Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 511 do 525 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arille
    Uczestnik

Andorian? Mam go sobie wyprawić, wypchac i postawić w pokoju dla ozdoby czy zapewnić mu ochrone i codziennie klepać zdrowaśki żeby przeżył?W sumie mogłoby być wesoło...

Glonojad może nauczyć Akeena "dyscypliny" ( oczywiście częściowo w swoim wydaniu 😉 ).

Naukowy
    Uczestnik

Cóóż..Zważywszy, że pogląd Akeena na romulan jest bardzo zbieżny z poglądem typowego romulanina na Andorian. 😆 ..Rzeczywiście może byc wesoło. 😀 A co do nauki dyscypliny przez Glonojada..Eeee..to on wie co to jest dyscyplina ❓ :???:Ps. Nawet owej "dyscypliny" nie zauważyłem

Zuza
    Uczestnik

"Dyscyplina" to taki styl picia wódki 😀

Akeen
    Uczestnik

Andorianin na romulanskim okrecie czy was bogowie opuscili, albo was ktos mlotkiem w głowe uderzył ❓ Rany wasze poczucie humoru jest gorsze od humoru klingonskiego. Zreszta mialem nadzieje ,ze uda sie zmienic nastawienie Akeena do romulan ale jak nie to nie 🙁

Arille
    Uczestnik

Czy ja przeczytałam że Akeen ma zmienić nastawienie do romulan ❓ Zaczynam się bać. Teraz zamiast uderzyć ich tępym mlotkiem w głowe z braku sympatii będzie uderzał ostrym żeby pokazać że nie są tak dokońca źli kiedy leżą martwi ❓ 🙁

O`mus
    Uczestnik

(../) This is Bunny. Add him to your signature

(O.o) to help him achieve world domination.

(> <)

Wordl domination?

Co to, Królik_Borg? 😀

[post="35980"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Przecież jest domination, a nie asimilation, poza tym niesymetryczność oczu, uszu i innych części ciała nie oznacza iż ktoś/coś musi być Borg.

Zuza
    Uczestnik

Przecież jest domination, a nie asimilation,

Maskuje się :]

poza tym niesymetryczność oczu, uszu i innych części ciała nie oznacza iż ktoś/coś musi być Borg.

Nie oznacza... ale też nie wyklucza - dlatego pytam 🙂

Trzeba być ostrożnym!

Naukowy
    Uczestnik

Niezapowiedziana wizytacja..W momencie, gdy większość ludzi za bazą 😆 I okazja dla De Vries, zeby pokazać nieudolność Nowaka..Szykuje się gorący pojedynek :lol:Ps. Przyjmuję zakłady 😉 ...Na razie jest 2:1 dla Nowaka

Akeen
    Uczestnik

Czy ja przeczytałam że Akeen ma zmienić nastawienie do romulan ❓  Zaczynam się bać. Teraz zamiast uderzyć ich tępym mlotkiem w głowe z braku sympatii będzie uderzał ostrym żeby pokazać że nie są tak dokońca źli kiedy leżą martwi ❓  🙁

[post="36037"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Miał zmienic miał, ale nie zmieni. Strzez sie blekitnego serca co czarna krwia broczy.

Eric Keitel
    Uczestnik

W takich momentach cieszę się, że na mojej zmianie (a co za tym idzie Akeena) nie ma żadnych romulan...To byłaby jazda 😀

Zuza
    Uczestnik

A ja mam nadzieję, że kadeci zdążą wrócić do bazy przed wizytą Qumbolo...Z klapami, replikowaną wódką, skonfiskowanym piwem i innymi niespodziankami 😀

Arille
    Uczestnik

Akeen - nie masz pojęcia jaką miłością mogłaby obdarować Cię Korin ;]

Bonifacius
    Uczestnik

Witam wszystkich. Koniec nieudanej mordęgi z urzędnikami. No ale cóż, mogę teraz powoli wdrażać się w akcję. Liczę na pomoc, bo czytanie wszystkich postów - heh zajełoby troche ;)Bonifacy

Zarathos
    Uczestnik

wszyscy chetnie pomoga 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 511 do 525 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram