Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Akeen
    Uczestnik

Akeen - nie masz pojęcia jaką miłością mogłaby obdarować Cię Korin ;]

[post="36074"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

❗ Trzymaj Korin z dlaleka od Akeena a bedzie dobrze ❗ !!!!!!!!!!!!! ❗

Zuza
    Uczestnik

Boni :D:D:DPrawie jak zmiana warty ;)Hmmm...A czego Ci jeszcze zapomniałam opowiedzieć? ;DPS. Powodzenia - może jeszcze się uda!

Naukowy
    Uczestnik

Kto się czubi ten się lubi ❓ Akeen zapoznaj sie z Korin, a do kazdego całusa dostaniesz bonus w postaci sztyletu w plecy 😆 Van Klaus mozę wkroczyć od razu wracając do bazy z wycieczki na ziemię, zaś Boni może się napatoczyć na blond piękność w postaci reporterki w hangarze..a potem "Uwaga na nisko latające naczynia kuchenne " ❗ 😀

Eric Keitel
    Uczestnik

Szczerze mówiąc, biorąc pod uwagę nieobecność Unici, dobrze by było gdyby Boni na tą reporterkę się napatoczył 😉

Akeen
    Uczestnik

Kto się czubi ten się lubi ❓  Akeen zapoznaj sie z Korin, a do kazdego całusa dostaniesz bonus w postaci sztyletu w plecy 😆

[post="36130"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Bardzo smieszne naukowy bardo smieszne. Lepiej uważaj na swoje plecy :[

Naukowy
    Uczestnik

Moje plecy maja własnego strażnika 😆

Akeen
    Uczestnik

Czy aby na pewno Naukowy ❓

Arille
    Uczestnik

Akeen wątpisz w moje mozliwości czy z góry Korin odrzucasz? :>

Naukowy
    Uczestnik

Ów strażnik nazywa sie ogon symbionta 😆 ..Marny to strażnik, ale i tak lepsze to niż nic.. Zwłaszcza, że i Akeen na swe plecy uważać powinien 😀

Zuza
    Uczestnik

Będziecie się bić? :DSzykować bilety i kisiel? :>Może zastanówcie się najpierw jak te plecy w całości do bazy/na Exc dostarczyć? ;)A co do Klausa - kto ma jakieś dowody, że on gdziekolwiek wyjechał? :>Krązy plotka, że to bujda wymyślona przez niejakiego pana C., aby przekonać kilku innych panów, ze ryzyko pewnego działania jest niewielkie...

Akeen
    Uczestnik

:[ Mam już tego dosyc. Ushaan Naukowy. :[

Naukowy
    Uczestnik

Brak argumentów ❓ ..Może to i dobrze...Czcze pogrózki irytują Wilgę 😆

Zuza
    Uczestnik

W wykonaniu kobiecym też? ;>

Naukowy
    Uczestnik

Trzeba być konsekwentnym 🙁 ....Też 😀

Zuza
    Uczestnik

Cóż...To chyba lepiej wybrać sie na ploteczki do sąsiadki, wywiedzieć się jak się taka irytacja objawia ;>Tak, to ogólnie może być ciekawa rozmowa 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram