Przecież to jest powszechnie wiadome że ja mam humory ;] i raz jestem ostra i niedobra, a raz mam wbuchy optymizmu (teraz mi się uaktywnił jakiś roczny zapas) :DI do tego jestem zaraźliwa... hm... a co na to EMH?Może stworze własny wirus 😆 To jest myśl ^_^
Ojej, całe 10 minut optymizmu wykorzystujesz już dziś??Nie lepiej do Bożego Narodzenia poczekac..?A EMH też zaraża czasem upierdiwością, wiec to nie wirus - bo by hologram nie roznosił - a pewnie jakiś rodzaj fal elektromagnetycznych. Wystarczy zmierzyć widmo et voila - cały okręt będzie "wesolutki" ;DZaraz... wyemitujemy te fale w kierunku kolonii i powybijają sie miedzy sobą? ;>
Więc Wilga woli bycie okaleczonym/pozartym/zdezintegrowanym od chwili narażenia na złe humory??Ciekawe :>Arille - czyżby z naszą nową bronią opanujemy wszechświat? 😀
Witam wszystkich nowych i starych - długo mnie nie było "słychać" i niestety jescze "chwilę" to potrwa. Jakby co NPCowanie BONIM I JAKUBEM zostawiam dowództwu, a MAŁŻONKĘ i CÓRĘ oddaję w ręce ZUZY.BoniDyspozycje rozdane więc wracam do obowiązków.Ehhhh ale wierzcie mi wolałbym pisac posty.
Przed pożarciem/zdezintegrowaniem i podobnymi niespodziankami, Wilga przynajmniej wie jak się bronić..Ale jak zwalczyć złe humory ❓ Nie bardzo ufam egzorcyzmom O'Dooma 😆