Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 556 do 570 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arille
    Uczestnik

Coś Romulańskiego wraca do życia przynajmniej w połowie...Ej poczekajcie na nas z tą zabawą :>

EMH Mark IX
    Uczestnik

Taka ciekawostka - nie mogłem się powstrzymać.Otóż przeglądam właśnie pocztę, a w międzyczasie łypię na WP i co widzę?Że Ben Stiller ("Zoolander", "Starsky i Hutch", "Sposób na blondynkę") jest maniakalnym fanem Star Treka :lol:.Niby nic a cieszy, nieprawdaż? 😆

EMH Mark IX
    Uczestnik

Co tu tak cicho? ( na liście zresztą też)Miała być szybka akcja bydgoskiej polic... tfu! Blitzkrieg z Klingonami, a tu nagle wszyscy się pochowali :eek:. Boicie się paru pomarszczonych krzykaczy, czy jak?No dobra.. To będziemy wkraczać do akcji...Sekcja rządzi, Sekcja radzi, Sekcja nigdy* was nie zdradzi...*) z wyjątkiem uzasadnionych przypadków... 😆

Naukowy
    Uczestnik

Co do Ben Stillera..To bardziej mnie ciekawi, czy trafi sie polski autorytet który przyzna się do bycia fanam Star Treka. Co do akcji z klingonami..To ogólnie ostatnio, posucha w postach 🙁

Sternik wreszcie zrobi swoją robotę jak tylko zrobi lekcje czy inny siajz 😉

Unicorn
    Uczestnik

Jak na złość rozwalił mi się komp, kiedy wysyłałam maila 😛 Ja to mam szczęście!! 😉 Dobra.. biore się za pisanie maila.... Mam nadzieje, że jakoś się wpsauje w sytuacje 😛 Chyba dużo nie opuściłam co? :PPozdr.

No kurcze... poczta mi się wali znowu 🙁 post będzie dopiero jutro albo pojutrze niestety 🙁 kurcze.... przepraszam was znowu

EMH Mark IX
    Uczestnik

Dużo przegapiłaś :] Więcej niż ja :]Czemu poczta, albo komp, nawala Ci zawsze dokładnie wtedy kiedy masz wysłać posta?Tak z czystej ciekawości pytam :twisted:.Czy tylko mi się wydaje, że to trochę dziwne?Posta można wysłać przynajmniej na 4 sposoby...I to nawet bez udziału własnego kompa :).Jak nie masz czasu, czy nawet ochoty pisać, to wyduś to z siebie.Nikt Ci głowy nie urwie :lol:.

fluor
    Klucznik

Boni, AFAIK Cornishon jest na Excelsiorze... (aczkolwiek jego rzeczy pozostaly na BG-166 w starej kwaterze)

Unicorn
    Uczestnik

Tak naprawdę to mi myszka padła po prostu... tylko wstyd mi się przyznać no... Że czasu nigdy nie mam.... 🙁 Głupia sprawa.... obiecuje obiecuje... a potem jestem zbyt zmęczona albo zdenerwowana żeby pisać posty :(:(

Bonifacius
    Uczestnik

Boni, AFAIK Cornishon jest na Excelsiorze... (aczkolwiek jego rzeczy pozostaly na BG-166 w starej kwaterze)

[post="36906"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Dzięki - ta informacja jest na wagę złota 🙂 Więc przy najbliższej okazji przetrzepię Cornishona rzeczy a później zrobię z niego zastępcę szeryfa 🙂

Arille
    Uczestnik

co taki zastój na liście :/?

fluor
    Klucznik

Niektórzy mają jeszcze swoje własne życie, na które trzeba zapracować 😉 Postaram się napisac kolejną porcję postów i podesłać w niedziele w nocy, jeszcze przed przeliczeniem (co by Nowak nie musiał karniaka łapać 😉 )...

Naukowy
    Uczestnik

Corvus..wybrałeś sobie niezły moment na pobudkę 😆 ..Netta jest pod obstrzałem wspierana, przez Nana.. Muras przygotowuje się do krwawej rozprawy z buntownikami..A Surra do ewentualnego przerobienia Bopa, na pył gwiezdny.Pytanie...Czy po ty wszystkim zostanie choc trochę załogi ❓ Bo mięso armatnie zaczyna się konczyć 😆

Zuza
    Uczestnik

Czas nadrobic zaległości, więc hurtowo:- Fluor - taaak, PO nas okłamuje, PO jest w zmowie... a potem sie Johnson zastanawia, dlaczego w załodze jest tylu paranoików?- co do samych ćwiczeń - faktycznie, nieładnie tak oszukiwać! (lepiej już nic nie mówić ;])- Unica - a po co Ci myszka? :> (np. to, co udało mi sie napisać w grudniu, powstawało na prawie pełnoletnim laptopie z nieczynnym trackballem i poprzestawianymi klawiszami... del zamiast prawego ctrl - brrrrrrrrrr...)Ja tam w sumie cieszę sie, że wyhamowaliście nieco z postami - może uda mi się przez nie przebrnąć gdzieś między gołąbkami a pakowaniem prezentów i odpiszę jeszcze w tym tygodniu 😀

Akeen
    Uczestnik

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkiego naj. Szampańskiego Sylwestra oraz szczęsliwego nowego 2006 roku życzy Akeen

Wyświetlanie 15 wpisów - od 556 do 570 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram