Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 571 do 585 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eric Keitel
    Uczestnik

Użytkownikom forum zyczenia składałem... Redakcji patchfindera też. Więc:

Wszytkiego najlepszego, dużo szczęścia i radości i jak najwięcej wolnego czasu.

Maciek

Z wiadomego powodu dwa ostatnie posty trafily z OOC tutaj. Wasz ukochany Kapitan co nawet w swieta zyc nie daje w spokoju

Naukowy
    Uczestnik

Z okazji świąt życzę Bożego Narodzenia załodze Excelsiora i BG-166....Wiary, szczęścia i radości..oraz dużo piwa.O'Doom Z okazji przerwy związanej z świetem jednej z dominujących religii na starej Ziemi życzę pomyślności, masy przygód..I oby następny rok był lepszy od poprzedniego. Wilga

Bonifacius
    Uczestnik

No dobra może jest za późno ale moge pożyczyć wszystkim SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO @))^ Roku - no dobra zapomniałem zdjąć palec z "Shift'a" - 2006 ROKU.Czegóż można bardziej życzyć niż Więcej Treku w Nowym Roku :)/Boni

Eric Keitel
    Uczestnik

Chciałbym życzyć naszemu Wodzowi wszystkiego najlepszego, dużo Star Treka w świecie gdy ludzie o nim zapominają, wolnego czasu i oddanych przyjaciół. Sto lat, Zarathos!

O`mus
    Uczestnik

Dobra, w końcu jestem. Przez kilka (3-4) dni nie miałem kompa, ale jakoś się dało to naprawić :D. Takie pytanie, co skanery powinny wykryć przy skanie sektora po eksplozji promu (czy są ranni i takie tam :D)

Zarathos
    Uczestnik

jak prom eksplodowal o rannych raczej nie ma - boom, proznia, promieniowanie etc. Jak juz to kawalki zwlok. A wykryc - szczatki glownie. Slady eksplozji (resztki energii) itp.

fluor
    Klucznik

O'mus, polecam dokładne przeczytanie listy technicznej, z tego co pamiętam to rozpisywałem się o tym co można znaleźć, co nie i dlaczego 😉

O`mus
    Uczestnik

Tak wiem, że coś było, tylko miałem troche ograniczony czas -> 1. Szkoła (koniec semestru i matura) 2. Studniówka 3. Co chwile net rwało. W sobote postaram napisać się co znalazłem wśród odłamków 😀

Unicorn
    Uczestnik

Tak się zastanawiam czy gracie w inne PBM-y oprócz Star Treka 😉 ??

Zuza
    Uczestnik

Ja gram :DChwilowo jedynie/na szczęście tylko w trzy - Nawiedzony Dom, Earthdawn i Forgotten Realms. W połączęniu z tym, co mi się ostatnio dzieje w rodzinie i na studiach... nie pytajcie czy i jak się wyrabiam 😉

Naukowy
    Uczestnik

Gram tylko w Excelsiorze.. Mistrzuję w Earthdawnie i Forgotten realms

Vang
    Uczestnik

UFOP: Starbase 118 (amerykański) i Nawiedzony Dom. I zastanawiam się nad jakimś PBB.

Zarathos
    Uczestnik

Devoras i Repulse u nas, PBF tu na TSS, Bitwa na TSS, Forgotten Realms u WilgiUSS Guinevere (Hawking Fleet) u Angoli i Starbase G-12 (Tango Fleet) oraz EAS Galaxy (B5) u HamerykancowSD-Babylon 5 na forum Spacebattles.I nie pytajcie jak sie wyrabiam bo sam nie wiem

Zuza
    Uczestnik

I nie pytajcie jak sie wyrabiam bo sam nie wiem

To w zamian inne pytanie - kiedy będą jakieś kolejne posty z Odzysku, he? ;]

Zarathos
    Uczestnik

przeciez ci pisalem ze dzisiaj, have I not, little lady? Do konca dnia jeszcze duzo czasu 😛

Wyświetlanie 15 wpisów - od 571 do 585 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram