Mesa

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 962 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Corvus
    Uczestnik

Podoba mi się ta definicja. 😀 Taka dokładna i tak wiele mówiąca. 😀 Dziękuje bardzo Zuza 😈 😈

fluor
    Klucznik

Knuj jest niebezpiecznie podobny do innego, istniejącego już słowa, więc ja bym uważał z jego używaniem 😉

Zuza
    Uczestnik

Ojej, mam nadzieję, że nie powiedziałam za dużo... 😮 Fluor - słów podobnych jest nawet więcej jak jedno... więc najlepiej okulary sobie kup 🙂

Arille
    Uczestnik

Zuza co ty taka ostra dzisiaj dla wszytskich?A w ogóle to nie jeden knuj ale dwa knuje 😀 też w tym maczałam palce :yo:

Zuza
    Uczestnik

Zuza co ty taka ostra dzisiaj dla wszytskich?

Zaraziłaś mnie ;>

A w ogóle to nie jeden knuj ale dwa knuje 😀 też w tym maczałam palce  :yo:

Eeeee tam, nie o tym mowa... :]

Arille
    Uczestnik

Przecież to jest powszechnie wiadome że ja mam humory ;] i raz jestem ostra i niedobra, a raz mam wbuchy optymizmu (teraz mi się uaktywnił jakiś roczny zapas) :DI do tego jestem zaraźliwa... hm... a co na to EMH?Może stworze własny wirus 😆 To jest myśl ^_^

Zuza
    Uczestnik

Ojej, całe 10 minut optymizmu wykorzystujesz już dziś??Nie lepiej do Bożego Narodzenia poczekac..?A EMH też zaraża czasem upierdiwością, wiec to nie wirus - bo by hologram nie roznosił - a pewnie jakiś rodzaj fal elektromagnetycznych. Wystarczy zmierzyć widmo et voila - cały okręt będzie "wesolutki" ;DZaraz... wyemitujemy te fale w kierunku kolonii i powybijają sie miedzy sobą? ;>

Arille
    Uczestnik

Na Boże Narodzenie to ja się ładuje na następny rok 😀

Naukowy
    Uczestnik

Dobrze, że Wilga daleko od tego całego zarażania 😆

Zuza
    Uczestnik

Więc Wilga woli bycie okaleczonym/pozartym/zdezintegrowanym od chwili narażenia na złe humory??Ciekawe :>Arille - czyżby z naszą nową bronią opanujemy wszechświat? 😀

Bonifacius
    Uczestnik

Witam wszystkich nowych i starych - długo mnie nie było "słychać" i niestety jescze "chwilę" to potrwa. Jakby co NPCowanie BONIM I JAKUBEM zostawiam dowództwu, a MAŁŻONKĘ i CÓRĘ oddaję w ręce ZUZY.BoniDyspozycje rozdane więc wracam do obowiązków.Ehhhh ale wierzcie mi wolałbym pisac posty.

Zuza
    Uczestnik

Wierzymy i trzymamy kciuki - POWODZENIA 😀

Arille
    Uczestnik

Arille - czyżby z naszą nową bronią opanujemy wszechświat? 😀

[post="35248"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Dla nas nie ma rzeczy niemożliwych 😀

Boniii wraaacaaaajjj szybko 🙁 i trzymaj się cieplutko 😉

Naukowy
    Uczestnik

Przed pożarciem/zdezintegrowaniem i podobnymi niespodziankami, Wilga przynajmniej wie jak się bronić..Ale jak zwalczyć złe humory ❓ Nie bardzo ufam egzorcyzmom O'Dooma 😆

fluor
    Klucznik

Nie patrzcie na doradcę pokładowego 😛 No chyba że chcecie go wpędzić w jeszcze większe kłopoty 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 962 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram