Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arille
    Uczestnik

mam nadzieje że nie bedziecie za mną bardzo tęsknić :>O'mus odpisz mi na posty prosze ❗

O`mus
    Uczestnik

Bardzo chętnie odpisze na posta, ale jeśli można wiedzieć którego???? Możliwe iż coś ominąłem... Sprawdzę jeszcze raz, ew. podaj numer ;)Edit: Znalazłem post 39(7)8. O to chodziło, czy jest coś jeszcze??

Arille
    Uczestnik

to wszystko jak na razie dzięki 😉

Bonifacius
    Uczestnik

Ludziska Kochane, co jest ?!?! Czy nikt nie ma nic do zrobienia (czyt. napisania), wszyscy czekaja na Fluora czy jak, a może trenujecie przed spotkaniem integracyjnym 😀

O`mus
    Uczestnik

Voird jest przez Fluora uwięziony w fabule, więc odpada. Co do pozostałych...... może coś się pojawi 😛

Zarathos
    Uczestnik

kapitan zlopie wino u gleka i sie relaksuje :Dpoza tym dzis, moze jutro powinien trafic pisany przez tydzien WP moj i Corva.

Bonifacius
    Uczestnik

Fakt O'mus zapomniałem o tych przyblokowanych :D. To co napisałem, nie było jakimś strasznym przynagleniem (choć przyznaję, że miło widzieć rano w skrzynce 10 wiadomości z "Wyposzynek#***" w tytule) :D. Ja chyba oprowadzę nowych po okręcie 🙂

Zarathos
    Uczestnik

ja chyba pojde sie 'przejsc' - moze natkne sie na mila znajomoa uwazajaca mnie za szalenca 😀

fluor
    Klucznik

Już jestem i przepraszam, za zwłoki, ale praca nie popłaca, jak to zapewne wszyscy wiedzą 😉 Nie mam za bardzo czasu dla siebie (tj. na granie) ale spróbuję coś z tym zrobić. Najpóźniej jutro postaram się pchnąć wszystkie moje wątki. Swoją drogą ciekawe, że beze mnie lista leży ;)Jeszcze jedno pytanie, które właściwie powinno paść na liście technicznej - jak się ma misja Korin do tzw. szkolenia i pobytu w Akademii? Innymi słowy proszę Corvusa o raczej pilny kontakt z BG Akademii (czyli ze mną ;D).

Naukowy
    Uczestnik

Ja miałem posłać w niedzielę posty..ale nie wyrobiłem się w czasie..po prostu. Kapitanie, Wilga zatrzyma cię w barze..Odpowiedni post już poszedł na listę. Co do O'Dooma, w zasadzie Keitel go uziemnił, ale jutro lub pojutrze pójdzie kolejny post, jak to Bóg pomaga kapłanom w potrzebie 😆

Zuza
    Uczestnik

Ja mam odblokowaną sialalaala, zaraz siadam do pisania :DNo, może za dłuższą chwilkę, najpierw muszę przez posty przebrnąć :DI o przepraszam, "maniaka_nie_szaleńca", mam dobrą pamięć!Jakby co Zuza planuje po wyjściu od lekarza powrót do Mesy ;)PS. Aaaaaaaaa... 11 h i 48 min zajmuje serwisantom mojej sieci wymiana 1 switcha!!!!PS. 2. Tak, jestem nałogowcem :(PS. 3. Chce ktoś pycha jeżynek/czernic/ostrężnic czy jak jeszcze się zwą? 😀

Arille
    Uczestnik

tam są sami maniacy i szaleńcy szczególnie duże ich skupisko wystąpi na misji Dogersapowodzenia pani doktor 😀

Vang
    Uczestnik

Sami maniacy? Wypraszam sobie! Sekcja medyczna wydaje mi się dość zrównoważona 😀

Zuza
    Uczestnik

Vang - niestety nie masz racji - brakuje Ci nieco do CMO-1, więc o równowadze możesz na razie marzyć ;)Eh, szkoda, że Zuza nie wie co ją czeka... Zreplikowałaby od razu duużo czegoś na uspokojenie :>

Bonifacius
    Uczestnik

O tak, bo akurat sekcja medyczna ma dostęp do największej legalnej ilości płynów dezynfekujących na okręcie, a nie ma to jak porządna dezynfekcja wewnętrzna likwidująca maniactwa 😀 😀 😀 😀 .

Zuza, to nie jest kwestia braku, czy nadwyżki nie można porównywać dwuch totalnie różniących się istot. Każda ma zalety i wady, ale rozumiem Twoje rzepie/rzepowe/rzepowe zapędy 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram