Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 631 do 645 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

Flour, chyba sie nie spodziewales ze Eli przybedzie punktualnie 😀 Pieklo jeszcze nie zamarzlo.

Vang
    Uczestnik

O'mus, Jones jest na konferencji, u Gleka czy w swoim biurze?

Naukowy
    Uczestnik

Mnie sie zdaje że Jones na zebraniu..ale to tylko moja opinia.A co van Klaus zrobił z bratem Pitem podczas zebrania ❓

fluor
    Klucznik

Z posta W#875: Klaus wciaz wedrowal to biuro to hangr ze szczatkami, zastanawial sie czy w koncu nie zaczac uzywac transportera w celu szybszych przemieszczen. Zerkal oczywiscie caly czas na monitor padda i obserwowal co tez robi w jego kwaterze Braciszek

Domyslam sie, ze braciszek nie dal sie namowic na siedzenie w miejscu, to wynika z tego, ze Klaus go tam zamknal? 😉

Naukowy
    Uczestnik

To kto pilnuje brata Pita ❓ ..I barku z trunkami van Klausa ❓ :lol:Ech, ludziska ja tu sie szykowałem do ostrej polemiki (czyt. pyskówki) , a tu zarówno Romulanin jak i Kardasjanin położyli uszy po sobie 😆

Bonifacius
    Uczestnik

A co van Klaus zrobił z bratem Pitem podczas zebrania ?

😉

(...) Klaus go tam zamknal ?

i to oto pytanie jest odpowiedzią na Twoje 😉

Naukowy 😉 nie wiem o jakim barku Klausa mówisz ? 😉

No właśnie panie Wilga macie racje - ja tez byłem gotów życie na tej konferencji oddać dla dobra sprawy - a tu cicho 😉

Romulanin i Kardasianin może boja sie ataków Tevar'a, bo on cięty język ma - przyznaje 😉

A co do Brata Pita to myślałem o Cornishonie ale on jest na Exc'e, będę musiał dać jakiegoś swojego NPCa. Może tego nieudacznika Ketre Mivino co miał lecieć po Hideki swego czasu?

Naukowy
    Uczestnik

"Naukowy nie wiem o jakim barku Klausa mówisz ? "Marine abstynent 😯 ❓ ..To tacy istnieją ❓ 😆 Chyba uwierzę w Yeti

Bonifacius
    Uczestnik

...a to Yeti nie istnieją 😉 ❓

Naukowy
    Uczestnik

Cóż postaram się opisać co brat Pit wyrabia u van Klausa juz wkrótce..Szykuj dla niego Boni tabletki nasercowe 😆

Bonifacius
    Uczestnik

Jakieś małe pigułki znajdę tylko, że CSO nie zna się na medycynie i podrzuci mu jakiś narkotyk albo środek usypiający (tak czy inaczej działa podobnie) Pit rozpłaszczy się na podłodze i będzie szukał starożytnych krasnoludków 😀 😀 😀

Naukowy
    Uczestnik

Na sercowe to dla van Klausa..Fizycznie brat Pit jest zdrowy jak koń..Psychicznie...ee..to cykor i panikarz :lol:Ps. Uznałem, że do gustu van Klausa, najlepiej pasuje markowy burgund

Bonifacius
    Uczestnik

Dobra zgoda na stary dobry Burgund, ale uważaj Klaus będzie zły i zupa zrobiona przez Pita będzie ZA SŁONA ;DA co do leków to może jakiś uspokajający psychotrop 😀

Naukowy
    Uczestnik

No to Pit pogoni ze skargą do Nowaka 😆

Bonifacius
    Uczestnik

Hm... niech pomyślę ;)No to ZUPA może być tak nieszczęśliwie ZA SŁONA dla Braciszka że może to spowodowac nagłe przygryzienie języka do tego stopnie niefortunne że opuchlizna będzie musiała zejść sama 😉 a to może troche potrwać :DDobra ale nie licytujmy się 😉 bo to może troche potrwać - Czas jak zwykle pokaże jak to będzie 😀 😀 :DNo Braciszku - to było niezło 😀 😀 😀 z tym pijackim rykiem he he he

Vang
    Uczestnik

Taa, i pomoglo Vangowi wejsc na konferencje :)A Nimek nie jest samobojca. Jedyny w bazie Kardach ma zaczac sie drzec i odslaniac wszystkim Bajoranom? Romulanin jeszcze ma jakies chody, w koncu to konsul. Ale biedny Nimek nie mialby zycia.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 631 do 645 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram