Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 481 do 495 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Vang
    Uczestnik

Jeśli ten Bajoranin nie będzie uważał ze swoimi łapami, to może go czekać przykra niespodzianka. Chyba, że lubi, kiedy przeszywa go kilka tysięcy volt. 😛

A nie mówiłem. Zaczęło się.

Zuza
    Uczestnik

Mówiłeś, że Glonojad coś zacznie, a nim prawie nic nie piszesz, więc lepiej nic nie mów :>A co do Nimka - porażenie prądem? Metoda iście oprawcza... Choć z drugiej strony - zdawanie sie na ochronę bazy (zwłaszcza po uszczupleniu personelu) faktycznie jest jeszcze bardziej ryzykownym wyjściem :]

EMH Mark IX
    Uczestnik

Przepraszam za małe opóźnienia, ale ruszyły przetargi w budżetówce i zaczął się ciężki okres.. Stąd moje chwilowe milczenie...Na szczęście pojutrze weekend i ruszamy z Sekcję do działania. :)CePeTe - siedzisz? Dobrze... Ale lepiej trzymaj się fotela :).No dobra... Żartowałem.... Rozrabiał nie będę 😆

Zarathos
    Uczestnik

heh, znalazlem klienta (czytaj frajera) i nie bede (chyba) musial martwic sie o kase na swieta wiec moge znow zaczac aktywnie zyc. dla rownowagi - pojawi sie Czarna Flota i Wywiad Floty Gwiezdnej z Tal'shiar w tle. Tezik - bedziesz mogl wstawic swoich Andorian jak bedziesz chcial, ale najpierw przeslij do mnie ewentualnego posta.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Czarna Flota? Tal'Shiar? Ki diabeł? :)Widzę, że zaczyna się jazda na całego. 😆

Zuza
    Uczestnik

Znooowuuuu wywiad?..Ruszać, pisać, graaać!! :D(tak, mam w planach nudny weekend...)

Zarathos
    Uczestnik

narazie tylko tlojak ci sie nudzi to idz ratowac kapitana ktory sie wykrwawia w holodeku 😀

EMH Mark IX
    Uczestnik

Ratować?? Wykrwawia się??To kapitan nie chciał, żeby adiutantka polizała go tam i ówdzie?Hehhh... Znów źle zrozumiałem intencje... 😆

Naukowy
    Uczestnik

Ciekawe do którego ambulatorium zawędrował nasz kapitan ❓ ..I czy na pewno z czystymi intencjami ❓ 😆 Na szczęście po ślubie się ustatkuje 🙄 😆

Zuza
    Uczestnik

Kapitan zawiadomił ambulatorium, więc nie chcę mieszać się w kompetencje EMH...Zresztą nie mam pojęcia jaki jest caitański odpowiednik postinoru :|PS. Ledwo ponarzekałam na nudę, a już musiałam sie zbierać do babci na korepetycje z obsługi glukometru... Ciężka dola lekarza 😉

EMH Mark IX
    Uczestnik

No to chłopie trafiłeś do mnie... :twisted:Zaraz odbiorę telefon i ruszam z odsieczą 😆

Eric Keitel
    Uczestnik

Doktorze, przypomne też o tagach od PO ;-)Trzeba przebadać biedną reporterkę, która ma ochotę zawracać głowę kapitanowi 😀

Arille
    Uczestnik

Teraz ja ponarzekam na nude - pisanie sama z sobą jest straszzzne... 😥 Naukowy gdzie ten zamach ❓ Prosze... ❗

Naukowy
    Uczestnik

Właśnie wysłałem odpowiedniego posta..Troche go pocieło przy wysyłce..Ale na szczescie nie na tyle, by pisać go jeszcze raz..Fluor możesz się trochę Nanem rozgadać, jak chcesz 😆

Wyświetlanie 15 wpisów - od 481 do 495 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram