Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 541 do 555 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Bonifacius
    Uczestnik

WitkaVan Klaus siedzi sobie w kąciku w barze Gleka i się przygląda. Siedzi w półcieniu i na razie go nikt nie zauważył - ale zaraz z tamtąd wyjdzie ;)Boni, zszedł ze zmiany i duma. Duma siedząc w fotelu nad tym jak tu meble ustawić by wpasować akwarium tak by żona nie wpasowała mu jakiegoś twardego przedmiotu w twarzyczkę ;)To narazie zapowiedź.Szczegóły będa w tym tygodniu 😀

Zuza
    Uczestnik

Niech tylko Boni pamieta, żeby je wystarczająco wysoko ustawić, inaczej długo nie postoi ;D

Dla Koi są możliwości ochrony. Rury odpowiednio długie w których Koi się będą kryć w razie niebezpieczeństwa... i takie tam inne bajery.

Zuza
    Uczestnik

Rury? Bajery??Oj, Boni, tego chyba przed żoną nie ukryjesz :>

Eric Keitel
    Uczestnik

Nie chciałbym marudzić, ale na okręcie gwiezdnym, w akwarium karpiom nie grozi zbyt wiele niebezpieczeństw... No, może poza torpedami fotonowymi przeciwnika - ale przed nimi, kawałek rury średnio ochroni... 😉

Problem w tym że koi się rozwijają i rosną. Od czasu do czasu rury należy zmieniać na większe więc na początek takich na styk nie należy brać.

Zuza
    Uczestnik

Oooo... czyżby nowy PO jeszcze nie czytał akto załogi i nie wiedział o obecności na pokładzie Agathy McSee, lat około 2? :DNie wiem, czy i przed nią rura ochroni, takie maluchy są zazwyczaj diablenie ciekawskie, zwinne i pomysłowe ;D

Eric Keitel
    Uczestnik

Przed takim dzieckiem kawałek rury też raczej nie ochroni 😀

Bonifacius
    Uczestnik

Słuszna uwaga 😉 Przed dzieckiem - szczególnie takim - niewiele zdoła się ukryć. 🙂

Zuza
    Uczestnik

Biedne rybki...Ale... czy skoro nie zemrą na żadną rybią zarazę, to można je zjeść? 😀

Unicorn
    Uczestnik

Dobra... ludzie chyba bede wracać do akcji... Szkoda, że ja gram tak skokami 😛 Ale nie zawsze to ode mnie jest zależne. Już raz wysłałam posta kilka dni temu, ale poczta go nie dostarczyła :/ Postaram się wysłać nowego dziś albo jutro ;)Pozdrawiam 😉

Zuza
    Uczestnik

Wreszcie :>Może zacznij od wysłania jeszcze raz tego zeżartego?Polecam wysyłanie z www, jeśli masz problemy z pocztą...No, tylko nie psoćcie za bardzo pod moją nieobecność :>BTW. Co do postaci - Zuza idzie odsypiać 2 doby działalności, Chris (ze Stanem) udaje się na poszukiwanie Martena - tyle jeśli byście czegoś od nich potrzebowali, ale prosiłabym o nieenpecowanie ich przed piątkiem - do tego czasu mam zamiar wyczaić net/potwierdzić nieobecność...

Naukowy
    Uczestnik

Czy kapitan ma ubezpieczenie na wypadek wkurzonych kapłanów 😆 ❓ Ps. Polecam korzystanie bezpośrednio z poczty.. :ok: Programy pocztowe prędzej czy później sie wieszają

fluor
    Klucznik

Już samo poinformowanie kogokolwiek przez Styczyńskiego o ćwiczeniach jest jakimś postępem (czyżby się cywilizował? ;P )... pytanie jednak - skoro Pierwszy ogłasza wszystkim "to nie są ćwiczenia!" to co będzie mówił, kiedy naprawdę nas ktoś napadnie? 😀

Eric Keitel
    Uczestnik

Poczeka, aż koś sam zobaczy, że ktoś do nas strzela ;-)Pierwszy ma jeszcze nawyki ze starego okrętu - gdzie ćwiczeń nie trzeba było zapowiadać - coś Romulańskiego zawsze znajdowało się pod ręką :]

Wyświetlanie 15 wpisów - od 541 do 555 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram