomysł, i Klaus miałby co robić, tzn. 😉 miałby co sprzątać.

Naukowy
    Uczestnik

No i Nowak musi teraz osobiście zmagac się z zacietrzewionym bajoraninem 😆

Zuza
    Uczestnik

O, chyba przydadzą się kadeci ;>No a przynajmniej specyfiki Stana - Pit ma być nietomny tydzień czy dwa?Chris z kolei może udać sie dowiedzieć co takiego widziała kapucynka i jakiej klasy przeciwników można się spodziewać...

Bonifacius
    Uczestnik

Bardzo słuszna uwaga ;)No to kadeci do dzieła 😉 zapraszam do swojego Bazowego TATUSIA 😉 to juz porozmawiamy z Kapucynem tak jak tego regulamin wymaga. A przy okazji faktycznie Chris mogłaby niechcący przeorać swoimi zdolnościami jego piekny móżdżek ;D

Naukowy
    Uczestnik

Zapomniałem wspomnieć o tajnej broni kapucyna...Łatwo mdleje 😆

Bonifacius
    Uczestnik

O w morde to poważny problem 😉

fluor
    Klucznik

Naukowy, nie martw się z powodu milczenia, tellarycki podsekretarz na pewno nie da sobie w kaszę dmuchać, a już na pewno nie dziadowi 😉

Zuza
    Uczestnik

Tajes! Jak nas tylko Marten zwolni, zaraz coś wywinie... eee... się zgłosimy!

Eric Keitel
    Uczestnik

Marten was zwolni jutro - Sam pójdzie na konferencję, dość mocno się spóźniając, a wam da wolne - w końcu miał was tylko do Bazy odwieźć.

Vang
    Uczestnik

Naukowy, Kardaski Ruch Rewolucyjny? Tylko mi sprobuj! :PChyba jednak Nimek bedzie wplatany w dyskusje, trudno nie zauwazyc, ze obok niego siedzi Kardasjanin.

Naukowy
    Uczestnik

I zostanie przez bajoranina wyzwany od świń :lol:Lepszy z Tevara demagog niz dyplomata

fluor
    Klucznik

Dla Martena mam niespodzianke... juz w najblizszym poscie 🙂

Naukowy
    Uczestnik

Dobrze, że Wilga nie jest chłopcem jak obrazka 😆 Nie zazdroszczę Martenowi

Zuza
    Uczestnik

Fluor - uroczy post :DAle obawiam się, że Chris jednak nie zauważy aż tylu zalet Martena, ile znajduje się w umyśle Massafiego 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 646 do 660 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram